分析 当人们去海边度假的时候,很多人喜欢吃海鲜,但不是每个人都能享受,有些人认为海鲜味道很棒,但是他们的身体根本不喜欢吃,当他们吃的时候,他们的皮肤又红又痒,那是因为他们对海鲜过敏.
当一个人对食物过敏时,他的身体不认为食物是食物,他把它看成是敌人,并试图与之对抗,它通过制造抗体来对抗,有时,当身体与食物发生冲突时,它会使人感到很难受.
对付食物过敏有一些方法,一种是停止吃你过敏的食物,但这可能很难,人们经常对健康食品过敏,而且很难避免它们.
人们可能会在不同年龄对不同的食物过敏,如鸡蛋,牛奶或花生,如果你认为你可能对食物过敏,请先看医生.
解答 66.答案:D.细节理解题.根据That's because they're allergic(过敏的)to seafood.那是因为他们对海鲜过敏.可知,一些人不能享受海鲜,因为它让他们过敏.答案是D.
67.答案:C.词义辨析.根据tries to fight it并试图与之对抗.可知应是敌人.答案是C.
68.答案:A.细节理解题.根据There are some ways to deal with food allergies.One is to stop eating the food that you're allergic to对付食物过敏有一些方法,一种是停止吃你过敏的食物.故A正确.
69.答案:B.细节理解题.根据it can make a person very sick它会使人感到很难受.可知,当人食物过敏时,会很难受.答案是B.
70.答案:B.段落大意题.根据People can be allergic at different ages to different foods,like eggs,milk or peanuts(花生).人们可能会在不同年龄对不同的食物过敏,如鸡蛋,牛奶或花生.可知一些日常食物会使人过敏.答案是B.
点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | in front of | B. | next to | C. | beside | D. | behind |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | are; with | B. | is; with | C. | is,to |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2017届江苏南通通州区初三上期毕业、升学第二次模拟考英语卷(解析版) 题型:阅读理解
Creativity is the key to a brighter future, say education and business experts. Here is how schools and parents can encourage this important skill in children.
If Dick Drew had listened to his boss in 1925, we might not have an important product: a new type of tape. Drew worked for the Minnesota Mining Company. At work he developed a kind of material strong enough to hold things together. But his boss told him not to think more about the idea. Finally, using his own time, Drew improved the tape, which now is used everywhere by many people. And his old company learned from its mistake. Now it encourages people to spend 15 percent of their work time just thinking and developing new ideas.
Creativity is not something one is just born with, nor is it necessarily a character of high intelligence (智慧). Just because a person is highly intelligent does not mean that he uses it creatively. Creativity is the matter of using the resources one has to produce new ideas that are good for something.
Unluckily, schools have not tried to encourage creativity. With strong attention to test results and the development of reading, writing and mathematical skills, many educators give up creativity for correct answers. The result is that children can give back information but can’t recognize ways to use it in new situations. They may know the rules correctly, but they are unable to use them to work out practical problems.
It is important to give children choices. From the earliest age, children should be allowed to make decisions and understand their results. Even if it’s choosing between two kinds of food for lunch, decision-making helps thinking skills. As children grow older, parents should let their children decide how to use their time or spend their money, but not help them too much if they make the wrong decision. The child may have a hard time, but that is all right. This is because the most important character of creative people is a very strong desire (欲望) to find a way out of trouble.
1.What did the company where Dick Drew work learn from its mistake?
A. They encouraged people to work a longer time.
B. They discouraged (阻碍) people to think freely.
C. They asked people to spend all their work time developing new ideas.
D. They encouraged people to spend some of their work time thinking and improving new ideas.
2.Why don’t schools try to encourage creativity?
A. They don’t understand the importance of education.
B. They don’t want their students to make mistakes.
C. They pay too much attention to examination marks and language skills.
D. They think it more important to remember some information.
3.What should the parents do when their children decide how to spend their money?
A. Try to help them as much as possible
B. Take no notice of whatever they do
C. Help them if their decision is wrong, but not too much
D. Leave them as they are
4.The best title for the passage can be ______.
A. The importance of creativity
B. What is creativity?
C. The history of creativity
D. How can we develop creativity?
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com