| R:How have you changed from the first film? W:At the beginning Dan and I were shy ones,and Rupert liked to talk.But now we've changed.Rupert hardly speaks now.Dan and I like talking.Dan is very sweet,and Rupert is very funny. |
| R:What was the scariest (最可怕的) during filming? W:Here is the scene.To get out,Hermione had to jump onto the back of a dragon.Then I was on the balcony (阳台) of the second floor and I had to jump off.Doing that was scary although there was a thing to catch me below. |
| R:You had a dinner party after the film.How did it go? W:It was at my new apartment in London.I bought a lot of flowers and lit candles everywhere.We sat around and listened to everyone's past stories.It was really nostalgic. |
| R:If J.K.Rowling wrote anther book about Harry Potter,would you like to act in the film? W:Oh,my goodness.No,It feels so perfect now. |
分析 这篇文章主要介绍了与Watson关于《哈利波特与魔法石》的精彩谈话.自从《哈利波特与魔法石》在2001年首次上映已经11年过去了.从第一部电影你如何改变?Watson回答了一些问题,如:从第一部电影你是如何改变的?在拍摄过程中最可怕的是什么?拍完电影后有一个晚宴是如何度过的?还想不想再拍关于Harry Potter的电影?Watson不想再拍了,因为觉得现在已经很完美了.
解答 答案:31.B 细节理解题.根据About 11years has gone by since Harry potter and the Sorcerer's Stone first hit the big screen in 2001.自从《哈利波特与魔法石》在2001年首次上映已经11年过去了.和Here is a talk about Watson,22.这有一个关于22岁的Watson的谈话.可知当电影第一次上映时Watson11岁.故选B.
32.A 细节理解题.根据Rupert hardly speaks now.Rupert现在几乎不说话.故选A.
33.D 细节理解题.根据Then I was on the balcony (阳台) of the second floor and I had to jump off.那时我在二楼的阳台上,我不得不跳下来.可知当时Watson在二楼的阳台上.故选D.
34..B 细节理解题.根据We sat around and listened to everyone's past stories.我们围坐在一起,聆听每个人的过去的故事.这句话可知nostalgic的意思应该是怀旧的.故选B.
35.C 归纳总结.根据全文内容可知这是一次与Watson关于《哈利波特与魔法石》的精彩谈话.故选C.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| (Evening Paper,May 19)Yucai Middle School needs a foreign teacher.He(She)must have worked in China for more than 2years and had better come from the USA.The pay is¥20,000a year.In ten days this piece of advertisement(广告)will be useful.Telephone:8866177.Address:No.6People Road. | |
| Chinese Football,February 3 Shanghai Shenhua Team Beijing Guo'an Team Time:February 8th,Sunday (3:00pm) Place:Dongying Stadium Name:Chinese Cup Football Contest Coaches:Xu Genbao,Jim Zhiyang Ticket Price:RMB 25yuan (for adults) RMB 15yuan (for students) | (Dongying Daily,May3,2012)The shopping Centre will open on May 8.Everybody with today's Dongying Daily will get a small present that day.You are welcome.Telephone:8885619; Address:No.16Jinan Street. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com