分析 文章大意:本文主要讲述的是接送孩子们上下学的校车.在美国,黄色是校车的标志,因为黄色车体和车体上的黑字更醒目,对孩子也更安全;英国没有很多校车,他们主要用跟踪器来跟踪孩子;日本的校车五颜六色,为的是让孩子们爱上学;中国的校车为孩子们上下学节省了大量的时间.
解答 50-52:ABA
50题答案:A 细节理解题.根据第一段第二行句子He said it was easy for people to see yellow buses and the black letters on them in early morning or late afternoon.That would make chil-dren safer.他说在清晨或傍晚人们容易看到黄色的车身以及车身上的黑字,这使孩子们更安全.可知黄色校车为学生更安全.故选A.
51题答案:B 细节理解题.根据第三段第一行句子To make kids love their school,Japanese kindergartens and schools have colorful buses.为了使孩子爱上学,日本幼儿园和学校有不同颜色的校车.可知孩子在日本很容易爱他们的学校的校车.故选B.
52题答案:A 主旨归纳题.根据整篇文章内容及其第一段第一句 A school bus is one that is used to take children to and from school.校车是用来接送孩子们上下学的.可知本文主要讲的是校车,故选A.
点评 本文是一篇教育文化类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 21.A.what | B.how | C.when | D.why |
| 22.A.experience | B.experiences | C.experienced | D.experiencing |
| 23.A.off | B.with | C.down | D.on |
| 24.A.includes | B.including | C.include | D.included |
| 25.A.in | B.up | C.out | D.away |
| 26.A.do | B.does | C.to do | D.doing |
| 27.A.successful | B.success | C.succeed | D.successfully |
| 28.A.by | B.in | C.with | D.on |
| 29.A.confidence | B.confidents | C.confident | D.confidences |
| 30.A.to like | B.liking | C.likes | D.like |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 46.A.older | B.younger | C.cleverer | D.taller |
| 47.A.eyes | B.hands | C.mouth | D.ears |
| 48.A.stop | B.begin | C.keep | D.finish |
| 49.A.mind | B.heart | C.sight | D.time |
| 50.A.everybody | B.somebody | C.nobody | D.anybody |
| 51.A.question | B.problem | C.answer | D.food |
| 52.A.came | B.died | C.arrived | D.goes |
| 53.A.shoulder | B.foot | C.hand | D.legs |
| 54.A.laugh | B.dance | C.smile | D.cry |
| 55.A.never | B.always | C.seldom | D.only. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Dear Donna, Help!I'm a 15-year-old high school student in New York.In eight months,I'm going to take an entrance exam.To prepare,I'm studying six hours a day.I want to do well,but I'm really stressed these days.I can't sleep.What should I do? Yours, Mary |
| Dear Mary, Many students around the world have the same problem as you.Here is some advice to help you deal with the stress.Good luck! ◆Make a study plan for yourself,but don't study too much in one day.You can remember more by studying one hour each day for six days,than six hours in one day.Also,don't study late at night. ◆Have a rest for 15to 20minutes every two hours.Go outside and walk.Doing exercise is a great way to reduce stress. ◆Don't eat a lot of sugar or drink a lot of coffee.Eat foods high in Vitamin (维生素) B.For example,eggs,milk,green vegetables and rice.These give you energy and help you think more clearly. ◆A study partner (同伴) can help you practice for the test.When you're worried about the exam,you can talk to your partner.This can reduce stress,too. Yours, Donna |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | allow | B. | not allow | C. | be allowed | D. | not be allowed |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | enjoyed | B. | is enjoying | C. | was enjoying | D. | was enjoyed |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | allow | B. | be allowing | C. | be allowed |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com