精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
15.Food.Drink & Refreshment
Relax and unwind in our new state of the Loch Ness Eatery.Whether you are looking for a snack or a full meal we can provide almost anything to suit everyone.We will be ready for helping you at all times.
•Fresh Tea.Coffee,Hot Chocolate etc.
•Good choice of Home Baking and Cake
•Home Made Soup and Sandwiches.
•Sweets and Soft Drinks
•Packed to aches for those who prefer a picnic.
•Seating for over 150visitors.
Tel:+44(0)456 450321
Web:www.lochness.com

61.The above reading is most probablyA.
A.an advertisement         
B.a food report         
C.a shopping list        
D.a menu
62.It's clear that the EateryA.
A.can hold 150people at least                     
B.only provides Chinese food
C.was set up in the year of 1980                     
C.doesn't offer many choices
63.At the loch Ness Eatery,visitors canD.
A.book comfortable room                         
B.have a picnic
C.cook for themselves                            
D.get a good relaxation
64.The reading also tells usD.
A.the prices of food and drinks                     
B.the address of the Eatery
C.the name of the manager                   
D.the way of getting in touch with the Eatery
65.The Eatery provides almost everything toB.
A.to serve people for a long time                
B.meet the needs of different visitors
C.let people take away                        
D.help people learn about people.

分析 本文是一则广告.内容是向大家提供零食和用餐.

解答 61.A主旨大意题.从整篇文章看本文是广告,故选A.少
62.A细节理解题.根据Seating for over 150visitors可知至少容纳150个人,故选A.
63.D 综合判断题.从Relax and unwind in our new state of the Loch Ness Eatery可知,客人在那里能够得到很好的放松.故选D.
64.D 细节理解题.广告的最后给出了电话和网址Tel:+44(0)456 450321Web:www.lochness.com,让我们知道了联系的方式.故选D.
65.B 细节理解题.根据广告的内容Whether you are looking for a snack or a full meal we can provide almost anything to suit everyone.We will be ready for helping you at all times.可知The Eatery能够向不同的客人提供不同的需求.故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子进行选择或推理判断,找出符合文章内容的正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

9.What do you think of the town after thelatest (最近的) visit to it.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.We will have _______ free time to do our own things.(  )
A.a fewB.a lotC.lots ofD.many

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.Read the following information about different pen pals.
★Mary,24years old,comes from Scotland and would like to find a pen pal who comes from East Europe.She likes playing the piano and listening to jazz music.She is interested in history but does not like discussing politics (政治).
★Kim Lee,19years old,comes from Seoul,South Korea.Kim loves travelling and hopes to visit Great Britain in the future.He would like a pen pal who is interested in discussing the differences between life in Europe and life in Asia.He loves listening to pop music and playing football in his free time.
★Pietro,42,comes from Argentina.He is a businessman and would like to find a pen pal who is also a businessperson and lives in North America.He is married with three children and likes using the Internet in his free time.
★Helga,31,comes from Germany and speaks French,English and Rassian.She would like a pen pal who is interested in exchanging ideas about language learning.Sie does not like using cori^)uters for learning and believes that language learning can only happen in a classroom.
★Jennifer,18,comes from New Orleans in the United States.She is interested in discussing the political differences between East Europe and North America.She loves riding her horse,Jackie,and listening to jazz music.
★Alessandro,25years old,comes from Rome.He is interested in finding a pen pal who speaks different languages and can exchange ideas on using the computer for learning purposes.He likes playing tennis and football in his free time.
Choose ONLY ONE pen pal for each person.

56.Peter Vladovic,18,comes from Serbia and would like a pen pal who is interested in discussing the politics in the world.He likes jazz and playing tennis in his free time.The best pen pal for Peter would beC.
A.Mary         
B.Kim Lee       
C.Jennifer     
D.Alessandro
57.Stuart,22,is from Dublin.He loves travelling and wants to visit Asia in the near future and would like a pen pal who likes playing football and who can tell him about the differences between life in Asia and Ireland.The best pen pal for Stuart would beA.
A.Kim Lee        
B.Pietro          
C.Helga         
D.Jennifer-
58.Tom Synder,36,is a businessman from Toronto,Canada.He would like to find a pen pal from a different part of the world to discuss business practices and differences between his country and others.The best pen pal for Tom would beB.
A.Kim Lee     
B.Pietro         
C.Jennifer     
D.Alessandro
59.Jack,27,is from Londoa His favorite pastime(娱乐)is learning languages.He goes to evening German and French classes and uses his computer to improve his German and French by visiting Internet sites.The best pen pal for Jack would beD.
A.Mary          
B.Helga         
C.Jennifer        
D.Alessandro
60.Elisabeth,35years old,comes from Sydney,Australia.She likes learning languages,but does not like using modern technology(技术).She is interested in finding a pen pal who also enjoys learning languages in a traditional way.
The best pen pal for Elisabeth would beC.
A.Mary         
B.Pietro            
C.Helga          
D.Alessandro.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

10.
ContentsContents
A Travel Guide to Europe
Part t:Before you go
Ch.1:What to bring …2
Ch.2:Getting travel visas …4
Ch.3:Best time to travel…5
Ch 4:Planning a one-wedc trip …7
Ch.5:Planning a two-week trip …12
Part 2:After you arrive
Ch.6:Changing money …18
Ch.7:Fmding a hotel …19
A Three-star hotels
B:Four-star hotels
C.Five-star hotels
Ch8:Getting around  …36
A:Buses  B:Trains C:Planes
D:Renting a car
Part3:Recommended things tosee
Ch.9France…50
Ch.10:Italy …73
Ch.12England …97
Cb.l2:Germany …116
Ch.l3:Spain …141
Part 4:Helpful things to consider
Ch.l4:Staymgsafely ….168
Ch.15:Local customs …172
Ch.16:Import8nt holidays …184
Ch.17:Useful phrases …192
A:French  B:Italian  C.English
D:German  E;Spanish
Ch.18:Good things to buy …233
66.We can get some information about travelling inB.
A.America
B.Europe
C.Italy
D.France
67.Before travelling,you should considerA.
A.best time to travel
B.changing money
C.finding a hotel
D.the way of getting around
68.If you want to knowC,you can turn to Page 141.
A.how to get travel visas
B.where to change money
C.recommended things to see in Spain
D.where to find a hotel
69.If you are interested in shopping,you can turn to PageD.
A.12
B.97
C.192
D.233
70.If you don't want to travel around by bus,train or plane,you canA.
A.rent a car
B.ride a bike
C.take a boat
D.take a taxi.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.根据首字母、汉语、音标提示及文章大意,完成下列单词的拼写,使句意明确,语言通顺,文章完整.
Baby animals have lots of stories.These baby animals (66)grow up in different ways.
Some animals are born helpless but (67)their mothers protect them.A newborn kangaroo stays in its mother's pouch.She closes her eyes for at (68)leastfive months.A newborn monkey is too (69)weak to walk.He is carried (70)by his mother.
Other baby animals walk soon after they're born.They learn to run with their mother (71)when danger is near.
Some baby animals are born in a place that is (72)safe(安全的),while other baby animals may be born in (73)dangerousplaces.Baby wolves are born in large holes.A baby(74)elephant(大象) is born on open,grassy land.Animals that (75)ddrink their mothers'milk are called mammals (哺乳动物).They are interesting to study.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.While carrying your schoolbag on the way to school or home,does the heavy weight of your books make you less interested to learn knowledge?Don't worry.E-readers may help you say goodbye to your heavy schoolbag.
An e-reader has the memory space to hold hundreds of books.So people want to replace heavy schoolbags with small,light e-readers.For example,Cushing Academy,a high school in Massachusetts,US,got rid of most of the 20,000books in its library last summer.The head of the library said that the school was going to replace printed books with e-books.Teachers and students will use e-readers instead.
Most e-readers are thin and weigh less than 500g.They can download an e-book in 60seconds."It's so convenient.You can have so many books right at your fingertips!"said Meghan Chenausky,16.
Chinese schoolchildren are also trying e-readers.At the 2010Shanghai Expo,an e-schoolbag was on show.It is a special e-reader that students can use to download textbooks from the school servers.It can also send and receive homework.
Some schools in Beijing and Shanghai have tried this e-schoolbag for a few years."It's excellent.I don't have to carry a heavy schoolbag anymore,"said Xiao Qi,15,Beijing."And it's eco-friendly because it saves paper."
New generation e-readers have many functions(功能) besides reading,such as Wi-Fi and multimedia.However,some parents worry that these functions may have a bad influence on their children's study habits."I think Wi-Fi is not necessary for kids,"says Zeng Wenwen,43,Beijing.

64.What may help you say goodbye to your heavy schoolbag?E-readers
65.What are most e-readers like?Most e-readers are thin and weigh less than 500g.
66.What can the students use the special e-reader to do?They can use it to download textbooks from the school servers and send and receive homework
67.Why does the student Xiao Qi think the e-schoolbag is excellent?He doesn't have to carry a heavy schoolbag anymore and it's eco-friendly
68.What does the writer mainly want to tell us?What e-readers are like and what functions they have.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.There a       visitors to the wetland park,and the number is becoming        now.(  )
A.thousand of,larger and largerB.thousands of;more and more
C.thousands of;larger and largerD.thousand of;more and more

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.Are some people born clever,and others born stupid?Or is intelligence (智力) developed by our environment and our experience?Strangely enough,the answer to these questions is yes.In some degree,our intelligence is given to us at birth,and no education can make a talent(天才) out of a child born with low intelligence.On the other hand,a child who lives in a boring environment will develop his intelligence less than one who lives in rich environment.Therefore,the limits of person's intelligence are fixed(固定)at birth,whether or not he reaches those limits will depend on his environment.This point of view is now held by most experts.
It is easy to show that intelligence is something that we are born with.The closer the blood relationship between two people,the closer they are likely to be intelligence.If we take two strangers by chance from the population,it seems that their degree of intelligence will be completely different.If,on the other hand,we compare two twins,they will very likely be as intelligent as each other.Relations like brothers and sisters,parents and children,usually have similar intelligence,and this clearly suggests that intelligence depends on birth.
Imagine now that we take two twins and put them in different environments.We might send one,for example,to a university and the other to a factory separately where the work is boring.We would soon find differences in intelligence developing,and this shows that environment as well as birth plays an important role.This conclusion is also suggested by the fact that people who live in close contact (接触) with each other,but who are not related at all are likely to have similar degree of intelligence.

根据短文内容,选择最佳答案,并在答题卡上按要求作答.
66.Which of these sentences best describes the writer's point in Paragraph 1?C
A.Our intelligence is given to us at birth.
B.Intelligence is developed by his environment.
C.Intelligence is fixed at birth,but is developed by the environment.
D.Some people are born clever and others born stupid.
67.What does the underlined word"rich"mean in the first paragraph?C
A.富有的             
B.肥沃的         
C.丰富的         
D.华美的
68.According to the passage,if the twins have differences in intelligence developing,the reason is probablyB
A.the importance of their intelligence.
B.the role of environment on intelligence.
C.the importance of their jobs
D.the part that birth plays
69.What can we learn from the passage?D
A.Unrelated people are not likely to have different intelligence.
B.Close relations unusually have similar intelligence.
C.The closer the blood relationship,the more different they are in intelligence.
D.Environment as well as birth plays an important role.
70.The best title for this article would beA.
A.What influences our intelligence
B.What intelligence Means
C.We are born with intelligence
D.The environment is the most important.

查看答案和解析>>

同步练习册答案