6.A.Remember the environment
B.Keep a good memory for your holiday
C.Travel with your friends
D.Do some research
E.Get organized
F.Help the local population
Travel Tips for Holidays Abroad
Everyone loves holiday abroad.They give us the chance to see some sights,have some fun and relax.However,holidays aren't always a great experience.Follow these tips to make sure you enjoy your holiday.
(31)E
Have you packed your passport?Your tickets?Every year,thousands of people miss flights because they've forgotten their passport,they arrive at the airport too late,or even go to the wrong airport.
(32)D
How much do you know about the place you are going to visit?Learning a little about the culture of a country will help you understand the people.Learning a few words of another language can also help you make new friends.
(33)A
Try to reduce the pollution you cause.Travel by train if you can.Flying produces twenty times more carbon dioxide than traveling by train.Of course,it might be impossible to avoid flying,but when you arrive,use buses or trains instead of taxis.
(34)F
You can help a local community a lot by staying in local hotels and eating in local restaurants.This means that your money will go to local people,rather than to a large international company.
(35)B
You don't want to forget your holiday.Make a scrapbook-a book of memories-about your holiday.You can show it to friends,or just use it to remember all the good times you had!And don't forget the new friends you made on holiday.Did you promise to send them pictures or presents?Don't forget to do it!Then next time you go on holiday,you can visit them again.
分析 文章大意:每个人都喜欢在国外度假,他们给我们机会去看一些景点,享受一些乐趣,放松一下,但是,度假并不总是一个好的经历,遵循以下建议,确保你享受美好的假期.
解答 31-35:EDAFB
31题答案:E 考查细节理解题,根据下文每年都有成千上万的人误了航班,因为他们忘记了护照,他们到达机场太迟了,甚至走错了机场.可用E要有计划,安排得当.故答案是E.
32题答案:D 考查细节理解题,根据下文你对你要去的地方了解多少?了解一点国家的文化有助于你了解人们,学习另一种语言的词汇也可以帮助你结交新朋友.可知 选择D,对你要去的地方做一些研究,故答案是D.
33题答案:A 考查细节理解题,根据下文尽量减少你造成的污染,如果你能乘火车旅行的话,飞出的二氧化碳要比乘火车多二十倍.当然,避免飞行是不可能的,但是当你到达的时候,乘公共汽车或火车代替出租车.可知选择A记得环保,故答案是A.
34题答案:F 考查细节理解题,根据下文你可以通过住在当地酒店和当地餐馆吃饭来帮助当地社区,这意味着你的钱将流向当地人,而不是一家大型国际公司可知选择F帮助 当地人,故答案是F.
35题答案:B 考查细节理解题,根据下文描述你不想忘记你的假期,你可以展示给朋友,或者只是用它来记住你的所有美好的时光!别忘了你在假期里结交的新朋友,你答应给他们寄照片或礼物吗?别忘了去做!下次你去度假时,你可以再去拜访他们.可知 选择B,好好记住你的假期,故答案是B.
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.