分析 短文讲了三个年轻人用科技改变着社会,详细的介绍了他们的产品及其对人们的帮助,告诉我们要学会创新.
解答 答案:61.B 细节理解题.根据第二段第一行句子He started FIVE,a mobile messaging app(应用程序),for deaf people.可知app FIVE能帮助聋哑人.故选B.
62.A 细节理解题.根据第三段第一句William Zhou was born in Beijing and grew up in Canada.He strongly wanted to make a change in education.威廉•周出生在北京,在加拿大长大,强烈想要改变教育.可知William Zhou认为教育需要改变.故选A.
63.D 细节理解题.根据最后一段句子George was born in Tanzania(坦桑尼亚).乔治出生在坦桑尼亚.Tanzania is a place with bright sunshine,but more than 90percent of people have no electricity to use.坦桑尼亚是一个阳光灿烂的地方,但超过90%的人没有电用.George hopes to create jobs and help build his country.乔治希望创造就业机会,帮助建设自己的国家.可知因为它是一个快速成功的方法是错误的.故选D.
64.C 细节理解题.根据整篇文章内容及其句子Mach:He started FIVE,a mobile messaging app(应用程序),for deaf people.William Zhou was born in Beijing and grew up in Canada.He strongly wanted to make a change in education.So he created CHALK.George was born in Tanzania(坦桑尼亚).He learned about renewable energy in Europe and began thinking about using solar energy(太阳能)in Africa.George returned to Tanzania and started his own company,可知三个年轻人共同的特点是都有创造力.故选C.
65.B 细节判断题.根据第二段句子Eighteen-year-old Mach was the youngest person in Poland(波兰)to receive money from others to develop his company. 十八岁的马赫是波兰最年轻的人,从别人那里得到钱来发展自己的公司. 可知马赫在别人的帮助下发展了自己的事业.故选B.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:听力题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| The Running Dream, Wendelin Van Draanen,US Sixteen-year-old Jessica is a runner.She thinks her life is over when she loses a leg in a car accident.However,Jessica meets Rosa.The friendship makes Jessica active and strong.Finally Jessica is able to run | ||
| Dead End in Norvelt, Jack Gantos,US Jack is a 12-year-old boy.Once he does something wrong and is made to help write obituaries (讣告) for the town newspaper.Through writing these obituaries,Jack learns a history of his country that schools don't teach. | Wonderstruck, Brian Selznick,US The story happened in 1977.A mysterious clue (神秘线索) leads a young boy Ben to the American Museum of Natural History.There he meets a girl Rose who came from 1927.And there is a special relation between the two kids. | |
| A Ball for Daisy, Chris Rashcka,US Daisy is a little dog.One day a dog breaks her favorite ball.Without the ball Daisy can't eat and sleep well.Then the same dog comes to give her another ball.The story teaches us how to act to loss,and tells us never to lose hope. | ||
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com