精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.---Kangkang,your friends miss you very much
 They are looking forward to____ you.(  )
A.seeB.seesC.seeingD.will see

分析 康康,你的朋友很想念你.他们期待着见到你.

解答 答案:C 考查动名词.根据题干,考查固定短语look forward to doing sth期待做某事,故答案是C.

点评 考查动名词.准确的翻译句子与备选答案的动词用法区别,结合句意,选出符合句意的选项是做此类题的关键.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

1.A:Where (56)is my  book?
B:I (57)don't know. (58)Is it in your backpack?
A:No,it (59 )isn't.
B:Is (60)it on your desk?
A:(61)No,it  isn't.
B:Is (62)it on the teacher's desk?
A:No,it (63)isn't.
B:Oh,look!(64)It (65)is on your desk.
A:I see it,too.Thanks.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

2.根据图片及中文大意,写出意思连贯、符合逻辑、不少于50词的短文.
假设你和美国朋友Tom经常在微信群里交流,这次,他就"健康生活方式"的问题和你进行探讨,问了你三个问题:你每日三餐都按时吃吗?经常做运动吗?今后有什么健康生活方面的计划吗?请你写出一段文字来回答他的问题.
Do you often have for your meals on time?
Do you like to go out for sports or other activities?
What do you want to do to make yourself more healthy?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.A.beautiful B.same C.classroom D.deeply E.friends F.classmate
G.did H.know I.look J.anything K.Because L.successful.
My teachers thought I was the worst student.My family also had the(71)Bthought as my teachers.
When I was going to give up my studying,a new teacher,Miss White came to our school.She was young,(72)Aand knowledgeable.
One day,I was sitting alone in my(73)C,Miss White came up to me and talked to me happily.Soon her smile make my unhappiness go away.
"Don't you think I can go to the college?"I didn't (74)Hwhy I asked such a question.I thought she must say"no".(75)Keveryone else said so.But she said,"Dear,you can do   (76)Jyou want.Just try,and you'll get closer to success.I believe you are the best!"
I was touched (77)Dby her words.I decided to study hard.From then on,we became good (78)E.She often helped me with my study in her free time.
In the end,I (79)Gwell in my studies and went to a good college.Miss White is an angel.Her words have kept me going forward.She helped me to see that I am special and can be (80)Lin life.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达

6.It was a Saturday afternoon.Gordon was at home and he was hungry.He opened the refrigerator(冰箱),and then he decided to make a sandwich.
First,the boy opened a jar of peanut butter(一罐花生酱).He put the peanut butter on a piece of bread.Next,he opened the refrigerator and took out a jar of orange jell(果酱).Then,he put the jelly on top of the peanut butter.After that,he put the jar back into the refrigerator.Finally,he put another piece of bread on top of the peanut butter and orange jelly.Now he had a sandwich.He opened the refrigerator again.4 He poured a big glass of milk for himself.He put the sandwich on a plate.He carried(拿) the plate and the glass of milk over to the dining room table.5 He sat down,turned on the TV and enjoyed his sandwich.
(一)根据短文内容简要回答问题.
1.Why did Gordon decide to make a sandwich?
Because he was hungry.
(二)根据短文内容判断下列句子的正(T)误(F).
2.There were two jars of orange jelly in the refrigerator.
3.Gordon put a piece of tomato in the sandwich.
(三)  将短文中划线的句子译成汉语.
4.他为自己倒了一大杯牛奶.
5.他坐下来,打开电视机,享受他的三明治..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.There are               months in a year.The                     month of a year is December.(  )
A.twelve;twelveB.twelfth;twelfthC.twelfth;twelveD.twelve;twelfth

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.Februaryusually has only twenty-eight days.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

20.Dave has his birthday party on July 22nd.(改为一般疑问句)
Does Davehave his birthday party on July 22nd?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Look at this boy.He is an English boy.His first name is Peter.His last name is Barnes.This is his school ID card.The number is20048567.His teacher is Miss White.Miss White is a good teacher.Li Lei is his good friend at school.Look!What's that?It's his school bag.It's black.But where is his watch?I don't know.Let's call Mike at 495-6548.

根据短文内容,判断正确(T),错误(F)
91.The boy's first name is Barnes.F
92.His school ID card number is 20048567.T
根据短文回答问题.
93.Who's his teacher?Miss White.
94.Is his schoolbag white?No,it isn't.
95.Who is Peter's good friend at school?Li Lei.

查看答案和解析>>

同步练习册答案