精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.I'm Dale.I'm a green and yellow pencil box.What's this?Oh,it's Helen,a pen.And that's Frank,a ruler.Helen is black and Frank is blue.What's this in English?It's a jacket,a white jacket.Its name is Alice.What color is the key?Oh,it's black.
31.Dale is aB.
A.pen       
B.pencil box       
C.ruler    
D.pencil
32.The pencil box isA.
A.green and yellow    
B.yellow    
C.green   
D.blue
33.The ruler isC and the jacket isC.
A.white; blue    
B.black; white    
C.blue; white  
D.white; yellow
34.TheB and theB are black.
A.pen; jacket   
B.key; pen       
C.jacket; key  
D.key; ruler
35.The jacket isB.
A.Frank        
B.Alice          
C.Helen       
D.Dale.

分析 我是Dale.我是一个绿黄相间的铅笔盒.这是什么?噢,是Helen,是支钢笔.那是Frank,一把尺子.Helen是黑色的,Frank是蓝色的.这个用英语怎么说?它是一件夹克,一件白色夹克.它的名字叫 Alice.钥匙是什么颜色的?哦,是黑色的.

解答 31. B.细节理解题.根据I'm Dale.I'm a green and yellow pencil box.可知我是Dale.我是一个绿黄相间的铅笔盒.故选B.
32. A.细节理解题.根据I'm a green and yellow pencil box.可知我是一个绿黄相间的铅笔盒.故选A.
33. C.细节理解题.根据And that's Frank,a ruler.Frank is blue.a white jacket.可知Frank是蓝色的,一件白色夹克.故选C.
 34.B.细节理解题.根据it's Helen,a pen,Helen is black;.What color is the key?Oh,it's black. 可知钢笔和钥匙是黑色的.故选B.
 35.B.细节理解题.根据It's a jacket,a white jacket.Its name is Alice.可知它是一件夹克,一件白色夹克.它的名字叫 Alice.故选B.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,前后的关系和它所起的作用,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.We usually start morning reading at a quarter past seven.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.谢谢你带我们参观社区中心.
Thank you for showing us around the community centre..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.昨天天气怎么样?
What was the weatherlike yesterday?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.There is a park _______the river.You have to        the bridge to visit it.(  )
A.across; overB.across;crossC.over; acrossD.over; cross

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

5.A doctor said in his study that four"people"live in a person's mind(意识、内心).They are father,mother,adult,and child.The father is like a teacher (32)Aasks himself and others a lot.
The mother is so(33)Bthat she always cares about other people.The adult is a smart worker but likes to correct others'mistakes.And the child is cute but may not (34)Cothers.
If the four"people"in a person's mind (35)A,the person can become a happy and healthy man.He(36)C his life and people like to be with him.However,not everyone is like this,because people come from (37)Afamilies.If a person's parents ask him (38)B,he will not show his real feeling easily.He asks too much of himself,too.That is,among the four people in his mind,the"father"and the"adult"are stronger than the"mother"and the"child".(39)Bif a person's parents are too kind to ask him anything,he will care about himself only.In his mind,the"(40)C"is stronger than the other three"people".How to (41)Athe four"people"in the mind is very important in having a happy life.So we need to learn to develop a happy and healthy mind.
32.A.whoB.whichC.what
33.A.seriousB.kindC.wild
34.A.find outB.laugh atC.think of
35.A.get along wellB.argue a lotC.fight hard
36.A.savesB.sparesC.enjoys
37.A.differentB.poorC.small
38.A.a littleB.too muchC.no more
39.A.AndB.ButC.So
40.A.motherB.adultC.child
41.A.balanceB.discoverC.describe.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.Reader's Digest is a monthly magazine.Before the 1980s,it belonged to a privately?held company,which was started in 1922 by Lila Bell Wallace and Dewitt Wallace.This magazine is small and easy to carry,just half the size of most American magazines,which caused a phrase in 2005,"America in your pocket."It is the best selling magazine in the USA.At present,its circulation(发行量) in the USA has reached 10 million copies and the number of the readers there is 38 million.Its global circulation outside the USA has reached 40 million people throughout more than 70 countries in 21 languages.
This magazines focus(焦点) is not news but more of cultural views because the editors think people now can get timely news from somewhere else.They hope this magazine can give readers something that is about special personal experiences,something the readers can share with their families.In different countries,this magazine provides a window to the world for the local readers.Some parts of the magazine are about the local customs and interests of the local readers.The other parts give the local readers information from all over the world.
This magazine actually used to be a family business until the Wallaces died in the 1980s.Because they had no children,there was no one to take over the company.Sixteen years ago,this company went public and became a public company.

29.How often does Readers Digest come out in the USAB?
A.Once a year.
B.Once a month.
C.Once a week.
D.Once a day.
30.What's the number of the readers of this magazine all over the worldC?
A.38 million.
B.40 million.
C.78 million.
D.108 million.
31.This magazine's focus includes the following topics exceptA.
A.something about the timely news
B.some special personal experiences
C.some information from all over the world
D.the local customs and interests of the local readers.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.MSG(monosodium glutamate) is a food additive(食品添加剂),which has been widely used by many food factories all over the world since it appeared first in Japan in 1909.
MSG is a substance that is added to some food to improve its original(原先的) taste and color.It is used in foods around the world such as cakes,bread,frozen meats,fish and vegetables.In the beginning,people thought MSG was safe just like salt and sugar.However,in 1968some people reported they seemed to have bad reactions(反应) to MSG after having had a meal at a restaurant.They included headaches and quick heartbeat(心跳).It was also reported that MSG excited a person's brain and caused his death in Japan.Scientists think that MSG may lead to many neurological disorders(神经紊乱).In mice studies done by a university,the evidence showed the mice didn't want to eat the food including MSG.
Today many food companies"hide"MSG on food labels(标签) by using different names.If you see"natural flavorings (调味品)","hydrolyzed protein"and"spices"in a food label,you are probably seeing a hidden way to"report"MSG in a food label.Every time we have a meal in a restaurant,we always feel the food very delicious to taste,but sometimes it is dangerous for our health because some poisonous (有毒的)food additives have been added to the food.
To protect people's health,our governments,from central to local,are taking actions to stop factories producing poisonous food additives.
46.Monosodium Glutamate isB.
A.a food        B.an additive       C.a factory      D.a country
47.MSG is often used inA.
A.frozen meats   B.cups            C.clothes       D.book covers
48.The examples in the second paragraph tell usD.
A.the food including MSG is delicious
B.people like to eat in a restaurant
C.mice like eating the food including MSG
D.MSG is not safe sometimes
49.If you see"natural flavorings","hydrolyzed protein"and"spices"in a food label,you will knowC.
A.you must eat the food in a hidden way
B.the food label must be hidden
C.MSG is probably added to the food
D.you must report the food to your parents
50.The underlined word"substance"in the article meansB.
A.color          B.material              C.taste            D.Food.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

10.The manager is strongly againstreplying(回复)to that foreign company at once.

查看答案和解析>>

同步练习册答案