精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.
Part-time waiter
Busy café needs honest and reliable waiter for weekends.Must enjoy working with a team and dealing with customers.Call Serge at 95562476 after 6pm.
Delivery(投递,传送)person
Young,fit person required to deliver heavy boxes of books.Must have a driver’s license and be able to carry heavy boxes.We are looking for a trust worthy person for this position.Call Gary at 0556-805987any time.
Nanny  wanted
Kind,hard-working nanny wanted to look after three friendly children.Must be experienced and have childcare qualifications(资格).Please call Tess at 98674451 between 10am and 3pm.
Alice,Sonia and Bobby are looking at the employment section in their local newspaper.They are looking at advertisements for different types of jobs.
“Why don’t you apply(申请)for the job as a waiter,Bobby?”said Alice.
“Do you think I will have a chance?”Bobby replied.
“Of course you will,”said Alice.“You’re certainly honest and reliable(可靠的).Everyone trusts you,and you’re never late.”
“I think Sonia should apply for the job as a nanny,”Bobby said.
“Yes,Sonia,”Alice said.“You always work so hard and you love children.You would be perfect!”
“I’d love to do it,”Sonia said,“but the advertisement says they want someone who is experienced.I don’t have any experience or qualifications.But what about you,Alice?
“Yes,Alice,”Bobby said.“Which job would you like”?
“I think I should become a career advisor!”said Alice.

根据图表内容,从A、B、C、D四个选项中选择最恰当的答案.
56.What does the underlined word“nanny”mean?D
A.女工            B.阿姨           C.佣人          D.保姆
57.The friends are looking at the employment section in the newspaper forC.
A.money           B.advertisements    C.jobs          D.chances
58.Who is supposed to be a good waiter?C
A.Alice            B.Sonia            C.Bobby        D.Serge.
59.If Bobby wanted the jobs at the café he could call SergeB.
A.anytime          B.after 6pm        C.before 10am    D.after 3pm
60.Alice was the most active of the three inA.
A.giving suggestions            B.applying for jobs
C.making experiences           D.looking at the employment advertisements.

分析 兼职服务员:忙碌咖啡馆需要周末工作的诚实可靠的服务员.要享受团队工作,享受与客户沟通.6点以后打95562476找Serge.
投递员:我们需要年轻,健康的人去投递很重的装书的箱子.必须有驾驶执照,必须能搬动沉重的箱子.我们正在为这个职业寻找值得信赖的人.任何时候打0556-805987找加里.
招聘保姆:我们需要善良,勤劳的保姆去照顾三个友好的孩子.必须有经验和有照顾孩子的资格.请在上午10点和下午3点之间打98674451找苔丝.
Alice,Sonia 和Bobby正在他们当地的报纸上看就业章节.他们正在看不同种类的工作广告.“你为什么不申请服务员的工作呢,Bobby?”Alice说.“你认为我有机会吗?”Bobby回答说.“你当然有机会,”Alice说.“你很诚实可靠.每个人都信任你,并且你从不迟到.”“我认为Sonia应该应聘保姆的工作,”Bobby说.“是的,Sonia,”Alice说.“你总是努力工作并且你喜欢孩子.你将是完美的.”
“我想要去做保姆,”Sonia说,“但是广告说他们想要有经验的人.我没有任何经验和资质.但是你呢?Alice”.
“是啊,Alice,”Bobby说,“你喜欢什么工作呢?”
“我认为我应该成为一名职业顾问!”Alice说.

解答 56.D 词义猜测题.根据最后一则招聘广告,“Kind,hard-working nanny wanted to look after three friendly children.”中的look after children可以推断,这是一个要寻找保姆照看孩子的广告.故选D.
57.C 细节理解题.根据文章“They are looking at advertisements for different types of jobs.”中的jobs可知他们在雇佣区寻找的是适合自己的工作.故选C.
58.C 细节理解题.根据原文“You’re certainly honest and reliable(可靠的).Everyone trusts you,and you’re never late.”可知,Bobby诚实可靠并值得信赖,很适合这份工作.故选C.
59.B 细节理解题.根据第一则广告“Call Serge at 95562476 after 6 pm.”的描述,他只能在六点之后打电话.故选B.
60.A 推理判断题.根据本文三个人的对话可知,Alice很擅于表达观点,提出建议,因此很活跃.故选A.

点评 本题考察广告类阅读和对话类阅读.做题时不仅要在广告中找到答案,还要理解三人之间的对话.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.If you usually take the school bus or sometimes need to take public buses to school,there are some important rules you should know.
•When you are waiting for the bus,you should wait at the bus stop,and stand well back.
•When you get off the bus,make sure you and the driver can see each other,and wait for the driver to signal you before you cross the road in front of the bus.
•Never go back for anything you may leave on the bus when it is starting.
•Never bend down near the bus when you walk to or from the bus stop.
•You should cross the street at a crosswalk or a street corner,and wait for the light to turn green or for the WALK crossing signal.
•It is important to look carefully to the left,the right and the left again when you cross the street.
•Remember that it is dangerous to stay in the areas around buses where the driver can't see you.Don't run between parked cars or buses.
•Do not run across the street or through parking areas to catch up with your friends.
49.When you are waiting for the bus,you should waitA.
A.at the bus stop     B.on the street   C.at a crosswalk  D.a street corner
50.It is important toBwhen you cross the street.
A.run quickly       B.wait for the light to turn green
C.look carefully to the left      D.look carefully to the right
51.If you walk to or from the bus stop,you mustn'tC.
A.bend down on the bus
B.cross the street at a crosswalk or a street corner
C.bend down near the bus
D.look carefully to the left,the right and the left again
52.This passage is mainly aboutA.
A.safety rules for students by bus
B.safety rules for drivers
C.safety rules for children by train
D.how to cross the street.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.Mo Yan won the Nobel Prize for Literature last year.________ excellent he is!(  )
A.HowB.WhatC.What aD.What an

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-Why do you collect so many old bikes?
-I'Il have them        and give away to the children who don't have bikes.(  )
A.used upB.given upC.fixed upD.set up

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达

8.Mr.Dawson was an old man with a bad temper(脾气).And everyone in town knew it.Kids were afraid to go into his yard to pick apples.
One Friday,12-year-old Janet and her friend Amy had to walk past M r.Dawson's house.When Janet saw him,she suggested crossing the street to the other side.But Amy said they needn't.
When Mr.Dawson saw Amy,he smiled and said,"hello,Amy!I see you have a new friend with you today."Amy smiled back and told him that Janet would stay with her that night.M r.Dawson looked friendly and gave them each a fresh apple.The girls were glad to get them.
Later Janet asked Amy,"everyone says he is the most unwelcome person in town.Why was he so kind to us?"Amy explained that when she first walked past his house,she was also afraid of him.But she pretended there was an invisible ( 看不见的 )smile on his face and then started talking to her.Just a"hello"at first,and then more.
"An invisible smile?"Janet was puzzled,"Yes,"answered Amy,"My grandma told me to think so.She says smiles can run around.If we keep smiling at someone,sooner or later he will really smile back."
Remember what Amy's grandma said,and we will find that most people can't refuse our smile.

61.What did people feel about M r.Dawson?He was an old man with a bad temper,everyone was afraid of him.
62.What did Janet think of M r.Dawson after getting an apple from him?She thought he was friendly.
63.What did Amy do when she first walked past M r.Dawson's house?She pretended there was an invisible smile on his face and then started talking to her.Just a"hello"at first,and then more.
64.Who did Amy learn"an invisible smile"from?From her grandma.
65.What does the writer advise us to do?Smiles can run around.If we keep smiling at someone,sooner or later he will really smile back..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.--What do you think of‘Eat-up'Campaign (光盘行动)?
--I think it's really necessary.It is reported that the food that Chinese people          every year is enough to feed 200million people for a year.(  )
A.eatB.haveC.wasteD.make

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.--I've run out of money to buy a new bike.-Oh,_________.You have to walk.(  )
A.that's rightB.that's too badC.go aheadD.excuse me

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-_______ is it from here to the museum?
-About 2kilometers.(  )
A.How longB.How farC.How many

查看答案和解析>>

同步练习册答案