精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
19.Kelly is an African elephant.Now she is 19years old.She lives in the zoo.Kelly has produced more than 100paintings since last year.She has made over $ 3,500for the zoo.Zoo leaders say Kelly first showed the art ability about 5years ago.Zoo workers watched her make the marks in the sand with her trunk(象鼻).She rubbed out(抹去) the marks,then made the new ones.The zoo workers gave her brushes and paints.Soon Kelly was painting pictures.Newspaper reporters wrote about Kelly,and then people went to buy her pictures.And in this way she made a lot of money for the zoo by painting.
This is how Kelly does the painting.A zoo worker holds different color paints and Kelly touches the colors she wants.Then the worker gives her the chosen colors to the brushes in her trunk and Kelly begins to paint.

51.We most probably read this story inB.
A.a magazine     B.a newspaper      C.a history textbook
52.Kelly first learned to draw picturesA.
A.in the sand with her trunk      
B.to make money
C.when she was 5years old
53.People asked for Kelly's pictures becauseA.
A.they just wanted to have fun
B.the zoo leaders asked them to do so
C.the zoo workers asked them to do so
54.Kelly rubbed out the marks she had made in order toA.
A.make other ones        B.clean her trunk       C.ask for more brushes and paints
55.From the story we can know thatC.
A.Kelly can draw nice pictures all by herself
B.Kelly doesn't like to draw pictures at all
C.Kelly can draw pictures with the help of the zoo workers.

分析 Kelly是一头非洲大象.现在她19岁.她住在动物园.Kelly自从去年已经创作出100多幅画了.她为动物园赚了3500多美元.动物园园长说Kelly在五年前第一次展现出她的绘画天赋.动物园工作人员看到他用鼻子在沙子上画记号.她抹去记号,然后又接着画新的.动物园工作人员就给了她刷子和染料.
    不久,Kelly在画画.报社记者报道了Kelly,然后人们来买她的画.并且通过画画这种方式她为动物园赚了很多钱.
    这是Kelly怎样画画的方式.一名动物园工作人员拿着不同颜色的染料,Kelly选择她喜欢的颜色.然后工作人员将他选择的颜料放在她鼻子上的刷子上,然后Kelly开始画画.

解答 51.答案:B 推理判断题.从文章来看,这是一篇新闻报道,所以应该是从报纸上看到到的.故选B.
52.答案:A 细节理解题.从文中"Zoo workers watched her make the marks in the sand with her trunk"可知她用鼻子拿画笔在沙子上画画.故选A.
53.答案:A 推理判断题.动物能画画这是一个很大的新闻,让人们感到很好玩.故选A
54.答案:A 细节理解题.从文中"She rubbed out the marks,then made the new ones."可知,她抹去画痕再画新的.故选A.
55.答案:C 细节理解题.从文中的最后一段A zoo worker holds different color paints and Kelly touches the colors she wants.Then the worker gives her the chosen colors to the brushes in her trunk and Kelly begins to paint.可知,Kelly画画需要在工作人员的帮助下才能完成.故选C.

点评 此题是新闻报道类的阅读.讲述了一头名叫Kelly会画画的非洲大象的奇闻趣事.涉及的题目比较简单能够通过句中的细节找出答案.51题判断题材题,需要领会全文推理出故事来源.所以掌握大意,把握新闻报道的时间、地点、人物、事件等等是做题的关键.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.The retired couple enjoy__________ photos.They always go out with their cameras.(  )
A.takeB.tookC.to takeD.taking

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.David Burt's dream in China is to go into the west and ______ an early childhood school there.(  )
A.clean upB.look upC.give upD.set up

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.What do you want to be?

46.Linda dreams ofD.
A.playing football                        B.being a policewoman
C.taking care of animals                   D.having her own restaurant
47.Anne's friends want to live aBlife.
A.hard             B.comfortable         C.busy               D.exciting
48.If you want to be a vet,you don't need toC.
A.study for about seven years              B.be wry clever
C.be tall and strong                      D.do well in your exams
49.Betty thinksCis a sad thing.
A.studying hard     B.working all the time   C.animals dying      D.taking exams
50.It is clear thatB doesn't want to do a full-time job.
A.Betty            B.Anne             C.Linda            D.Jamie.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.Li Na plays____________ tennis very well.She has become _____________first Asian woman to reach a Grand Slam(大满贯) final.(  )
A.a,theB./,theC.the,aD./,a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.For someunknown reason,Sam moved to Japan.(未知的)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.
66.Yao Ming played basketball inC after 2002.
A.Germany       
B.Canada         
C.America         
D.England
67.Red Sorghum is the name of aD.
A.sport          
B.song        
C.magazine       
D.novel
68.Liu Yang,Jing Haipengand Liu Wang traveled in outer space forC days.
A.11         
B.12          
C.14       
D.15
69.According to the passage,theD was born in 1979.
A.writer         
B.astronaut      
C.basketball player  
D.singer
70.Which of the followingis NOT true?C
A.Liu Yang is the first Chinesewoman astronaut from Henan,China.
B.Jay Chou is from Taiwan,China.
C.Mo Yan is the second writer to winthe Nobel Prize in Literature.
D.Yao Ming's parents are both basketballplayers.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.It's reported that the         building with over 50 floors will be built in Yiwu.(  )
A.oldestB.lowestC.tallestD.smallest

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.-Would you mind if I sing here?
-          .Look at the sign.It says"Be Quiet".(  )
A.Of course not.B.Better not.C.Not at all.D.I don't mind.

查看答案和解析>>

同步练习册答案