精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
20.
31.Sunny English Club is forD.
A.nurses
B.policemen
C.businessmen
D.students
32.You will payC if you want to stay in the English club for haft a year.
A.300yuan
B.600yuan
C.1200yuan
D.2400yuan
33.One can get flee examinations in Health Center if he isD.
A.9
B.17
C.67
D.73.

分析 这两篇海报中分别介绍了阳光英语俱乐部,健身中心的开放时间,价格和联系方式等信息.

解答 31.D细节理解题.根据第一个海报可知阳光英语俱乐部是for students是面对学生的,故选D.
32.C细节理解题.根据第一个海报可知阳光英语俱乐部的收费是每月200元,如果你想学半年的话,就是六个月,即1200元,故选C.
33.D细节理解题.根据第二个海报中free examinations for those over 70,可知超过70岁的人可以免费体检,选项D,73符合这一规定,故选D.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

14.近年来环境污染日益严重,水污染、雾霾天气已经成为人们心头挥之不去的阴影,环境保护可不容缓."史上最严"新环保法也于2015年1月1日开始实施了.请你以How to protect our earth?为题,写一篇文章,呼吁大家来保护地球.
注意:
1书写规范,语句连贯,表达准确,80词左右;
2文中须用到所有提示语,也可适当发挥.
提示词语:by bike or on foot; turn off the taps and lights; put litter in the dustbin; recycle useful things; plant more trees; …

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.--What was Peter doing this time yesterday?
--He _______in the library.(  )
A.readsB.readC.is readingD.was reading

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.We ________trees if it is sunny next Sunday.(  )
A.plantB.plantedC.have plantedD.will plant

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.represents    have a success     a bit     comfortable    of course

A:I will have an important exam tomorrow.Can you give me some advice?
B:Yes,(51)of course.How do you feel now?
A:Not well.
B:Are you feeling nervous?
A:Yes.I feel stressed.
B:Perhaps you should try this white T-shirt.And white can make you feel calm.
A:What do you think of my blue jeans?
B:OK.Wearing blue jeans can make people feel (52)a bit peaceful.
A:What about shoes?
B:A pair of trainers can make you (53)comfortable.
A:Anything else?
B:You'd better take your yellow bag.You know yellow (54)representswisdom.
A:Yes.That's right.Thanks.
B:Wish you (55)have a success!
A:Thank you for offering me advice.
B:It's my pleasure.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.
Mini dictionary:1.register  v.注册,登记    2.sponsor   n.赞助人

26.The poster encourages people to join Book Aid International byD.
A.offering them some books for free as a reward
B.showing them reading books can bring them much fun
C.telling them how many friends they can make in Sub-Saharan Africa
D.showing them they can make a great difference to lives of people in other countries
27.You can read as many books as you can in one month in order toC.
A.have more fun
B.register at www.bookaid.Org
C.raise more money
D.improve your reading ability only
28.Book Aid International helps people in Sub-Saharan AfricaC.
A.by giving them money
B.by reading books about childhood
C.by providing books and libraries
D.by building them new bookshops.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

12.为了配合"足球进校园"活动,你们班开展了一次主题班会.请你以足球迷的身份,根据下列表格中的要点提示,用英语向同学们介绍足球这项运动并谈谈自己的梦想.
常  识历史悠久,深受喜爱
世界杯4年举行一次
好  处男生女生皆可参加
利于培养团队精神
考生自拟(至少1点)
偶  像梅西,有足球天赋
梦  想考生自拟(至少1点)
注意:1 词数90左右.短文的开头已为你写好,不计入总词数;
2 短文须包括所有要点,不要逐词翻译,可适当发挥,使短文连贯、通顺;
3 短文中不得出现真实的人名、校名等相关信息.
参考词汇:梅西 Messi
Dear classmates,
I'm very excited to hear that China will build 20,000football-themed schools by 2020.
                                                                      
Thank you for your attention.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.-Why did you buy so many flowers?
--Because today is a special day.My parents ______________ for twenty years.(  )
A.marriedB.got married
C.have been marriedD.have married

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.Hurry up,         you will be late for school.(  )
A.andB.soC.orD.but

查看答案和解析>>

同步练习册答案