分析 本文是一篇广告布告类短文.读书可以改变生活,你每筹集4美元,就可以为撒哈拉以南的非洲的图书馆捐赠一本书,在那里书籍确实能改变生活,怎么才能帮助他们呢?1.在网上注册;2.找到赞助者,让朋友或家人给你钱买你想读的书;3.在一个月内,尽可能的多读书;4.从赞助者那里募集钱;5.把钱寄到图书援助组织.为什么帮助呢?撒哈拉以南的非洲成年人和孩子都不能好好读书,家里负担不起买书的费用,图书援助组织帮助提供图书和图书馆,要是没有这个援助的话,非洲的孩子在童年时期就会一本书也读不到.
解答 26.D.细节理解题.根据"read books and change lives"以及"Many adults and children in Sub-Saharan Africa cannot read well.Families often do not have money to pay for books of their own."因此可知,读书可以改变生活,加入图书援助组织可以了解到撒哈拉以南的非洲的贫困,教育情况.故选D.
27.C.细节理解题.根据文中How can you help?的第三及第四条可知,在网上注册,你可以一个月内阅读尽可能多的书来筹集更多的钱,故选C.
28.C.细节理解题.根据倒数第二,三行Book Aid International helps provide books and libraries可知图书援助组织帮助提供图书和图书馆,故选C.
点评 首先仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| 手机的积极作用 | 1.让人们更快了解日新月异的信息,看清身边的变化. 2.方便沟通,节约时间,尤其是孩子可以与家长之间保持联系确保安全. 3.…(发挥一点) |
| 手机的负面作用 | 1.让很多人正在失去面对面真诚交流的机会. 2.学生使用手机做不利于学习的事情…(举一至两例) 3.太快的新手机产品问世,产生不必要的浪费. |
| 你的观点 | …(至少发挥两点) |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | will go | B. | went | C. | go | D. | goes |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.Nice to meet you. B.Do you have a plan for summer? C.I wish you a nice trip there!G.How about your exam? D.I haven't seen you for a few weeks. E.But the hotels are so expensive in the summer. F.It's cheaper and closer to nature. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Fleabag and the Ring's End Beth Webb More stories of Fleabag,the talking cat-start of this wonderful set of 3books. Aged 8-13,208pages,paper-back 020-8874 3566,¥10.99 | The little White House Elizabeth Goudge A fairy tale and winner of the Carnegie Medal. Ages 8-12,240pages,paper-back 020-3483 4025,¥15.99 |
| My Very First Christmas Book Lois Rock and Alec Ayliffe A big,bright book,which presents the story simply,and delightfully for every young children. Aged 0-3,12pages,200mm×200mm,board 020-8571 2008,¥12.99 | First Festival:Christmas Lois Rock An all-in-one book to help grown-ups and children prepare their Christmas celebration together.Presents,activities and customs. Ages 5-8,48pages,290mm×250mm,hard-back 020-8521 3745,¥18.99 |
| Star of Wonder Pat Alexander A wonderful collection of Christmas stories and poems.Full of lively pages to read and enjoy. Ages 7-12,224pages,paperback 020-3425 9940,¥12.99 | The Not-So-Wise Man Alan MacDonald and Andrew Rowland We all know about the 3Wise Men who traveled to Bethlehem (伯利恒)and discovered the baby Jesus Christ.This is the tale of another one,who always missed the point. Aged 5-9,32pages,270mm×210mm,hard-back. 020-3478 3366,¥18.99 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | was having | B. | will have | C. | have | D. | am having |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com