精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9.Each person has different learning preferences and ways which do good to them,including visual,auditory,logical,social,solitary or tactile.It is useful for people to discover some learning styles that work best for them or ways that are better in certain situations.It is also possible for people to work out new ways of learning in the near future.
Visual Learning Style
Visual learners learn better with the help of pictures,videos,tables,and books.These people benefit when information is presented on ppt or white board,on a piece of paper,or in a book.Visual learners often make sure they have enough notes and spend more time reviewing information from textbooks.Visual learners also often draw pictures when trying to understand a subject.
Auditory Learning Style
Auditory learners better get information presented in lectures (讲座) and public speeches,audio recordings,etc.While a visual learner would prefer to read a book or watch a video,auditory learners would prefer to sit in a lecture.
Tactile Learning Style
Tactile Learners learn best through hands-on participation (参与).These types of people are also known as kinesthetic learners.For example,a tactile learner in a car repair class would learn better by working on cars rather than sitting through a lecture or reading a book.They also show excellent achievement in classes where students are able to study in labs.
Logical Style
People who are good at math and reasoning skills are usually logical learners.They notice overall rules quickly and have the ability to relate information to what they learned before.Logical learners understand things better by drawing connections to what they know.
Social Style
Social learners usually have excellent written and oral communication skills.These people feel no trouble at all to speak with others and often understand others easily.For this reason,others usually get suggestions from social learners.Social learners also learn best working with groups and try to meet individually (单独地) with teachers for help.
Solitary Style
Solitary learners usually prefer to work by themselves alone.They usually do not depend on others for help when solving a problem or studying.Solitary learners can work out their learning preferences and methods.Since solitary learners prefer to work alone,it is possible for them to waste time on a difficult problem before looking for help.
To get the most out of your time studying,it is very helpful to find out your personal learning preferences and styles.It is very beneficial to know the learning styles that are best for you when selecting a major,preparing for a test and even selecting a future job.

56.What's the best name for this passage?A
A.Discover Your Learning Style
B.Understand All Learning Styles
C.Get Help from Yourself and Others
D.Work out New Ways for Yourself
57.Who might be the writer of this passage?A
A.Someone who studies at people.
B.Someone who studies at testing.
C.Someone who studies at maths.
D.Someone who studies at language.
58.Where can people probably find this passage?C
A.In a public newspaper.
B.In a short storybook.
C.In a school magazine.
D.In a personal diary.
59.What're kinesthetic learners like?D
A.People who learn better by writing.
B.People who learn better by listening.
C.People who learn better by drawing.
D.People who learn better by doing.

分析 文章大意:每个人都有不同的学习偏好和它做对他们好,方式包括视觉、听觉、逻辑、社会孤立或触觉.人们发现一些学习风格,最适合他们的方式,或在某些情况下,最好是有用的,人的工作,在不久的将来,新的学习方法它也是有可能.要最大限度地利用你的时间学习,这是非常有帮助的,找出你的个人学习喜好和风格,这是非常有益的了解的学习风格是最适合你选择专业,准备考试,甚至选择未来的工作.

解答 56-59:AACD
56题答案:A 主旨题,根据文中的第一段Each person has different learning preferences and ways which do good to them,including visual,auditory,logical,social,solitary or tactile.It is useful for people to discover some learning styles that work best for them or ways that are better in certain situations.It is also possible for people to work out new ways of learning in the near future.大意每个人都有不同的学习偏好和它做对他们好,方式包括视觉、听觉、逻辑、社会孤立或触觉.人们发现一些学习风格,最适合他们的方式,或在某些情况下,最好是有用的,人的工作,在不久的将来,新的学习方法它也是有可能.要最大限度地利用你的时间学习,这是非常有帮助的,找出你的个人学习喜好和风格,这是非常有益的了解的学习风格是最适合你选择专业,准备考试,甚至选择未来的工作.同时又列举了几种学习方式,故答案是A.
57题答案:A 归纳题,根据文中的第一段Each person has different learning preferences and ways which do good to them,including visual,auditory,logical,social,solitary or tactile.It is useful for people to discover some learning styles that work best for them or ways that are better in certain situations.It is also possible for people to work out new ways of learning in the near future.大意每个人都有不同的学习偏好和它做对他们好,方式包括视觉、听觉、逻辑、社会孤立或触觉.人们发现一些学习风格,最适合他们的方式,或在某些情况下,最好是有用的,人的工作,在不久的将来,新的学习方法它也有可能,可知这是一个研究人的人写的,故答案是A.
58题答案:C 主旨题,根据文中的第大意 根据文中的第一段Each person has different learning preferences and ways which do good to them,including visual,auditory,logical,social,solitary or tactile.It is useful for people to discover some learning styles that work best for them or ways that are better in certain situations.It is also possible for people to work out new ways of learning in the near future.大意每个人都有不同的学习偏好和它做对他们好,方式包括视觉、听觉、逻辑、社会孤立或触觉.人们发现一些学习风格,最适合他们的方式,或在某些情况下,最好是有用的,人的工作,在不久的将来,新的学习方法它也是有可能.要最大限度地利用你的时间学习,这是非常有帮助的,找出你的个人学习喜好和风格,这是非常有益的了解的学习风格是最适合你选择专业,准备考试,甚至选择未来的工作.同时又列举了几种学习方式,全是研究的学习方面的,所以应该是在一个学校的杂志上,在故答案是C.
59题答案:D 词汇题,根据文中的第七段后面的句子For example,a tactile learner in a car repair class would learn better by working on cars rather than sitting through a lecture or reading a book.They also show excellent achievement in classes where students are able to study in labs例如,一个汽车修理班的触觉学习者会通过开车而不是坐着听课或看书来学习,他们在课堂上表现优异,学生可以在实验室里学习,可知kinesthetic learners 指的是得通过实际做来学习更好,故答案是D.

点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.It is true that people with better education are usually able to get better paying jobs.In other words,they have more chances to choose a good job while people with little or no education don't.It seems that the purpose of education is to make people get jobs.But this isn't accepted by all people.
Some people may think that a person should spend the best years of his life to get education only for a way of living.This was probably one of the earliest reasons of education.In fact,if education is just a way of making a living,people don't need to spend so much time in school.People can get education for a living in a short time.Subjects like history and geography need not be taught to everyone.Even language and maths need not be taught in detail,either.Here it is clear that education is much more than teaching a man to get a way of living.
Education is well-rounded and it is mainly for improving a man.It is not only to teach him to speak,read and write,but also to develop his creative thinking and other abilities.After that,it is to make him a wise man and thankfully enjoy the achievements of human.Educationis to make a man lead a better life.Educated people are expected to be able to listen to good music,read good books,watch plays and take an interest in the world.
I would agree that making a good living is an important reason for education,but certainly not the most important or the main reason.

46.People with little education usuallyD.
A.spend a long time in school             
B.have a good chance to get a job
C.spend the best years to choose jobs      
D.have fewer chances to get a good job
47.The earliest education was probably toC.
A.make a man lead a better life        
B.teach a man to write and read
C.make people get a way of living     
D.teach people to read good books
48.The underlined word"well-rounded"in the passage means""Din Chinese.
A.圆满的            
B.崭新的      
C.公平的           
D.全面的
49.It is expected that educated people will be able toB.
A.accept education as a way of living         
B.take an interest in the whole world
C.develop their abilities to make plays        
D.learn subjects like language and math
50.The passage mainly tells us thatA.
A.education should make a man improve             
B.people can get education in a short time
C.people should be able to get good paying jobs    
D.all subjects are so important for a way of living.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

20.Last weekend,twenty thousand people gathered in the state of Georgia to watch students from twenty-eight countries compete with robots they built.More than ten thousand students and more than five hundred robots took part in the competition.
Almost one thousand and seven hundred high school teams entered a level of competition called LUNACY.The competitors came from eleven countries,including the United States.In January,the organization sent the same supplies for robots to each team.The teams had six weeks to build robots that could compete in the LUNACY game.The playing area had six robots,three on each team.Each robot had a trailer(拖车) connected to it.The robots had to pick up large balls and throw them into the trailers of opposing robots.The robots were moving on a surface where they could slide(滑行).A team from California won the competition.
A second competition involved building a robot that could travel on uneven(不平坦的) surfaces,move objects with unusual shapes and withstand(承受) physical stress.
Another competition was for younger students,aged nine to fourteen years old.Eighty-four teams from twenty-seven countries competed with robots made with LEGO products.They had to design,build and program robots to explore the Earth's climates.

36.The competitors coming fromD countries entered a level of competition called
LUNACY.
A.twenty-eight  
B.twenty-seven   
C.eighty-four  
D.eleven
37.D sent the supplies for robots to each team.
A.Schools    
B.Volunteers     
C.The government 
D.The organization
38.Each team can haveB robots to compete in the LUNACY game.
A.two   
B.three   
C.six     
D.eight
39.The underlined word"involved"in this passage can be replaced by"A".
A.included    
B.removed   
C.corrected   
D.invented
40.Which statement is NOT true according to the passage?D
A.In January,each team got the same supplies for robots.
B.A team from California won the LUNACY competition.
C.The writer introduces three kinds of competitions in this passage.
D.The students had to design or buy robots for the competition.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.at,take,night,eight,she,shower,a,last (注意变形哟)
She was taking ashowerateightlastnight..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.does,father,what,do,your.
What does your father do??

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.用方框中所给单词的适当形式填空,每词仅用一次,每空限填一词.

beside    help     remain    courage   real
46.Mary has nocourageto walk home alone at night.
47.He is 70 years old,but he stillremainsactive in sports.
48.I can't believe I amreallygoing to meet the pop star.
49.I found Wendy sittingbesideher mother,saying nothing.
50.Sometimes it ishelpfulto make a list of everything you have to do.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.Different countries celebrate the New Year in different ways,and at different times.New
Year celebrations in some countries (like the USA) don't last (持续)long.But in some countries
(like China,Vietnam,and Korea) they can last two weeks.This is what people often do to
celebrate the festival.
CountryThings people do
JapanPeople eat a special kind of noodles,hoping for a long life.
MexicoPeople wear red or yellow clothes for good luck.
BrazilPeople wear white clothes for good luck.
ChinaPeople wear red clothes and eat dumplings.
ScotlandPeople open the front door to let in the new year,and open the
back door to let out the old year.
KoreaPeople drink a kind of cold wine for good health.
51.New Year celebrations are usually short inB
A.China
B.the USA
C.Vietnam
D.Korea
52.In which countries do people wear red clothes for good luck?A
A.Mexico and China.
B.Brazil and China.
C.Scotland and Mexico.
D.Brazil and Scotland.
53.Why do the Japanese people eat a special kind of noodles?C
A.Because they want to have good luck.
B.Because the noodles are very nice to eat.
C.Because they think it can help them live longer.
D.Because they want to say goodbye to the old year.
54.What do people in Scotland do to celebrate New Year?B
A.They open all the windows.
B.They open the front and the back doors.
C.They drink a kind of cold wine.
D.They wear white clothes for good luck.
55.What is the passage about?D
A.People in different countries make different wishes for New Year.
B.People in different countries eat different food for New Year.
C.People in different countries wear different clothes to celebrate New Year.
D.People in different countries celebrate New Year in different ways.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.--When _____ the abacus _____?--In the sixth century by the Chinese people.(  )
A.is,inventedB.did,inventC.was,inventedD.does,invent

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.Her son_____ in an accident last year.(  )
A.killedB.was killedC.is killedD.kills

查看答案和解析>>

同步练习册答案