精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
19.A.beautiful B.same C.classroom D.deeply E.friends F.classmate
G.did H.know I.look J.anything K.Because L.successful.
My teachers thought I was the worst student.My family also had the(71)Bthought as my teachers.
When I was going to give up my studying,a new teacher,Miss White came to our school.She was young,(72)Aand knowledgeable.
One day,I was sitting alone in my(73)C,Miss White came up to me and talked to me happily.Soon her smile make my unhappiness go away.
"Don't you think I can go to the college?"I didn't (74)Hwhy I asked such a question.I thought she must say"no".(75)Keveryone else said so.But she said,"Dear,you can do   (76)Jyou want.Just try,and you'll get closer to success.I believe you are the best!"
I was touched (77)Dby her words.I decided to study hard.From then on,we became good (78)E.She often helped me with my study in her free time.
In the end,I (79)Gwell in my studies and went to a good college.Miss White is an angel.Her words have kept me going forward.She helped me to see that I am special and can be (80)Lin life.

分析 短文讲了我的老师认为我是最差的学生.我的家人也跟我的老师有同样的想法.当我要放弃我的学业时,一个新的老师怀特小姐来到我们学校.她很年轻,漂亮,又有渊博的知识.由于她的鼓励,我决定努力学习.最终考上了一所好大学.

解答 答案:71.B  细节推理.根据上文My teachers thought I was the worst student.我的老师认为我是最差的学生.题干中我的家人也,有also,说明我的家人和我的老师一样也有同样的想法.所以应该填same.故选B.
72.A 细节推理.根据题干She was young,(72)____and knowledgeable.句中有形容词young、knowledgeable,由and 连接,应该是并列关系,都是形容一个人的.所以应该填形容词beautiful.意为她年轻漂亮有见识.故选A.
73.C 细节推理.根据题干One day,I was sitting alone in my(73)____,意为一天,我正独自一人坐在___,后面应该接地点.所以应该填classroom.故选C.
74.H 细节推理.根据题干"Don't you think I can go to the college?"I didn't (74)____why I asked such a question.I thought she must say"no"."你不认为我可以去上大学吗?"我不…为什么我会问这样的问题,我以为她一定会说不.所以应该填konw.表不知道,故选H.
75.K. 细节推理.根据上文I thought she must say"no".我以为她一定会说不.题干(75)____everyone else said so.这句解释了为什么我以为她一定会说不.所以应填because.故选K.
76.J 细节推理.根据题干But she said,"Dear,you can do (76)Jyou want.Just try,and you'll get closer to success.但是她却说,只要努力,你会接近成功.可知怀特小姐是在鼓励她,所以应该是你可以做任何你想做的事情.所以填anything.故选J.
77.D 细节推理.根据下文I decided to study hard.我决定努力学习.说明题干I was touched (77)___by her words.句意应为我被她的话深深地打动了.所以应该填deeply.故选D.
78.E 细节推理.根据下文She often helped me with my study in her free time.她经常在她的空闲时间帮助我的学习.可知题干From then on,we became good (78)___.
句意应为从那时起我们成为了好朋友.所以应该填friends.故选E.
79.G  细节推理.根据题干In the end,I (79)____well in my studies and went to a good college.句意应该为最后,我学习很好考入了一所好大学.do well in 是固定搭配,句子为一般过去时,所以应该填did.故选G.
80.L 细节推理.根据题干She helped me to see that I am special and can be (80)___in life.句意应为她帮助我看到我是特别的而且一生中能够成功.be后面应该填形容词successful.故选L.

点评 做题时首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.其次,细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Do you think that people in California(加州) are usually tall and slim?In fact,many different kinds of people live in California.California is the third largest state in area in the USA.California has the largest population in the USA.Lots of people are from China,Japan,European countries and so on.
68.California has cool,rainy winters and dry summers.California's coastline(海岸线)is very long,and many people in California love to go to the beach.They often go surfing,go sailing and go swimming.Venice Beach is the most famous beach in California.
Some rich people in California enjoy going shopping on Rodeo Drive.It is known as one of the most expensive shopping areas in the world.
Hollywood is in Los Angeles,California.Hollywood is the home of many American actors,actress and film-makers.They live in big houses in Hollywood.69.They go to parties and make films there.They live a happy life in Hollywood.

根据短文内容回答下列问题:
66.Is California's coastline very long?Yes,it is.
67.What's the most famous beach in California?VeniceBeach.
68.将划线句子译成汉语.加利福尼亚冬季凉爽多雨夏季干燥.
69.将划线句子译成汉语.他们去那里聚会拍电影.
70.给短文拟一个适当的标题.California.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

10.She also watches TV on weekends.(否定句)
Shedoesn'twatch TV on weekends,either.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

7.This is mybrother's(brother)ruler?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.Something WonderfulWhen the doorbell rang,Tom looked through the peephole (门镜).He saw a delivery person already hurrying down the stairs.He had left a package (包裹) behind in the hallway.(56)C."Ken!There's a package for us!Someone sent us something!"
Ken looked out and then opened the door to get the package."It's to Mom and Dad,"he said."We can't open it until they wake up."
Tom knew his parents enjoyed sleeping late on weekends.(57)A.He sat down on the floor beside the package and looked at it.The package seemed to come to life.(58)B.It was saying,"You should open me because I'm something wonderful."
Tom wondered what was inside.He looked at the return address.(59)E.Could Grandparents send him a toy?
A hand fell on his shoulder."What have you got there?"His mother asked in a sleepy voice.
Tom stood up and said,"It's for you and Dad,something from Grandparents."
(60)D.Then his mother said,"I know what it is.Remember the delicious cantaloupe (哈密瓜) Grandfather?grew in his garden last summer?Well,this year,we'll grow some that will be just as good."
A.It might be hours before they woke up
B.It was looking back at him?
C.Tom called his brother Ken?
D.His mother pulled open the box
E.The address was his grandparents'

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.A exercisingB cause   C confident   D physicalE screen
Millions of people now use computers for many different things.We often hear that computers have changed our lives for the better,But have they?
Of course computers are useful,and have changed some people's lives for the better.However,they also (46)Bproblems,too.A large number of people who use computers a lot can get (47)problems.They find that their eyesight get worse.For example.If they look at the(48)Efor too long.There will be injures in computers users'hands and arms.as people use the keyboard and the mouse too much.people who have computers are also spending more time sitting down.And less time(49)A; so many of them are becoming overweight.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.---Kangkang,your friends miss you very much
 They are looking forward to____ you.(  )
A.seeB.seesC.seeingD.will see

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.There is nobridge(桥)and the river runs too quickly for boats.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.任务型阅读:根据短文内容,完成下列句子,每个空格只填一词.
Li Lei has a nice bedroom.It's big.The walls of it are white and the windows are yellow.There's a small bed on the left of the bedroom.Two pairs of sport shoes are under it.In front of the bed,there is a table.And there's acomputer,a  lamp and some books on the table.Near the table,there is a chair.Look!What's under the chair?Oh.There's a football.Li Lei oftenplays with  it after school in the afternoon.There aretwo  pictures onthe  wall.One is a football star,Ronaldo,and the other is Jay Chou,a famous singer.Li Lei often cleans his bedroom.He likes it very much.

66.Li Lei's bedroom isnice and big.
67.Thetable is in front of the bed.
68.There is a footballunder the chair.
69.Ronaldo is his favorite soccerstar
70.Li Lei often does somecleaning in his bedroom.

查看答案和解析>>

同步练习册答案