精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
20.My name is woof.You think that we have a great life,right?Wrong!I am going to tell you why.
First of all,we are bored.Bored.bored.And bored.Do you ever think about what a dog does all day?Nothing.Nothing at all.Our owners are busy,you know,working,going to school,away from home all day.So what are we supposed to do?Watch the house or apartment?Sure.That is like watching paint dry or grass grow.Boring.That's why we get so excited when our owners come home.We bark and run around and act as if we are very happy.But we only do this because we are bored all day.If we are lucky,our owner take us for a walk.
Then there is the food.We eat the same food,meal after meal,day after day,week after week,month after month.Help!Would you like to eat the same thing all the time?No,you would not.So what makes you think we dogs like it?We don't.We hate it.
Another thing-television.Another thing-television.Dogs hate television.Our owners watch these stupid programs,hour after hour,night after night.Are there any programs for dogs on television?No.Not a single one.
So what can we do?What else can we do but sleep?And so we sleep.We dogs are not lazy,we are bored.

44.Woof may be aC.
A.boy         
B.girl         
C.dog         
D.cat
45.From the passage,we know that WoofD.
A.lives a great life            
B.is busy every day
C.likes the food very much    
D.hates watching television
46.How many points does Woof complain aboutC?
A.1           
B.2          
C.3            
D.4.

分析 我的名字叫woof.你认为我们生活得很好,对吧?错!我要告诉你为什么.首先,我们很无聊.你想过一只狗整天干嘛吗?什么都不干.我们的主人都很忙,工作,上学,一整天不在家.所以我们应该做些什么呢?看房子或公寓?那当然.就像看着油漆变干或草木生长.无聊.这就是为什么主人回来时我们如此兴奋.我们叫唤,到处跑,好像我们都很高兴.但我们这样做只是因为我们的一天很无聊.如果我们幸运的话,我们的主人会带我们去散步.然后是食物,我们吃同样的食物,一顿又一顿,日复一日,周复一周,月复一月.救命!你愿不愿意一直吃同样的东西?不,你不会的.是什么让你们觉得我们狗喜欢吃它?我们不喜欢,我们恨它.另一件事就是电视.狗狗讨厌电视.我们的主人看这些愚蠢的节目,一小时又一小时,每晚都是.有什么可以让狗狗观看的节目吗?不,没有一个.那么我们可以做些什么呢?除了睡觉我们还能做些什么呢?所以我们睡觉.我们狗狗不是懒,而是无聊.

解答 44.答案C 推理判断题 根据Do you ever think about what a dog does all day?及We bark and run around and act as if we are very happy…可知 你想过一只狗整天干嘛吗?我们叫唤,到处跑,好像我们都很高兴等细节可判断出Woof是一条狗,故选C   
45.答案D 推理判断题 根据Dogs hate television 可知 狗狗讨厌电视,故选D
46.答案C 总结归纳题 根据短文二三段描述First of all,we are bored,Then there is the food.Another thing-television 可知这条狗主要抱怨3点,故选C

点评 本文较为简单,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.-What do you think of the milk?
-Oh,ittastes( taste ) good.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.Tennis is becoming           in China because of Li Na's winning of her first Australian Open women's singles title.(  )
A.popularB.less popular
C.most popularD.more and more popular

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.When you walk through theforest(a large area of land with trees) without a map,you may get lost in it.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.Television has a huge influence on our lives.It is one of the most important ways of getting information.People spend part of their spare time watching television,and much of what they learn comes from it.
What we see on TV-movies,news shows,sports shows,advertisements and so on have increased our knowledge and have changed the way we learn about the world today.However,not everything on TV is true.
Most of the viewers (观众) are children.Television sometimes is like a baby-sitter.It spends more time with children than parents do.But it keeps them in the living room away from healthy outdoor activities.They spend less time playing soccer or walking in the park or playing games in the yard.
Of course,there are some programs on TV that are good for children.But there are also some shows which are bad.Children should not watch unhealthy shows.Maybe we can't change what is on TV,but we can choose what we watch.Do you agree?

56.According to the passage,C is one of the most important ways of getting information.
A.a book         B.a computer      C.TV
57.Ccan't be got on Television.
A.Knowledge       B.Sports news       C.Computer games
58.The underlined word"baby-sitter"meansB.
A.小妹妹         B.保育员       C.女婴
59.What can we do with programs on TV?C
A.We can surely change them
B.We can do nothing
C.We can choose them
60.From the passage,we may knowA.
A.TV is both good and bad for children
B.Everything is true on TV
C All programs on TV are suitable for children.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.Music touches our hearts and shortens (缩短) the distance between people of different countries.The super star Jay Chou has cooperated with the American NBA star Kobe Bryant to create a song named The Heaven and Earth Challenge.That's a song written by Jay Chou whose favorite sport is basketball.It expresses the love for basketball.And it encourages young people to be more confident.Jay Chou has learned much from Kobe's sports spirit.In the song,Jay Chou does most of the singing part while Kobe plays a part of rapper (说唱者).People can download the ring tone (铃声) of the song from the Internet.All the money from the downloads will go to Project Hope,which aims to improve educational environment in poor areas in China.

任务1.根据英文释义及首字母提示,拼写单词.
66.distance:space between two points or places
67.encourage:give confidence or hope to somebody
任务2.同义句转换,每空一词.
Jay Chou has learned much from Kobe's sports spirit.
Jay Chou has learned (68)a (69)lot from Kobe's sports spirit.
任务3.根据短文内容简答问题.
70.What does the song express?
The love for basketball.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.I tried several jackets on,but ______ of them looked good.(  )
A.bothB.eitherC.noneD.neither

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.-To achieve a bright future,we should ___ study hard ___ keep healthy
-I agree with you.(  )
A.not only,but alsoB.not,but
C.neither,norD.either,or

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.My sister        much charity work in her free time when she entered college.(  )
A.has doneB.will doC.didD.does

查看答案和解析>>

同步练习册答案