精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
8.A great way for teens to cool off during the summer is at water parks.If you live near a water park,you might think about getting a season pass.This way you can go as often as you like.
Check to see if there are any water parks around you.Many are indoor facilities.So even if it isn't warm enough where you live to swim outdoors,you can enjoy swimming in a temperature controlled area.
The prices are usually good.For example,one ticket to Water World,a water park,is only 5.Some teen slike to get apart time job over the summer to make some pocket money.Older teens shouldn't have much trouble finding jobs.Anideais to get some teens to get her to for my our own summer job business.You can walk dogs,bring in thenews papers,feed thecats,collectrubbish,water flowers,etc.Being that it's summer,many people go on vacation and could use some one to look after their houses while they'reaway.You can also think about other jobs you can do for them.Teens love freedom.Sure you would like to get to such placesas the small,movie theaters,the zoo,the beach,picnic,bowling and local a musement park in stead of staying home all summer.Then a summer bus pass will be helpful.Check to see if your are a has one foryouteens.Such a pass costs only 10 for the whole summer.The price is reasonable(合乎情理的) and also your parents don't have to always drive.

56.Who is the text written for?C
A.Teachers     B.Parents      C.Teens    D.Travelers
57.What is NOT mentioned as a part time job for teens?A
A.Washing cars      B.Feeding cats    C.Walking dogs    D.Watering flowers
58.If Sally goes to Water World with two friends,they should payC.
A.5           B.10        C.15         D.20
59.A summer bus pass is helpful for teens toB.
A.find part time jobs      B.go out for fun
C.go to summer classes     D.do outdoor sports
60.What's the text mainly about?D
A.Part time jobs           B.A summer pass
C.Water park swimming      D.Things to do in summer.

分析 本文是建议青少年夏季可以做的一些事情.如果要凉爽可以去水上世界;有些青少年喜欢做兼职,那你可以去帮人遛狗、送报纸、喂猫、清理垃圾、浇花、照看房子等.喜欢自由的青少年可以让夏季直通车带你去商场、电影院、动物园、海滩、保龄球馆和游乐园玩.

解答 56.C.推理判断题.根据A great way for teens to cool off during the summer is at water parks.可知本文是建议青少年夏季活动的文章,是为青少年写的.故选C.
57.A.细节理解题.根据You can walk dogs,bring in the news papers,feed the cats,collect rubbish,water flowers,etc.可知青少年可以找的兼职工作有:遛狗、送报纸、喂猫、清理垃圾、浇花等.不包括洗车.故选A.
58.C.计算题.根据For example,one ticket to Water World,a water park,is only 5.可知水上世界的门票是每人5美元,如果你和2个朋友一块去,共3人,就是15美元.故选C.
59.B.推理判断题.根据Sure you would like to get to such places as the small,movie theaters,the zoo,the beach,picnic,bowling and local amusement park instead of staying home all summer.Then a summer bus pass will be helpful.夏季直通车可帮助青少年在夏天去商场、电影院、动物园海滩、保龄球馆和游乐园等户外游乐场地.故选B.
60.D.概括归纳题.本文围绕青少年夏季可以进行的活动提出建议,故可以概括为青少年在夏季可以做的事情.故选D.

点评 此类阅读理解题首先要通读全文,了解大意;然后根据每个问题的要求及文章内容和各句之间的关系做出选择;最后再细读文章,逐题校对.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.口语运用(共10小题;每小题1分,满分10分)
从方框中选出最佳选项完成下面的对话.
A:Hi,Bill.You were not at school yesterday.(61)C
B:Oh,I fell off my bike on my way to school and hurt my leg.
A:I’m sorry to hear that(62)A
B:No,my father took me to the hospital.(63)E
A:We should be more careful when we ride.In fact,we should never ride too fast.
B:You are right.(64)D If we break the rules,we may be in danger.
A:Let’s go to the traffic station to learn more rules.
B:(65)B

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.Many children in Britain _______ to have their own bank cards these days.(  )
A.allowB.allowedC.are allowedD.were allowed

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.一Have you heard about that car accident near the school?
一Yes,luckily no one________.(  )
A.hurtB.was hurtC.has hurtD.were hurt

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.You look too tired.Why not       a rest?(  )
A.stop to haveB.to stop havingC.stop having

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-I'm going to spend my summer holiday in Hawaii.
-What a lucky boy!_________ And don't forget to send me a postcard.(  )
A.That sounds good.B.Have a good time!
C.Good luck!D.Can I go with you?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1."Are you OK?""Yes,I am OK."You may hear this kind of talk around you."OK"(69)is(be) most widely(70)used (use) around the world.Where did"OK"come from?Let's take a look!
"OK"was first written in the Boston Morning Post on March 23,1839.It read:o.k.-oll correct (all correct).It was only a joke at that time.But later"OK"(71)became(become) popular.People used it (72)to say (say) that all was well.
Today we use this expression many times a day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.阅读下面的短文,然后根据短文内容回答问题.
Once upon a time there lived a poor farmer called Smith.He didn't like to share things with others.Smith had a friend who was famous for the wonderful apples he grew.
One day,his friend gave Smith a young apple tree and told him to take it home and planted.The farmer was pleased with the gift,but when he got home,he did not know where to plant
He thought and thought.Finally at night he planted the tree in his wood where no one could see it.But without sunlight and good soil,the tree soon died.
Later the friend asked the farmer why he had planted the tree in such a poor place.
"What's the difference?"the farmer said angrily."If I had planted it near the road,strangers would have stolen the fruit.If I had planted it in one of my fields,my neighbors would have come at night and stolen some of the apples.If I had planted it near my house,my own children would have taken the fruit,"
"Yes,"said the friend,"but at least someone could have enjoyed the fruit.Now you not only have got nothing,but also you have destroyed a good apple tree."

56.Was Smith happy about the gift?Yes,he is.
57.When did he plant the apple tree?At night.
58.Where did Smith plant the apple tree in the end?In his wood
59.Why did the apple tree soon die?Because there was no sunlight or good soil.
60.What would probably happen if the farmer had planted the tree near his house?His own children would have taken the fruit.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.--Hello!Is that Jenny speaking?
--Sorry,I'm afraid you've got the wrong        .(  )
A.numberB.nameC.addressD.message

查看答案和解析>>

同步练习册答案