分析 【文章大意】这篇文章主要描述了街舞者的形象,并主要从上衣、裤子和鞋子的角度介绍了街舞者的服装风格,表明街舞者的服装要舒适,体现个性.
解答 61 C 细节理解题.根据文章:If you look into the clothing styles of street dancers,you will notice that there is a large difference between the tops that men and women wear.可知街舞者的男女着装是不同的.故选C.
62 A 细节理解题.根据文章:For any street dancer,shoes are important.Any pair of shoes that produces the slightest(最轻微的)sound can destroy(破坏) the performance.So they need a pair of shoes that allows them to move freely.可知街舞者的鞋子应该不要发出响声.故选A.
63 D 细节理解题.根据文章:street dancers'clothing has to be something that allows for a lot of comfort (舒适) and that shows personalities.The two points are important for any street dancer.Without those things,it is difficult for street dancers to perform well and show their personalities.可知街舞者的服装应该舒适、彰显个性.故选D.
64 B 推理判断题.根据文章可知,文章主要介绍了街舞者的服装风格,因此文章很有可能出自文化类,故选B.
65 D 标题归纳题.根据文章可知,文章主要介绍了街舞者的服装风格,所以标题应该为"街舞者的着装",故选D.
点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | a | B. | an | C. | the | D. | 不填 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.When did you get?B.And I'll have a try myself.C.That's a really cheap. D.Could you please tell me in details?E.Click on it and follow the instruction. F.Where did you buy it?G.How much is it? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | is; to | B. | are; for | C. | are; at | D. | is; for |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | What's today | |
| B. | How's the weather | |
| C. | When do you usually get to school | |
| D. | What's the matter |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.Can it be cheaper? B.I'd like to try them on. C.Do you have you got any other colors? D.Here's the money. E.I'd like to have a pair of sports shoes. F.Can I have a look at the brown ones? G.Wait a minute. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 14.A.starts | B.stops | C.lasts | D.fails |
| 15.A.shop | B.church | C.country | D.hospital |
| 16.A.after | B.until | C.though | D.before |
| 17.A.expected | B.discovered | C.touched | D.offered |
| 18.A.write | B.experience | C.voice | D.discuss |
| 19.A.teach | B.encourage | C.move | D.feed |
| 20.A.decision | B.success | C.dream | D.difference |
| 21.A.take out | B.pick out | C.hand out | D.point out |
| 22.A.in | B.on | C.through | D.by |
| 23.A.empty | B.free | C.busy | D.crowded |
| 24.A.even | B.usually | C.never | D.often |
| 25.A.helpful | B.wonderful | C.hopeful | D.useful |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com