精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
12.
81.If you want to eat some seafood,you can go toB.
A.Willie Mae's                    B.Natasha's Kitchen
C.EIFFEL SOCIETY                  D.HOSHUN RESTAURANT
82.You can callD if you want to have a taste of Southern home cooking.
A.540-302-9717      B.504-525-2951      C.504-410-9997     D.504-822-9503
83.You can eat someA food in EIFFEL SOCIETY.
A.Indian    B.Russian    C.Chinese    D.Japanese
84.The latest business hour lasts untilB among the four restaurants.
A.2am B.3am C.3pm D.10:30pm
85.You can haveC choices if you want to have dinner at 6pm on Saturday Evening.
A.one               B.two            C.three                   D.four.

分析 本文主要以表格的形式向我们介绍了四个餐馆服务的内容,特色菜,营业时间,具体地址,及联系方式等.

解答 81 B 细节理解题:根据第三个表格Natasha's Kitchen:Russian Seafood俄罗斯的海鲜,故选B.
82 D 细节理解题:根据第四个表格if you want to have a taste of Southern home cooking,look no further than Willie Mae's.如果你想尝尝南方家常菜的味道,到Willie Mae's看看,电话是504-822-9503,故选D.
83 A 细节理解题:根据第二个表格EIFFEL SOCIETY:Traditional Indian这个餐馆有传统的印度菜,故选A.
84 B 细节理解题:根据第二个表格EIFFEL SOCIETY:Late Night Fri.and Sat.11pm--3am星期五和星期六晚11点到凌晨3点,故选B.
85 C 细节理解题:第一个表格Daily 11:30 am--10:30 pm;第二个表格Open Wed.--Sat.6--11 pm.;第三个表格Saturday 11 am--10:30 pm.而题干是at 6pm on Saturday Evening星期六晚上6点,即有三个选择的机会,故选C.

点评 结合本文,在做此类题时,要求学生一定要把文章与图示结合起来,图文互相参照、互相验证.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.---Would you please give me a hand and take these exercise books to the classroom?
---________________.(  )
A.That's all rightB.My pleasure
C.With pleasureD.Not at all

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.The young man isbrave ([breiv]) enough to save his neighbour from the fire.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.For the children in the village,it's difficult ______ school.(  )
A.to getB.get toC.to get toD.get

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.John and Tim are very popular in Jason Middle School.They are not only good at studying,but also good at playing sports.Kay and Sue are talking about them.
Kay:Hello.Sue!
Sue:Hi.Kay!
Kay:(61)F
Sue:No.No one has told me about the match.(62)A
Kay:Although the opposing(对抗的) team was strong,our school won at last.
Sue:(63)G They are really good basketball players.
Kay:Yes.They can play basketball better than others because they practice much more.I always see them practicing on the playground in the gym and sometimes running around the school track(跑道).
Sue:(64)B
Kay:Yes.And either John or Tim will be chosen as the Best School Athlete of the Year.
Sue:Wow!(65)D
Kay:I think so.
A.Who won?
B.How hard they practice!
C.Where was the match held?
D.They are cool,aren't they?
E.How exciting the match was?
F.Did you go to see the basketball game yesterday?
G.I know that both John and Tim are on the team.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.From the information below,we know that _______.(  )
A.Ben only wants to live in a hotel of his own country
B.Joe feels lonely now
C.Elisa doesn't want a pet now

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.录音中有一段对话,听对话两遍后,根据所听内容填写下面的表格.
NAME旅客姓名
TOM HALL
AIRLINE航空公司
(61)JAPAN/JapanAIRLINES
FLIGHT航班号
(62)JAL608 
PRICE价格
(63)2800yuan
FROM出发地
JI'NAN
TO目的地
TOKYO
DATE:乘机日期
(64)MAR 15/March 15th.
TIME起飞时间
(65)19:30/1930.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.As space science develops,man has learned more and more about space.Space is not only amazing but also dangerous.While working in space,spacemen are facing danger as well as success.
Scientists have found out that the radiation (辐射) is the greatest danger to spacemen in space.When spacemen are working in space,they are in danger of the radiation from the sun and other stars,which is bad for their health.The harm of the radiation won't be found until their children even grandchildren are born.Some special medicine may work a little,but no really effective medicine has been found so far.
Space rubbish is also thought to be a great danger to spacemen.It's reported that there were 9,000man-made things flying in space.About 30% of these are satellites,10% are spaceships,and the rest are space rubbish.An explosion (爆炸) in space in 1999made a cloud of 300,000fragments,each at least 4mm in size.A small piece of these even knocked a spaceship window and caused some damage (损坏).
Scientists are watching and reporting any possible danger all the time.They are working to deal with space rubbish.Although space is really dangerous,it interests many people on the earth.In the near future,it may become possible for people to spend a few days in a space hotel.We may even choose to leave the earth and live in space in a few years.So we should do something to help improve the space environment.

26.To spacemen,the radiation from the sun and other stars isD.
A.good
B.helpful
C.useful
D.harmful
27.The underlined word"fragments"means"B".
A.泡沫
B.碎片
C.烟雾
D.飞碟
28.How many kinds of danger in space does the passage talk about?A
A.two
B.three
C.four
D.five.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.
   What do you consider most when we eat in a restaurant?I believe,one of the most important things,of course,is the menu.Why?Because People want to have things that they don't eat or cook at (71)home.We change the menu every week,adding one or two new dishes so that people will want to keep coming (72)back to try our new food.You can find healthy and delicious food (73)at good prices.As well,if people can't
(74)decide whether to try the new food or not,they can (75)take a little bit of a new dish to see if they would like to order it.People love this idea.

查看答案和解析>>

同步练习册答案