精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.
Welcome to the zoo
Opening time:Price:
From Monday to Friday                                 Adults:¥20
8:30a.m.---5:30p.m.Children:¥10
On Saturday & Sunday
8:30a.m.---6:00p.m
Location:Xiaohe Street,Changchun Distrct,Binhai City
46.The zoo opensD  a week.
A.two days 
B.five days  
C.six days     
D.seven days
47.On Tuesday,the zoo closes atA.
A.5:30p.m.
B.6:00p.m.
C.6:30a.m.
D.8:30a.m.
48.On Wednesday,the zoo is open forC.
A.8hours     
B.8.5hours  
C.9hours 
D.9.5hours
49.The zoo is in the city calledB
A.Xiaohe  
B.Binhai  
C.Changchun  
D.Beibei
50.Beibei is 11years old,and this Sunday she wants to visit the zoo with her
parents.How much should they pay for the ticket?D
A.¥20.
B.¥10.
C.¥30.
D.¥50.

分析 这是动物园的广告,包括开门时间,地址和价格等信息.

解答 46.D细节理解题.根据表格中From Monday to Friday      8:30a.m.---5:30p.m.On Saturday & Sunday可知动物园开门营业的时间为星期一到星期日,也就是7天,故本题选D.
47.A细节理解题.根据表格中From Monday to Friday      8:30a.m.---5:30p.m可知周二公园下午5:30关门,故选A.
48.C细节理解题.根据表格中From Monday to Friday      8:30a.m.---5:30p.m可知周三公园开门九个小时,故选C.
49.B细节理解题.根据Location:Xiaohe Street,Changchun Distrct,Binhai City公园所在的城市叫做滨海,故选B.
50.D细节理解题.根据   Adults:¥20  Children:¥10可知11岁的贝贝和父母需付20+20+10=50元.故选D.

点评 结合题目到文中找有用的信息,阅读中要注意要点之间的关系.然后带着问题,再读全文,找出答题所需要的依据,完成阅读.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Dear Alice,
I just received your letter.And I was very surprised to know that you decided to drop out of school and wanted to be a model(模特).
Being a model for a living is not easy.In fact,a famous person like me has a lot of problems that you couldn't see.I can't eat what I like,even though I'm very hungry.Keeping thin makes me look more beautiful on the stage because no one would like to see a heavy model.
Besides,I have to wear a heavy coat in the hot sun,in a swimming suit in the cold air.And practicing walking nicely every day is tiring for me.
You might say I made much money from modeling.But my dear niece (侄女),you have to know that money is nothing,knowledge is everything.School is important and everyone should go to school for a certain period of time.The longer they stay at school,the better they will be.Very often,I hope I can give up my job and continue my studies at school.But it is very difficult for me to go back to school again.I am too old to go back to school now.
You are a pretty young girl with a bright future.You only have one year to finish your studies in high school.A year is really short.Please do consider my words carefully before you decide.Of course,there is only one thing I care about,and that is your happiness.
Love,
Emma

46.What was Emma surprised aboutD?
A.Alice wanted to keep thin.
B.Alice decided not to do modeling.
C.Alice ate too much and became a heavy girl.
D.Alice decided not to finish her studies at school.
47.Emma can't go back to school again,becauseC.
A.she is tired of being a student           
B.she wants to make more money from modeling
C.she is so old that she has missed the best time in school
D.she has done a good job and makes a lot of money as a model
48.How long does Alice still have to study in high schoolA?
A.One year.
B.Two years.
C.Three years.
D.The longer,the better.
49.Emma only cares aboutB.
A.Alice's beauty
B.Alice:s happiness
C.Alice's age
D.Alice's swimming suit
50.From the letter we know thatA.
A.Emma is a famous model            
B.Emma likes being a model for a living
C.Alice will go on her studies in high school
D.Emma can eat what she likes when she is very hungry.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.
Lost:
My school ID card.
My name is Jack.
Please call me.
Phone 685-6034
FOUND:
New watch.
Is this your watch?
Please call David.
Phone 256-0856
71.The lost school ID Card isA.
A.Jack's           
B.David's            
C.My school ID Card
72.What's Jack's phone number?C
A.685-6043        
B.256-0856           
C.685-6034
73.Is David the owner(主人)of the watch?A
A.No,he isn't.
B.Yes,he is.
C.I don't know.
74.Who lost the watch?C
A.David             
B.Jack              
C.I don't know
75.Who found the watch?A
A.David             
B.Jack              
C.I don't know.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.-Does Lily oftenborrowsome books on animals from the school library?
-Yes,she does.Because it can save (节约) money.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.---How much difficulty did you have _______ this problem?---_______.(  )
A.to solve,NothingB.to solve,None
C.with solving,NothingD.solving,None

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.---What color ______their jackets?---______  black.(  )
A.is; It'sB.are; They'reC.is; ItD.are; They

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.Ann has no parents,so she regards Mrs Wang_____ her mother.(  )
A.forB.asC.with

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.He brushes histeeth(牙齿)every day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.
could,pass?Could you please pass the English book to me?.

查看答案和解析>>

同步练习册答案