分析 本文主要以表格的形式向我们介绍了四个餐馆服务的内容,特色菜,营业时间,具体地址,及联系方式等.
解答 81 B 细节理解题:根据第三个表格Natasha's Kitchen:Russian Seafood俄罗斯的海鲜,故选B.
82 D 细节理解题:根据第四个表格if you want to have a taste of Southern home cooking,look no further than Willie Mae's.如果你想尝尝南方家常菜的味道,到Willie Mae's看看,电话是504-822-9503,故选D.
83 A 细节理解题:根据第二个表格EIFFEL SOCIETY:Traditional Indian这个餐馆有传统的印度菜,故选A.
84 B 细节理解题:根据第二个表格EIFFEL SOCIETY:Late Night Fri.and Sat.11pm--3am星期五和星期六晚11点到凌晨3点,故选B.
85 C 细节理解题:第一个表格Daily 11:30 am--10:30 pm;第二个表格Open Wed.--Sat.6--11 pm.;第三个表格Saturday 11 am--10:30 pm.而题干是at 6pm on Saturday Evening星期六晚上6点,即有三个选择的机会,故选C.
点评 结合本文,在做此类题时,要求学生一定要把文章与图示结合起来,图文互相参照、互相验证.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | That's all right | B. | My pleasure | ||
| C. | With pleasure | D. | Not at all |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | to get | B. | get to | C. | to get to | D. | get |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.Who won? B.How hard they practice! C.Where was the match held? D.They are cool,aren't they? E.How exciting the match was? F.Did you go to see the basketball game yesterday? G.I know that both John and Tim are on the team. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Ben only wants to live in a hotel of his own country | |
| B. | Joe feels lonely now | |
| C. | Elisa doesn't want a pet now |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| NAME旅客姓名 TOM HALL | AIRLINE航空公司 (61)JAPAN/JapanAIRLINES | FLIGHT航班号 (62)JAL608 | PRICE价格 (63)2800yuan |
| FROM出发地 JI'NAN | TO目的地 TOKYO | DATE:乘机日期 (64)MAR 15/March 15th. | TIME起飞时间 (65)19:30/1930. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| What do you consider most when we eat in a restaurant?I believe,one of the most important things,of course,is the menu.Why?Because People want to have things that they don't eat or cook at (71)home.We change the menu every week,adding one or two new dishes so that people will want to keep coming (72)back to try our new food.You can find healthy and delicious food (73)at good prices.As well,if people can't (74)decide whether to try the new food or not,they can (75)take a little bit of a new dish to see if they would like to order it.People love this idea. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com