精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.All of us want to be healthy.To keep healthy,more and more people are doing sports.
Do you like sports?If yes,which is your favorite sport?Look at the ads,they may help you.
Nancy's Gym
Keep fit!Lose weight!
25/hour
Opening time:Saturday and Sunday
Tel:455-6223/455-6224
Water World
Opening time:9:00am-9:00pm every day
Adults:10
Children(aged 15and under):7
Tel:215-1829/215-1830
Come to Water World!
Two pools for children
Two large pools for adults
Two restaurants
Ice World
Have fun skating here!
20/hour for children
30/hour for adults
Tel:886-8252/886-8262
41.What do people in Nancy's Gym want to do?C
A.To go swimming.B.To learn to skate.
C.To keep healthy.D.To eat delicious food.
42.If Mr.Smith goes skating with his little son,they need to payD for an hour's skating.
A.20         B.30            C.40         D.50
43.People can go to Water World atB.
A.8:30am      B.1:30pm        C.9:50pm      D.10:20pm
44.Mr.White can callA if he wants to know something about swimming.
A.215-1829     B.455-6224   C.886-8252      D.455-6223.

分析 这篇文章介绍了南希的健身馆,水世界和冰世界三个地方的时间,价格等信息.

解答 41.C  细节理解题.根据第一栏Nancy's Gym   Keep fit可知南希的健身馆里,人们是为了保持健康,keep fit保持健康,故选C.
42.D  细节理解题.根据第三栏20/hour for children  30/hour for adults可知滑冰的价格是孩子每小时20元,大人每小时30元,由题干可知是一个大人一个小孩,故选D.
43.B  细节理解题.根据第二栏可知水世界的时间是Opening time:9:00am-9:00pm every day上午九点到晚上九点,故选B.
44.A  细节理解题.根据第二栏可知水世界的电话是Tel:215-1829/215-1830,根据题干可知是要了解一些有用的事情,应该和水世界联系,故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.I'll tell Mary about the news as soon as she ____________back.(  )
A.is comingB.comesC.cameD.will come

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.
69.You have to payD if you buy THE SECRET GARDEN and PETER PAN online.
A)¥30
B)¥12
C)¥50
D)¥42
70.Mary brings the house and a long-lost garden back to life without the help ofB.
A) the power of hope
B) her uncle
C) the magic of nature
D) friendship
71.All of the following books have children as their main characters exceptA.
A) GONE WITH THE WIND
B) PETER PAN
C) THE SECRET GARDEN
D) A LITTLE PRINCESS
72.A LITTLE PRINCESS is an excellent book to help youC.
A) discover the fact
B) protect your family
C) fight for new life
D) imagine and create
73.We can know from the above information thatC.
A) there are only three books with tapes
B) we can buy all the above books in bookstores
C) two of the books are written by Frances Hodgson Burnett
D) THE SECRET GARDEN is¥5cheaper in bookstores than online
74.The information above is mainly for people toD.
A) practise listening
B) write a story
C) do online shopping
D) choose novels.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Our Services

BOOKS


*Picture books for children
*Information about the world
*Novels
*Books in 30languages
*Stories of all kinds
You can enjoy newspapers and magazines in the reading room.

VIDEO


*Video films
*TV plays
*Music videos
*Special interests
You can enjoy yourself and take time to watch your favorite videos at home.You can borrow a video for a week for $ 1.

AUDIO


*Music for everyone:rock; classical; pop; blues; folk
*Language cassettes(盒带) in 42languages in the world
Special rooms for you to enjoy listening.
CDs and cassettes can be borrowed-Free!
*You can borrow up to five books; one CD or one cassette.As many videos as you want.
*You can keep books for three weeks; CDs and cassettes for one week.
*You can renew(续借) them by phone,by post,or in person at the library if you want to keep them longer.
25.We probably can see this"Services"in aA.
A.library        
B.cinema  
C.hospital     
D.shop
26.There areC kinds of videos in the library.
A.two    
B.three      
C.four     
D.six
27.We can keep the books from this library no longer thanC.
A.one week        
B.two weeks      
C.three weeks    
D.four weeks.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.-How is your grandma?
-I'm afraid she's getting evenworse.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.A:Hi,Mike!(76)What are you doing?/What are you reading?
B:I am reading a movie ad.
A:(77)What's the name of the movie?/What movie?
B:Qian Xuesen.It was directed by Zhang Jianya.Have you ever heard of it?
A:Yes,of course.It is about the famous scientist Qian Xuesen.
B:(78)Can you tell me more about him?/Do you know him?/Do you know him well?/Do you know him a lot?
A:Yes,of course.I think all Chinese people know him.He is called"the Father of China's Missiles".He did a great contribution to China's space industry.
B:Would you like to go to see it with me?
A:(79)Yes,I'd love to./Yes,I'd like to./OK./All right  When shall we go?
B:Let me check!Oh,it will be on at the City Cinema at 7:30tomorrow evening.
A:Let's meet at the park gate at 7:15tomorrow evening,OK?
B:(80)OK./All right. See you then.
A:See you.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.Alice and Tina __________ good friends.They both like dancing.(  )
A.beB.amC.isD.are

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.郭明义在他的生活中总是尽力帮助别人.
Guo Mingyi always helps othersas much as possible in his life.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.Get down to something right now.God only helps those who help ________.(  )
A.themB.themselvesC.theirD.theirs

查看答案和解析>>

同步练习册答案