分析 Dawson先生是一位脾气很差的老人.镇上人尽皆知.孩子们都不敢去他的院子里摘苹果.
一个星期五,12岁的Janet和她的朋友Amy经过Dawson先生家.当Janet看到他,她提议去马路对面走.但是Amy说他们没有必要.
当Dawson先生看到Amy的时候,他笑着说,"你好,Amy!我看到今天你有了一个新朋友."Amy笑着告诉他Janet那晚会陪着她.Dawson先生友好的看着他们并给每个人一个新鲜苹果.女孩们很高兴的拿着苹果.
过后,Janet问Amy,"每个人都说他是镇上最不受欢迎的人为什么对你那么和善?"Amy解释说在她第一次经过他家时也很害怕.但是她想象在他的脸上有隐藏的微笑,后来开始跟她说话.开始就是只说"你好",后来慢慢多起来了.
"隐藏的微笑?"Janet很迷惑,"是的"Amy回答,"我奶奶让我那么想的.她说微笑会围绕着你.如果你对每个人微笑,那么过后他会回敬你微笑."
记住Amy奶奶的话,我们就会发现大多数人不会拒绝我们的微笑.
解答 61.答案:He was an old man with a bad temper,everyone was afraid of him.细节理解题 根据第一段M r.Dawson was an old man with a bad temper(脾气)…Kids were afraid to go into his yard to pick apples 描述,可知他是镇上人尽皆知脾气差的人,人人俱之.故填写He was an old man with a bad temper,everyone was afraid of him.
62.答案:She thought he was friendly.推理判断题 根据Why was he so kind to us 可知,她对他的看法一改平时的恐惧,认为他很友好,和善.故填写She thought he was friendly.
63.答案:She pretended there was an invisible smile on his face and then started talking to her.Just a"hello"at first,and then more.细节理解题 根据But she pretended there was an invisible ( 看不见的)smile on his face and then started talking to her.Just a"hello"at first,and then more 可知,开始她也是害怕但是后来假装他脸上有看不见的微笑,试着交往成功.故填写She pretended there was an invisible smile on his face and then started talking to her.Just a"hello"at first,and then more.
64.答案:From her grandma.细节理解题 根据My grandma told me to think so 可知,是她奶奶教给她的.故填写From her grandma.
65.答案:Smiles can run around.If we keep smiling at someone,sooner or later he will really smile back.细节理解题 根据短文倒数第二段She says smiles can run around.If we keep smiling at someone,sooner or later he will really smile back.描述,可知作者想告诉我们的就是你对别人笑,别人也对你笑.故填写Smiles can run around.If we keep smiling at someone,sooner or later he will really smile back.
点评 此题考查了一篇故事类的阅读.讲述了Amy与全镇最差脾气的老人相处融洽的故事.所设计题目比简单,都可以在文中找到细节,得出答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | too | B. | very | C. | so |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | somewhere | B. | anywhere | C. | everywhere | D. | nowhere |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | it | B. | this | C. | some | D. | 1ittle |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| Part-time waiter Busy café needs honest and reliable waiter for weekends.Must enjoy working with a team and dealing with customers.Call Serge at 95562476 after 6pm. | |
| Delivery(投递,传送)person Young,fit person required to deliver heavy boxes of books.Must have a driver’s license and be able to carry heavy boxes.We are looking for a trust worthy person for this position.Call Gary at 0556-805987any time. | |
| Nanny wanted Kind,hard-working nanny wanted to look after three friendly children.Must be experienced and have childcare qualifications(资格).Please call Tess at 98674451 between 10am and 3pm. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | ever | B. | always | C. | never | D. | hardly ever |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | /'brekfɑ:st/ | B. | /'breikf?st/ | C. | /'brekf?st/ | D. | /'breikfɑ:st/ |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | an | B. | a | C. | the |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com