分析 文章大意:本文是一篇人物故事类短文.主要讲述了布莱恩•安德森帮助一个年纪大的女士的故事.布莱恩看到一位女士在她的车旁边,很显然需要帮助.他就下了车,但是这个女士看起来有点害怕,可能是布莱恩看起来有点吓人,布莱恩就用柔和的声音说"我是来帮助你的",他很快就修好了她的车,但是布莱恩没有要女士的钱,就说"你想回报的话,就去帮助其他人吧!"他们就道别了.这个女士继续往前走,看到了一个小咖啡馆,就停下来吃点东西,她看见漂亮的服务员可能怀孕八个月了,还在工作,女士给服务员一张100美元的钞票,服务员拿着零钱回来的时候,女士已经走了,留下了一个便条,写着"有人用这种方式帮助了我,你想回报我的话,就用这种方式继续帮助他人吧."服务员激动的给丈夫打电话,说"亲爱的布莱恩,你简直就不会相信刚才发生的事情."
解答 58-60ACC
58.A.细节理解题.根据"the old lady was worried.Was he going to hurt her?He didn't look safe."可知这个年纪大的女士看上去有点害怕,布莱恩看起来不大安全,以为布莱恩可能伤害她,故选A.
59.C.推理判断题.根据"One day a man saw an old lady standing by her expensive car,clearly in need of help."一个年纪大的女士站在她的昂贵的汽车旁边,可知这个女士可能很富有,故选C.
60.C.词义理解题.根据"On the table she saw a small note."以及"when she readit"可知她在读便条上的字,所以it指的是note,故选C.
点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| 71.Gina enjoys watching English news on TV every day. 72.Mike is very interested in law and he enjoys law programs on TV. 73.Helen is very good at singing and performing.She often watches art and music shows on TV. 74.David is a football fan and he enjoys watching football matches and sports news on TV. 75.Xia Lulu is from Wenzhou but she works in Shanghai.She enjoys watching news about Wenzhou every day. |
| A.CCTV-5offers sports news and matches home and abroad.It is a very good channel for sports lovers. B.CCTV-9offers different kinds of English programs all day.News in English and English speech competitions are shown on this channel. C.On Channel CCTV-3,you can enjoy different kinds of art and music shows. D.CCTV-6is a movie channel.You can enjoy movies home and abroad 24hours a day on this channel. E.Wenzhou TV mainly offers news about Wenzhou City.People from Wenzhou would like to watch it to know what has happened in their home town. F.At 12:35every day,you can watch reports about law on CCTV-1.Law experts are invited to join the program to give their ideas on law problems. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| R:How have you changed from the first film? W:At the beginning Dan and I were shy ones,and Rupert liked to talk.But now we've changed.Rupert hardly speaks now.Dan and I like talking.Dan is very sweet,and Rupert is very funny. |
| R:What was the scariest (最可怕的) during filming? W:Here is the scene.To get out,Hermione had to jump onto the back of a dragon.Then I was on the balcony (阳台) of the second floor and I had to jump off.Doing that was scary although there was a thing to catch me below. |
| R:You had a dinner party after the film.How did it go? W:It was at my new apartment in London.I bought a lot of flowers and lit candles everywhere.We sat around and listened to everyone's past stories.It was really nostalgic. |
| R:If J.K.Rowling wrote anther book about Harry Potter,would you like to act in the film? W:Oh,my goodness.No,It feels so perfect now. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com