精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
16.
Blue Sky English Club
16:00~18:00every Saturday
200yuan a month,18Yingze Street
Tel:378-6290
Foreign teacher,English songs,films and more!
Heather Center
9:00~17:30every Thursday
32Yongle Street
Tel:380-1451
Free medical examinations for those over 70.
Give you good advice to keep healthy!
Ocean Museum
9:00~~17:00from Thursday to Sunday
Ticket:50yuan,68Kaiyuan Street
Tel:543-9871
Show you a full picture of sea lives!
Help Wanted
Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of the baby,call us at 766-5887.
80or more.Today!Hurry!
46.Blue Sky English Club is forD.
A.nurses    
B.babies   
C.businessmen   
D.English learners
47.One can get a free medical examination at Heather Center if he/she isD.
A.16   
B.20     
C.68       
D.73
48.You can visit Ocean Museum onC.
A.Monday   
B.Wednesday   
C.Saturday    
D.Tuesday
49.If your mom likes children and has two days free,she can callA for a job.
A.766-5887   
B.543---9871   
C.380---1451   
D.378-6290
50.Which of the following is TRUE?B
A.Heather Center is on Yingzi Street.
B.We can see many sea animals pictures at Ocean Museum.
C.One who can take good care of the baby will get $80a month.
D.People who have paid 200yuan can learn English at Blue Sky English Club every day.

分析 这是几个广告,英语俱乐部,健康中心,海洋馆和招聘启示.

解答 46.D细节理解题.根据第一个广告的Blue Sky English Club可知这好是一个英语俱乐部,即是为英语学习者举办的,故选D.
47.D细节理解题.根据第2个广告的Free medical examinations for those over 70可知超过70岁的人体检免费,故选D.
48.C细节理解题.根据第3个广告的9:00~~17:00from Thursday to Sunday可知你可以在周六参观海洋馆,故选C.
49.A细节理解题.根据第4个广告的Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of the baby,call us at 766-5887.可知如果你的妈妈喜欢孩子并且有两天的假期,可以去照看孩子,联系电话是766-5887,故选A.
50.B细节理解题.根据第3个广告的Show you a full picture of sea lives!可知在海洋馆你可以看到许多海洋动物的图片,故选B.

点评 结合题目到文中找有用的信息,阅读中要注意要点之间的关系.然后带着问题,再读全文,找出答题所需要的依据,完成阅读.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

6.Few people like changing their habits,good or bad.Whether it is smoking,drinking or over-eating,they(15)B"enjoying"them to the end.
On every packet of cigarettes(香烟),people are warned against the(16)Dof smoking:"Warning:Cigarette Smoking Is Dangerous to Your Health".(17)C,millions of them start smoking or go on smoking.Why?
Facts show that families and surroundings(环境)play a very important part in(18)A smokers.All those smokers come from smoking families or have smoking(19)Dor relatives.Films and TV plays also play a part.People(20)Ctheir"heroes"on TV drinking alcohol(酒)or smoking cigarettes."Heroes"seem to fear(21)B,neither killing themselves nor killing others with alcohol and cigarettes.If they are not afraid of the harm of smoking and drinking,(22)Dshould common people be afraid?
The simple warning on the cigarette packet does not influence smokers'habits,Even(23)Awarnings,like showing pictures of smokers who have died of cancer,don't seem to work.
Knowing and believing seem to be two(24)Cthings.If smoking is really as harmful as doctors say,it is time for smokers to think about it and try to give it up!
15.A.stopB.continueC.finishD.avoid
16.A.chancesB.excusesC.causesD.dangers
17.A.MoreoverB.AlsoC.HoweverD.Otherwise
18.A.influencingB.explainingC.improvingD.describing
19.A.parentsB.unclesC.brothersD.friends
20.A.hearB.catchC.watchD.face
21.A.somethingB.nothingC.anythingD.everything
22.A.whatB.howC.whenD.why
23.A.strongerB.worseC.longerD.harder
24.A similarB.pleasantC.differentD.boring.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

7.Bill,a thirteen-year-old boy,thought he grew up to be a man.But his parents told him,"You won't be a real man until you begin to(21)Ahelping others."
One morning,his parents gave him some money(22)C some milk for them.Outside the shop he saw a homeless old man who looked very(23)C.Bill went to him and asked,"What's wrong with you?"The old man answered,"I'm hungry.I haven't had any food for two days."At the thought of his(24)Bwords,Bill said to the old man"Let's go to the restaurant."The minute they sat down at the table,the waiter(25)D.Bill asked the waiter to bring out bread and coffee to the old man.The old man finished the meal(26)B.After the waiter took away the plate and the cup,the old man said,"Sorry for giving so much trouble.I'm fine now.I'll never forget your(27)A!You are a very good young man."
Bill was happy when he heard this.Just when he wanted to pay for the meal.The waiter came.Bill and the old man learned(28)Cthat the food was free(29)Dit was the birthday of the boss,and they were the first customers(30)A that day.
21.A.think aboutB.depend onC.give upD.keep on
22.A.buyB.boughtC.to buyD.buying
23.A.afraidB.happyC.sickD.angry
24.A.parentsB.parents'C.parent'sD.parent
25.A.came up withB.came outC.came inD.came over
26.A.quickB.quicklyC.fastD.slow
27.A.kindnessB.kindC.kinderD.kinds
28.A.at firstB.as a resultC.in surpriseD.as usual
29.A.whenB.untilC.sinceD.because
30.A.onB.inC.atD.for.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.Daniel's school is          the east of the town and         the south of the hospital.(  )
A.in:inB.to;toC.on;toD.in;to

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.Betty has a room ____ a beautiful bed.(  )
A.forB.withC.toD.of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达

1.Many people do the same things on their birthday:They have a big cake with lots of candles(蜡烛),and listen to their friends and family sing"Happy Birthday to You".①              would you like to pay money to sing that song?
Jennifer Nelson is a filmmaker.②And she used the song"Happy Birthday to You"in her film.③但是她必须为此支付1,500美元. A company named Warner Music Group said it had the copyright(版权) on the song.
"I never thought the song was owned(拥有) by anyone,"Nelson said in the e-mail to the New York Times.
Some experts(专家) said that nobody knew who wrote"Happy Birthday to You".They also said there was no way to know ④               people began to sing the song.But they believed(相信) people started to sing it long before the company began to own ⑤it.
66.在①处填入一个适当的连词使句意完整、上下文通顺:
But
67.将②处划线部分译成汉语:
她在她的电影中使用了这首《祝你生日快乐》歌.
68.将③处划线部分译成英语:
But she had to pay﹩1500 for it.
69.在④处填入一个适当的疑问句使句意完整、上下文通顺:
When
70.文中⑤处划线部分的it指代:
The song"Happy Birthday to You"..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

7.A:Summer vacation is coming.(81)C
B:I'm not sure.Maybe I'll just stay at home and have a good rest.(82)B
A:I'm going to Shanghai to visit the World Expo(世博会) with my parents.
B:Is there anything interesting?
A:(83)E There are many attractive foreign buildings and lots of famous cultural relics(文物) on show.They are really worth seeing.
B:(84)G When are you leaving?
A:On July 20th.And I'll buy a mascot(吉祥物)-Haibao for you.
B:Wonderful!(85)D
A:Thank you.
A.Who are you going with?
B.What about you?
C.What are you going to do?
D.Have a good trip!
E.Yes,of course.
F.Good luck!
G.Sounds great!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.晚饭后散步会让你更容易入睡.
Walking after supper willmake it easier for you to fall asleep.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.Sandy goes to the Reading Club       every Monday afternoon and goes to the Computer C1ub       Friday afternoon.(  )
A.In;onB.On;inC./;inD./:on

查看答案和解析>>

同步练习册答案