精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
14.
Welcome!24-hour serviceMENU
Main Dishes
Cheeseburger     5.2
Big Mac         10.4
Mc Chicken      5
Fillet-o-fish       9.9
Snacks (点心)
Pie(apple,pineapple)      3.5
French Fries             5/6/7.5(small,middle,big)
MC and Hot Crispy Strips  5/pair
The fastest!
The most delicious!
The cleanest!
Drinks
Coca Cola       3.5/4.5∥5.5(small,middle,big)
Orange Juice     7
Coffee          4/4.5/(small,big and refilled for nothing)
Call at 563-5566.Dairy Desserts
Ice Cream     2
Milk Shake (strawberry,Chocolate) 4.5/6.5(small,big)
Visit 166Goodfood Road.Happy Meal
Hamburger+mini French Fries+mini Pop            12
Cheeseburger+mini Milk Shake+mini Orange Juice   14.5
46.A Big Mac could be a kind ofD.
A.ice cream       B.drink       C.fruit       D.hamburger
47.How much should you pay if you choose a small French Fries and a big cup of coffee?B
A.12             B.9.5         C.10.5        D.9
48.Which one is TRUE about the restaurant?D
A.It is located at 116Goodfood Road.
B.It is only for children.
C.The food here can be the most delicious and the cleanest,but slow.
D.It will be open all day and all night.

分析 这是一家餐馆的广告,表格中给我们介绍了这家餐馆的一些主食、点心、饮料等,以及他们的价格.另外,还有这家餐馆的特点、地址、电话等信息.我们可以根据题目的要求在表格中寻找有用信息.

解答 46.D 细节理解题.根据文章内容我们可以在Main dishes里找到Big Mac,这里都是一些主食,因此Big Mac不可能是冰激凌、饮料或水果.故选D,汉堡包.
47.B 细节理解题.根据表格中可知,French Fries 小包是5美元;Coffee大杯是4.5美元,故一共应该是9.5美元.故选B.
48.D 推理判断题.根据Visit 166 Goodfood Road.可知A选项与文章中内容不符;文章中并没有说这些只是给孩子们吃的,故B不对;根据The fastest!The most delicious!The cleanest!可知,这里的食物是最快、最美味、最干净的,故C不对;根据Welcome!24-hour service可知,这个餐馆是24小时服务,故选D.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.I think Helen studies English                  than Lucy.(  )
A.carefullyB.more carefullyC.most carefully

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:改错

5.Dear Ace Travel,
My family and I want to take a trip this summer atsomewhere         101.去掉at
in eastern China.I hope you can provide mefor some information      102.for改为with
about the kinds of vacations that you firm can offer.We would like      103.you改为your
to travel toa exciting place and it has to be a place where we can       104.a改为an
do lots of outdoor activities;We especial love hiking and swimming,105.especial改为especially
but any kind of outdoor activity are fine.We also need to stay in an      106.are改为is
inexpensive hotel orapartments.It would be nice if we could get a room  107.apartments改为apartment
with a kitchen to save money by cook our own meals.The room        108.cook改为cooking
needs to beenough big for three people.Could you please give me      109.enough big改为big enough
some suggestions for vacation sports?We'd like to leavefor about      110.leave改为be away
three weeks.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.
A ISLAND
The chief editor of this magazine is Guo Jingming,a famous writer who is popular with teenagers.Every month Guo and other well-known writers bring you the latest teenage love stories.Each magazine carries three full-length stories as well as cartoons and color pictures of your favorite film stars.
B WORLD NEWS
This weekly magazine can help you keep in touch with the world.It is filled with facts and figures about almost everything you can think of,plus articles by our regular writers on the week's most interesting news stories.Special front page sums up the mews for the busy readers.
C AMERICAN GUIDE
If you're thinking of going to America,this weekly magazine is a good choice for you because it is full of helpful suggestions on how to manage the visa and even what to buy once you're there.Lots of colour photos can help you choose the best hotel and the cheapest flights.
D SHERLOCK HOLMES A NOTHER
This magazine brings you t he best in crime thrillers written by well-known crime writers.These exciting stories are so good that you won't be able to put the magazine down.And every month one crime is left to be continued so that readers can try to guess what will happen.
E BBC NEWS MAGZINE
BBC News Magazine in-depth features on topical issues plus a round-up of UK newspapers,
your letters and a daily mini-quiz.
请阅读以下相关读者的信息,并按照要求匹配信息.
76.Mary Alderson is a white-collar woman in a big firm.She doesn't have much time to read anything detailed but she is looking for something with plenty of brief news and information.B
77.Julie Sunderland is a student in senior high school and loves spending time watching movies and lying on her bed reading some stories.She is always interested in finding out more about some of the biggest movie stars in the world.A
78.Leroy used to be a policeman and he still takes an active interest in the work of detective,But recently he enjoys reading crime fictions after years spent chasing real criminals.D
79.Kate Power has never been abroad and now she is planning to go to the US.The travel agent suggests that she read about some reference books first before she starts out.C
80.Jhon Smith is a boss of a company which deal with information business.He must know a lot about the world and look though many newspapers.E.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.What would the future life be like?I think we will be able to travel faster and safer around the world and into space.Maybe one day we can work in Beijing,sleep in Chengdu and visit the moon for a holiday.
We will have new energy(能源)that doesn't make pollution.Possibly,people will find ways to use cleaner things,such as sea water,o make energy without polluting the earth.
We will have machines that can copy(复制) everything in the future.Put a cake on the machine and it makes a new one.If the machine is like a fax machine(传真机),we can send food and gifts to our friends easily.
We will have clever robots that work for us,and then bring us useful things and take away our rubbish(垃圾).Now we have to press(按) a key or type a word to make a machine work.But in the future,if we think of something,the machine can make it for us.The machine can understand our ideas.
We will be able to go into computer games and films,and everything will feel real.We will be able to make our homes like forests (森林)or sunny beaches or anythig we want.Perhaps,one day we will be able to collect our dreams and put them on DVDs.

阅读上述短文,判断句子正(T)误(F).(每小题1分,满分5分)
51.In the future,we can work in one city and sleep in another city.T
52.We can make energy by using sea water today.F
53.In the future,we can copy food by machines.T
54.In the future,we can make new machine by pressing a key.F
55.People can probably make DVDs of their dreams in the future.T.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

19.根据对话内容,从方框内的选项中选出能填入空白处的最佳选项.其中有两个为多余选项.
A:How are you feeling now,Tony?
B:(41)G I'm so glad you can come.These days I feel very bored and lonely at home.The TV programs make me sleepy.
A:(42)D I can bring you some DVDs.They may cheer you up.
B:OK.Thanks.I miss a lot of lessons.I worry about the test at the end of the month.
A:(43)A We can take turns to help you with your lessons.
B:(44)E Mm,what about my speech in our school?
A:Don't worry.Our monitor may ask one of our classmates to do it instead of you.
B:Sounds good.
A:I'm afraid we have to go now.(45)C
B:Thanks a lot.

A.Don't be nervous.
B.How about you?
C.Hope you get well soon.
D.Why not listen to music?
E.That's very nice of you.
F.It sounds nice.
G.Much better.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.The model plane is made __________ used wood and glass.(  )
A.fromB.inC.ofD.by

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.Advertisements
Guitar Lessons
A very good musician.Doing well in teaching kids for six years.Your home or mine.
Call Miss Li at 7328059.
For Sale
Coat for man,size 42,1 year old,85dollars,after 6 pm,call 8830553.
ColorTV,size 21,150dollars Mp3 player,45dollars Recorder 25dollars Call 6963749
Help Wanted
If you can find a few hours during the day to look after 2school children,please call 3133696.
A magazine needs a reporter.He or she should do well in writing in Chinese.
Experience needed.Call 5201318.
Lost
A yellow bag with a mobile phone and some books was left behind the library.
Will the finder come to Class 7,Grade 7?
56.If you want a musician to teach your kid guitar,which number will you call?C
A.5201318.
B.6963749.
C.7328059.
D.3133696.
57.If a person has $115,he can buyB.
A.a TV and a recorder                  
B.a coat and a recorder 
C.a coat and an Mp3 player           
D.a TV and an Mp3 player
58.What can't you buy in the second advertisement?B
A.TV.
B.Computer.
C.Recorder.
D.Mp3 player.
59.If you want to find a part-time job,you'll readA.
A.Help Wanted     
B.For Sale       
C.Guitar Lessons    
D.Lost
60.What's in the lost yellow bag?B
A.A mobile phone and a wallet.
B.A mobile phone and some books.
C.Some books and an ID card.
D.Some books a nd a wallet.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.-Could you join us this afternoon?
-Sorry,I       .I       take care of my little sister because my mother is out.(  )
A.can't:mayB.can't;have to
C.couldn't;have toD.couldn't;may

查看答案和解析>>

同步练习册答案