| The Scout Movement | |
| Introduction | It is a (46)youth movement all around the world. It started in Britain in (47)1907An army officer(48)named/called Robert Baden-Powell started it. |
| Members | First,only for boys from 11 (49)to 17. By 1910,for (50)younger boys and for girls. Adult volunteers who have been(51)inthe Scout Movement from an early age organize and lead the local groups. |
| Activities | Take part in many (52)outdooractivities; Help other people,(53)work with others and challenge yourself to do your best. |
| (54)Purpose/Aim | To help children and young people to grow up into (55)confident and responsible adults |
分析 主要介绍了童军运动:许多年轻的英国人喜欢参加童子军运动,这是一项旨在帮助儿童和年轻人成长为充满自信和负责任的成年人的全球青年运动,它起源于英国,但全世界有数百万的成员.
解答 46.youth 47.1907 48.named/called 49.to 50.younger
51.in 52.outdoor 53.work 54.Purpose/Aim 55.confident
46题答案:youth考查细节理解题,根据文中的This is a worldwide youth movement which aims to help children and young people to grow up into confident and responsible adults.这是一个旨在帮助儿童和年轻人成长为充满自信和负责任的成年人的全球青年运动.可知 是青年,故答案是youth.
47题答案:1907考查细节理解题,根据文中的The Scout Movement started in 1907可知 童子军运动始于1907,故答案是1907.
48题答案:named/called 考查细节理解题,根据文中的The man who started it was called Robert Baden-Powell and he was an army officer可知 开始这项发运动的人的名字是Robert Baden-Powell,故答案是named/called.
49题答案:to考查细节理解题,根据文中的The first Scout groups were for boys between the ages of 11and 17第一批童了军为11和17岁之间的男孩可知 用固定短语from..to…从…到..,故答案是to.
50题答案:younger 考查细节理解题,根据文中的By 1910groups were also set up for younger boys and for girls1910年组也设立了为更年轻的男孩和女孩可知是更年轻的,故答案是younger.
51题答案:in考查细节理解题,根据文中的These volunteers have often been members of the Scout Movement from an early age.可知这些志愿者从小就经常是童子军运动的成员,从小就在这童子军,故答案是in.
52题答案:outdoor考查细节理解题,根据文中的you become involved in many outdoor activities可知你参与许多户外活动,故答案是outdoor.
53题答案:work 考查细节理解题,根据文中的You also learn about helping other people,working with others and challenging yourself to do your best.
你也学会帮助别人,和别人一起工作,挑战自己去做最好的自己.可知 和他人一起工作,故答案是work.
54题答案:Purpose/Aim 考查细节理解题,根据文中的最后一段可知这个运动的目的是什么,故答案是Purpose/Aim.
55题答案:confident考查细节理解题,根据文中的This is a worldwide youth movement which aims to help children and young people to grow up into confident and responsible adults.这是一个旨在帮助儿童和年轻人成长为充满自信和负责任的成年人的全球青年运动.可知 是自信,故答案是confident.
点评 本文是一篇社会文化类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | at times | B. | all the time | C. | on time | D. | in time |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| The writer's writing purpose:(1)How to make us happy | |
| Types of bad habits | Advice |
| Waiting for a suitable moment | Make every moment perfect instead of(2)waiting for the perfect moment Do your best to catch opportunities. |
| Working without interest | It is a sad mistake to (3)work for nothing more than money Although you may do something boring,you shouldhold(4)onyour dreams and work(5)withloveandinterest. |
| Focusing on the success of others | You shouldn't compare with others even if you often find that they (6)have succeeded. Amazing changes won't happen (7)unless you decide what kind of life you want to live and admit how you can bring it to life. |
| Trying to change everything all at once | It's better to change something important. Everything should(8)be changedone by one. |
| Make the difficulties larger | Treat difficulties as new chances and (9)testyourself because you always have a choice and a way out.If you show courage and promise to different difficulties,youare(10)happy. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | goes | B. | to go | C. | going | D. | go |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Jim's and Tim's | B. | Jim's and Tim | C. | Jim and Tim's | D. | Jim and Tim |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Have a good time | B. | That's all right | ||
| C. | You're welcome | D. | Thanks a lot |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com