精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10.
Fleabag and the Ring's End Beth Webb
More stories of Fleabag,the talking cat-start of this wonderful set of 3books.
Aged 8-13,208pages,paper-back
020-8874 3566,¥10.99
The little White House
Elizabeth Goudge
A fairy tale and winner of the Carnegie Medal.
Ages 8-12,240pages,paper-back
020-3483 4025,¥15.99
My Very First Christmas Book
Lois Rock and Alec Ayliffe
A big,bright book,which presents the story simply,and delightfully for every young children.
Aged 0-3,12pages,200mm×200mm,board 020-8571 2008,¥12.99
First Festival:Christmas
Lois Rock
An all-in-one book to help grown-ups and children prepare their Christmas celebration together.Presents,activities and customs.
Ages 5-8,48pages,290mm×250mm,hard-back
020-8521 3745,¥18.99
Star of Wonder
Pat Alexander
A wonderful collection of Christmas stories and poems.Full of lively pages to read and enjoy.
Ages 7-12,224pages,paperback
020-3425 9940,¥12.99
The Not-So-Wise Man
Alan MacDonald and Andrew Rowland
We all know about the 3Wise Men who traveled to Bethlehem (伯利恒)and discovered the baby Jesus Christ.This is the tale of another one,who always missed the point.
Aged 5-9,32pages,270mm×210mm,hard-back.
020-3478 3366,¥18.99
41.If you want to make a Christmas plan together with your children,which book do you prefer?A
A.First Festival:Christmas             
B.The Not-So-Wise Man
C.Star of Wonder                             
D.My Very First Christmas Book
42.Which number would you dial if you want to order a book for your 2-year-old child?D
A.020-8874 3566                       
B.020-8521 3745
C.020-3478 3366                        
D.020-8571 2008
43.If your child wants to read stories of animals,whose book will be your choice?A
A.Beth Webb                            
B.Pat Alexander
C.Elizabeth Goudge                   
D.Lois Rock
44.The book about a fairy story may cost youB.
A.¥18.99                
B.¥15.99                
C.¥12.99         
D.¥10.99
45.What's the main purpose of the poster?C
A.To introduce Jesus Christ.
B.To tell children how to celebrate Christmas.
C.To advertise the books.
D.To raise money for children aged 0-12.

分析 本文是对六本书籍的介绍,包括书名、作者、简介、适用范围、价格以及联系电话等信息.

解答 41.A细节理解题.根据第二行第二栏中对图书的介绍An all-in-one book to help grown-ups and children prepare their Christmas celebration together可知,First Festival:Christmas 是非常适合和孩子们一起计划庆祝圣诞节的书.故选A.
42.D细节理解题.根据第二行第一栏中关于图书适用的年龄段是Ages 0-3可知,其电话是 020-8571 2008.故选D.
43.A细节理解题.根据第一行第一栏中More stories of Fleabag,the talking cat-star of this wonderful set of 3 books可知,Beth Webb是一本关于动物-猫明星的书籍.故选A.
44.B细节理解题.根据第一行第二栏中A fairy tale and winner of the Carnegie Medal.Ages 8-12,240pages,paper-back020-3483 4025,¥15.99可知这是一本童话书,价格是15.99,故选B.
45.C主旨大意题.根据文章内容可知这是一个广告,就是给书做广告,故选C.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

4.在成长的过程中,你会遇到很多烦恼和困难,肯定有很多人对你提供过帮助,请以"Thank you,my           "为题,对帮助过你的某个人表示感谢.
写作提示:1他/她是什么样的人;
2他/她做过什么让你最感激的事;
3你想怎样表达你的感激之情;
要求:1语言通顺,意思连贯,条理清楚,书写规范.
290词左右;不能出现真实姓名和学校名称,人名以Mike/Mary代替.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-Your classroom looks bright and tidy.
-It        after school every day.(  )
A.cleansB.cleanedC.is cleanedD.was cleaned

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.It's bad for your eyes          TV for a long time.(  )
A.to seeB.to watchingC.to watchD.watch

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.
Mini dictionary:1.register  v.注册,登记    2.sponsor   n.赞助人

26.The poster encourages people to join Book Aid International byD.
A.offering them some books for free as a reward
B.showing them reading books can bring them much fun
C.telling them how many friends they can make in Sub-Saharan Africa
D.showing them they can make a great difference to lives of people in other countries
27.You can read as many books as you can in one month in order toC.
A.have more fun
B.register at www.bookaid.Org
C.raise more money
D.improve your reading ability only
28.Book Aid International helps people in Sub-Saharan AfricaC.
A.by giving them money
B.by reading books about childhood
C.by providing books and libraries
D.by building them new bookshops.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.Molly Boylan is one of the most successful business women in Canada after setting up her cosmetic (化妆品) company Blazes in 1992.She is very successful,but she says that she finds it harder every year in balance (平衡) her business with her family life.She sometimes feels that her two children know more about their baby-sitter than they do about her.
Molly employs (雇佣) around eighty people in her factory and warehouse,and ten others in her two new fashion stores,but her newest employee is the most important one for her.After years of worrying about her business more than her family,she has decided to make Sally Pamonte new general manager in her company.Molly will still be involved indecision-making,and she's going to stay in touch with the people who work for her,but Sally is going to look after day-to day running of the business so that Molly canspend more time with the kids.
The new arrangement(安排) is going to start on Monday,and both of them are already excited about it.Sally says,"I'm very nervous,actually,but I'm sure Molly will help me a lot in the early days,even though I hope she feels she can trust me not to make too many mistakes."
Molly,on the other hand,seems quite relaxed about the whole thing."I know that Sally's going to be a very nice manager."she says,"She's only been here a couple of days and she's already shown me how to work out a few problems we were having.The best thing is that I feel a hundred times happier than I've been in years.I mean,I honestly can't remember the last time I felt as relaxed as this,and my kids are really excited about my being home more.To be honest,I wish I had made this decision years ago."
 61.The passage is mainly aboutC.
A.Molly and her children
B.The baby-sitter and the kids
C.Molly making a change about her business
D.Molly finding a new manager
 62.The underlined word"be involved in"in the passage paobably meansB.
A.Be interested in     
B.Take part in
C.Be nervous about    
D.Learn about
 63.Sally seems to be a good manager becauseC.
A.She has set up a new Blazes
B.She keeps in close touch with the workers
C.Molly making a change about her business
D.Molly finding a new manager
 64.According to the passage,MollyB.
A.Will not run her business any more
B.Seems satisfied with the new arrangement.
C.She has beenable to solve a few problems
D.She has been working for the company since 1992
 65.Which of the following may be the writer's opinion about Molly?A
A.Molly has made a right decision.
B.Molly should go on working
C.Molly can not trust Sally
D.Molly is worried about her factory.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

2.请写出5条作为一名文明的中学生应有的文明习惯(短语﹑句子都可)
1)Follow the school rules.
2)Don't be late for school.
3)Don't talk in class.
4)Don't run in the hallways
5)Don't fight with your classmates.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.at three o'clock   I'm ready  comes back   at the moment   Tell him

M:Hello,this is Ken.May I speak to Andy?
W:I'm afraid Andy isn't in (51)at the moment.He's gone to the supermarket.Could I take a message?
M:Great!Can you remind Andy that we're meeting tomorrow (52)at three o'clock?
W:OK.Does he know where the meeting is?
M:(53)Tell himwe'll be meeting in the corner office downtown.
W:Yes,corner office downtown.Is there anything else?
M:I'll leave my telephone number just in case he doesn't have it.
W:OK,(54)I'm ready.
M:My cell phone number is 439-908-7754.
W:That's 439-808-7754.
M:No,it's 439-908-7754.
W:OK,I'll make sure Andy sees this as soon as he (55)comes back.
M:Thank you.Goodbye.
W:Goodbye.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-Who's going to prepare for the party?
--Mrs White as well as her students.(  )
A.alsoB.butC.withD.and

查看答案和解析>>

同步练习册答案