精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.Hello,everyone!I'm Bob.Here are two photos of my family.In the first photo are my uncle Steven,my aunt Selina and my two cousins.They are very happy.Look!That is a small dog.Its name is Wang Wang.My grandfather and grandmother are in the next photo.These are my parents,Helen and Dale.Those are my sisters,Cindy and Hebe.Look!It's me.

41.My uncle is Wang Wang.F
42.I have(有) two cousins.T
43.Five people(人) are in the first photo.F
44.My grandmother is in the next photo.T
45.I only(只) have a sisiter.F.

分析 文章大意:
大家好,我叫Bob,这里有两张我们家的照片.
第一张照片中是我的叔叔Steven,我的姨妈Selina和我的两个表亲.
我的爷爷和奶奶在另外一张照片中,还有我的父母,和我的两个妹妹,Cindy和Hebe.

解答 41.F,推理判断题,文中提到"my uncle Steven"我的叔叔Steven,"That is a small dog.Its name is Wang Wang"有一个小狗,叫旺旺,由此判断此题错误.
42.T,推理判断题,文中提到"In the first photo are my uncle Steven,my aunt Selina and my two cousins"第一张照片中是我的叔叔Steven,我的姨妈Selina和我的两个表亲,由此判断此题正确.
43.F,推理判断题,文中提到"In the first photo are my uncle Steven,my aunt Selina and my two cousins"第一张照片中是我的叔叔Steven,我的姨妈Selina和我的两个表亲,一共四个人,由此判断此题错误.
44.T,推理判断题,文中提到"My grandfather and grandmother are in the next photo"我的爷爷和奶奶在另外一张照片中,由此判断此题正确.
45.F,推理判断题,文中提到"Those are my sisters,Cindy and Hebe"这两个是我的妹妹,Cindy和Hebe,由此判断此题错误.

点评 对于判断对错题,一定要记得首先通读全文,了解文章大意,然后再根据文章关键词,关键句,掌握细节问题,并进行推理判断,再去回答具体的问题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.-I hate _________ vegetables.
-You should try to ______ them.It can make you strong and healthy.(  )
A.eating; eatB.eat; eatingC.eating; eatingD.eat; eat

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-Do you know ___________ now?
-In the People's Hotel.(  )
A.where is Tom workingB.where did Tom work.
C.where Tom is workingD.where Tom worked.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.This is         pen,that is           ID card.(  )
A.a; aB.an; anC.a; anD.an,a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.People eat different things in different parts of the world.
In south China we eat rice every day.Sometimes we eat it two or three times a day,for breakfast,lunch and supper.We usually eat it with fish,meat and vegetable.
The Japanese eat rice,too.They also eat a lot of fish.They sometimes eat raw(生的)fish.In Africa,maize(玉米)is the most important food.People there make maize into flour(面粉).From this flour they make different kinds of bread and cakes.
In western(西方的)countries such as Britain,Australia and the U.S.A,the most important food is bread or potatoes.People there usually make their bread from wheat flour.They cook the potatoes in different ways.In England the most popular food is fish and chips.Sometimes people cook this food at home,but usually they buy it at the shop.They eat this food at home,in their work place,in the park or on the road.People call it"take-away"food.

54.This passage is aboutA.
A.food
B.drink
C.clothes  
D.ways of life
55.Who sometimes eat fish when it isn't cooked?B
A.People in China      
B.People in Japan
C.People in Africa      
D.People in Britain
56.Which of the following is called"a western country"?D
A.Africa  
B.Japan     
C.China     
D.Australia
57.People eat"take-away"foodD.
A.at home             
B.on their way to school
C.in their offices          
D.A、B and C.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.选出下列每组单词中划线部分发音与其它不同的选项(  )
A.hiB.itC.isD.in

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.This is __________ green ruler.__________is on the desk.(  )
A.my; YourB.my; YoursC.mine; YourD.mine; Yours

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.Doctor:What's wrong with you?Lily:         .?(  )
A.I'll be fine soon?B.I think it's quite cold?
C.I'm worried about my mother?D.I've got a headache

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.-Mr.Wang,may I use your computer?
-___________ I'm not using it.(  )
A.Sure,go ahead.B.Yes,you must.
C.Of course not.D.I'm sorry to hear that.

查看答案和解析>>

同步练习册答案