分析 Jack到达车站很早.去伦敦的汽车十二点离开.在车站他看到很多人,有些在排队等待,其他人四处走动.Jack环顾四周,但没有他坐的地方了.他走进了一家饭店.他抬头望了望时钟,这时是11:30.然后他找了一个座位坐了下来.这时,Tom,他的一个朋友,走进来,坐在他面前.他们喝酒聊天.过了一会儿,Jack看了看时钟,"哦,我的上帝.它仍然是11:30.时钟根本就不工作,"Jack很伤心因为他错过了公共汽车.
解答 61.C.细节理解题.根据上文Jack looks around but there is no room(空间)for him to sit in.可知Jack环顾四周,但没有他坐的地方了.故选C.
62.D.细节理解题.根据He looks up at the clock there.It's only 11:30.Then he finds a seat and sits down.At that time,Tom,one of his friends,comes in and sits in front of him.They talk and drink.After a while(一会儿),Jack looks up at the clock again,"oh,my god.It's still 11:30.The clock doesn't work at all."可知他走进了一家饭店.他抬头望了望时钟,这时是11:30.然后他找了一个座位坐了下来.这时,Tom,他的一个朋友,走进来,坐在他面前.他们喝酒聊天.过了一会儿,Jack看了看时钟,"哦,我的上帝.它仍然是11:30.时钟根本就不工作,"所以答案应该是D,包括上面所有的内容.故选D.
63.A.细节理解题.根据At that time,Tom,one of his friends,comes in and sits in front of him.They talk and drink.可知这时,Tom,他的一个朋友,走进来,坐在他面前.他们喝酒聊天.故选A.
点评 解答此类题时可以按照前面给出的思路进行解答,即:先弄清楚题干的意思;然后在文章中找到对应的信息;再根据所给选项进行筛选,确定最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Information | |
| Weather | The weather will be(66)hotthis weekend. |
| Day | They will go swimming on (67)Sunday. |
| Transportation | They will go by (68)bike. |
| Time | They make it half past (69)seven. |
| Place | They will meet at the school(70)gate. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Name | Wants to be | If I become… |
Andrea | an artist | If I become an artist,I will go to Paris to have an art exhibition.Then I'll be famous and make lots of money.With the money,I'll travel all over the world. |
Martin | a volunteer | I want to teach in a mountain village as a volunteer,because I plan to give the students a good start in life and open up their eyes to the outside world. |
Mark | an athlete | If I become an athlete,will I be happy?Yes,I will be very happy.I'll be able to do something I love and make a lot of money.Then I can give the money to schools and charities.[ |
Marcia | A Hollywood star | If I become a Hollywood star,I will choose(选择) to live like a real person in a real world.That will start with living outside,Maybe move to San Francisco.It is less than two hours'flight. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com