分析 全文大意:短文讲述了作者和他的好朋友Tiger的相识过程.他们相识于学校每年由四年级举办的集市上,在集市上作者的工作是帮肋小孩子骑到马背上.在这期间发生了一件突发状况,一个小男孩无意拿起了马的缰绳使马突然停下来,致使马背上的小女孩马上要掉下来,在这危急关头是Tiger用嘴咬住了缰绳,帮助作者使小女孩转危为安.他们都成了英雄.故事最后作者告诉大家他的好朋友实际上是一条勇敢的狗.
解答 56-60:DBACA
56.D 细节理解题. 根据短文第一段第四句和第五句话"Each year,all the fourthgrade classes hold a school fair.Everyone in fourth grade works at the fair".可知每年由四年级举办的集市上四年级的每个学生在集市上工作.故选D
57.B 推断题.根据短文第二段第二句话"My job was to help little children get on the back of a little horse.""我的工作是帮助小孩骑上马背"可知作者的工作是照顾小孩子,故选B
58.A 细节理解题.根据短文第三段第三句话"The horse stopped,and the girl on its back started to fall."可知女孩马上要掉下来了,故选A
59.C 推断题.根据短文第三段最后一句话"The horse's reins were in Tiger's mouth""马的缰绳在Tiger 的嘴里"可知是Tiger用嘴咬住了缰绳从而帮助作者救下了小女孩.故选C
60.A 概括题.根据短文最后一段话的意思"由于Tiger 的快速反应,我救下了小女孩,我们都成了英雄.而Tiger是我所见过的跑到最快的狗也成了我的好朋友."可知文章最后总结了Tiger实际上是一条勇敢的狗,故选A
点评 解答此类题,需根据题意,采取不同的答题技巧,"细节题"就着重在文中搜寻相关的细节,"推理题"看联系上下文结合相关语句进行推理判断.只有掌握了相关的答题技巧,再加上多做练习才能快速准确答题.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | look for | B. | pay for | C. | cut up | D. | ask for |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | It is | B. | They are | C. | There are | D. | There is |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Thirty years in the (59)future | ||
| Digital money | Advantages | Using cards is much and (60)saferthan using cash |
| The future | Sweden stopped taking cash last year and America may follow its (61)example. | |
| Bionic eye | Advantages | A bionic eye can use a (62)camerato"see"the environment and send date directly to the brain so the (63)blindmay have a chance to get their sight back. |
| The future | Although now blind people wearing a bionic eye can only see lights and unclear shapes,there could be better ones (64)injust a few years. | |
| Self-driving car | How it (65)works | Sensors and cameras make it possible to keep a safe distance from other cars. |
| Advantages | A self-driving car will strictly keep to the (66)roadrules and the number of road accidents will be greatly(67)reduced. | |
| The future | Many vehicle companies are planning self-driving cars.(68)driverlessvehicles will no longer be science fiction in 30 years. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Enjoy every moment of today.If it's important to you,then do it today.Don't put off your dreams.Pay attention to what is happening now,to the people around you,to the task at hand and to all of the choices you make today.Our future depends on what we decide and do today. Davy,the USA |
| Money is important.We all have bills to pay and I understand that completely.But in the end,you will know money is not the most important thing in your life.After all it can't always bring you happiness though it allows you to eat,dress and live. Alice,Australia |
| We have so much to do and so much to finish every day.It feels as if we have to be in a hurry to get everything done.However,you do not have to do it all at once.Just slow down and take one thing at a time.You can make plans,but don't be in a hurry. Noah,Japan |
| Look for the goodness in people.Celebrate the happy moments,no matter how small or big.Be helpful whenever possible.Don't let difficulties distort(歪曲)your experience.If you look at the world through the lens(镜头)of goodness,then you will find life much more enjoyable. Austin,Germany |
| What Davy advises not to put off | 81Your dreams |
| The person who advises to pay attention to the people around you | 82Davy |
| The thing Alice thinks money can't always bring you | 83Happiness |
| The thing people should look for | 84The goodness in people |
| The place where Austin comes from | 85Germany |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | traditional | B. | weekly | C. | physical | D. | educational |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | ill | B. | illness | C. | heart |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com