精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.Yesterday I ______ a new dictionary.It cost me 50yuan.(  )
A.buyB.was buyingC.has boughtD.bought

分析 昨天我买了一本新字典.它花费了我50元.

解答 答案:D.根据"Yesterday 昨天"可知要选一般过去时.buy的过去式是bought.A是一般现在时,B是过去进行时,C是现在完成时,D是一般过去时,故选D.

点评 本题要求正确翻译句子,掌握各个时态的意义和构成,不规则动词的过去式.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.5.刘翔宣布退役时说:"我决定退役,虽然我的心中仍有热血,但我的脚却一次次对我说不".或许中国网民在过去的几年里对他太苛刻了.
"I'm retiring,"Liu Xiang said,"Though I still have hot blood pumping through my heart,
my leg has time and again told me no."Perhaps Chinese netizens werehardon him
in the past few years.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.你认为谁是当主演的最佳人选?
Who do you think will be the best person to be the lead role?.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.Do you know that a long time ago,frogs could sing beautifully?Day and night,many people would go to the pond.①music,the,bv.they,to.listened,the,made,sweet,frogs Young girls would take along some flowers with them.They would clap their hands and throw the flowers into the pond after the frogs had finished singing.
One day,some naughty children came along.②Thev didn't clap.Instead,they made jokes about the frogs.They even threw some old coins at them.The frogs did not know what the coins were.They swam to the bottom of the pond and ate up the coins.The coins got stuck in their throats. ③From then on.the frogs found that they could not sing anymore.Since that day,frogs have been croaking.
81.根据短文内容简耍回答问题.
What did the girls throw into the pond after the frogs had finished singing?They threw flowers into the pond.
82.将文中①处画线部分连同成句.They listened to the sweet music made by the frogs.
83.将文中②处画线句子合并为一句.(每空限填1词)
Instead ofclapping,they made jokes about the frogs.
84.将文中③处画线句子翻译成汉语•从那时起,青蛙发现自己再也不能唱歌了.
85.根据短文内容简要回答问题.
Why couldn't the frogs sing anymore?Because they ate up the coins and the coins got stuck in their throats./Because there's something wrong with their throats..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.-Would you please show me your new digital camera?
--All right.I'll       it here this afternoon.(  )
A.takeB.carryC.putD.bring

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.Daddy and Mummy,you are back from the supermarket.Can you tell me ______?(  )
A.how you go there
B.how many pieces of bread you buy
C.how much milk did you buy
D.if you bought my favourite ice cream

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.-What's your favorite subject,Mike?
-____.It's interesting.(  )
A.ToysB.MathC.T-shirts

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.It'simpossible to lose your weight if you don't keep on diet and do exercise regularly.(possible)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-_________ I get up at five o'clock tomorrow morning?-No,you _________.(  )
A.Must; can'tB.Must; needn'tC.Can't; canD.Must; shouldn'

查看答案和解析>>

同步练习册答案