分析 文章大意:你曾在电视上看录像吗?你穿宽大的T恤和宽松的裤子吗?又或者你听到过有人唱rap吗?hip-hop现在非常流行.
hiphop音乐由二十世纪七十年代中期的在纽约非裔美国人兴起.这种音乐,霹雳舞和涂鸦组成了西方的hip'hop文化.大多数hiphop的歌曲都关于爱情,工作,也有游戏.
通常在rap中,歌手们以同一种节拍快速的念歌词,大多数的歌词是有趣的.歌手们用歌词去调侃自己或他人.hiphop几乎没有什么规则.歌手们只是做他们所想的并用rap以有智慧的或有创造性的方式表达出来.这种自由让许多青年都爱上这种音乐.他们中的大多数都穿宽大T恤和肥大的裤子.出名的rap明星包括美国的Eminem和中国的周杰伦.
如今,hiphop在地球上大部分地方都越来越受欢迎.
解答 41-45 TFFTF
41题答案:T考查细节理解题,根据文中的第二段Hip-Hop music was started in the middle of the 1970s by African Americans in New York可知 是正确的,故答案是T.
42题答案:F考查细节理解题,根据文中的第二段The music,break-dancing(霹雳舞) and graffiti (涂鸦) make up Western Hip-Hop culture.可知 是两种,故答案是F.
43题答案:F考查细节理解题,根据文中的第三段Hip-Hop music has few rules.可知 没有规则,故答案是F.
44题答案:T考查细节理解题,根据文中的倒数第二段Famous rap and Hip-Hop stats include Eminem in the U.S.and Jay Chou from China可知是正确的,故答案是T.
45题答案:F考查细节理解题,根据文中的倒数第二段Many of them like wearing large T-shirts and baggy jean-s.可知 是喜欢的,故答案是F.
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Alex Centre Hotel | It's 300meters away from the centre square.It has many modern and large rooms.It also has a business centre,meeting rooms,a car park and several restaurants. |
| Youth Hotel | It provides more than a hundred rooms.The rooms are not big but clean.No noise can be heard from the streets.There is an outdoor barbecue that everyone loves. |
| Holiday Village | It's built in a beautiful valley.You can have your own house with a small garden.The restaurant in it has delicious food and all kinds of wine,ready for you in the evening,but it may cost much. |
| Fishermen's Home | It's built by the sea.You don't need to spend much staying here.Walking along the beach,you can see many fish.You can go fishing on the boat,too.Of course,you can enjoy seafood with your friends in the restaurant. |
| Holiday Inn | It's great for its value.It is lying at the foot of the mountain.It provides basic conditions,but the rooms are clean and big enough for a dance.It has a nice swimming pool. |
| Karin's Hotel | It's on an island.It is famous for its wonderful natural views,nice rooms and its service.Staying here can make your trip a pleasant one. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | 1ook for | B. | put away | C. | pick up | D. | play with |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | is going to be | B. | will have | C. | have |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com