分析 文章大意:文章主要讲述的是一个小男孩想让爸爸早点回家的故事.爸爸每天工作到很晚,不经常回家吃晚饭.因此小孩问爸爸一个小时多少钱,然后向爸爸借了点钱凑齐了20块钱,然后对爸爸说,我已经凑齐了20元钱,明天给爸爸,条件是早回来一个小时吃晚饭.
解答 31.B,推理判断题,文中提到"I make 20 an hour"我一小时赚20,由此确定选择B.
32.A,词义猜测题,文中提到"If you asked for the money to buy a toy or some other rubbish,then go straight to your room and think about why you are being so selfish"你可以回屋看看自己的玩具,然后就知道自己有多自私,这是一种责备的语气;同时文中还指出"he got angry again"父亲又生气了,由此可知此处说话时父亲是生气的,由此确定选择A.
33.C,推理判断题,文中提到"If you asked for the money to buy a toy or some other rubbish,then go straight to your room and think about why you are being so selfish"你可以回屋看看自己的玩具,然后就知道自己有多自私,由此可以确定父亲是怪孩子买了太多像玩具这样的东西,由此确定选择C.
34.D,推理判断题,文中提到"Daddy,I have 20 now.Can I buy an hour of your time"我现在有20块钱,能买你一小时的时间吗?由此确定小男孩凑钱是为了买爸爸一小时的时间,由此确定选择C.
35.B,推理判断题,文中提到"Daddy,I have 20 now.Can I buy an hour of your time?Please come home early tomorrow.I would like to have dinner with you."小男孩向父亲借钱来买父亲一小时的时间,只为和父亲吃一顿饭,由此推测父亲应该是不常回家,儿子经常见不到自己的父亲,由此确定选择B.
点评 对于阅读表达题,一定要记得首先通读全文,了解文章大意,然后再根据文章关键词,关键句,掌握细节问题,并进行推理判断,再去回答具体的问题.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | am | B. | is | C. | are |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | It was nice and warm | B. | It was wonderful | ||
| C. | I went there by plane |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Eating Out Are you looking for somewhere special to go this weekend?Do you want to try something new?Check out one of these hot new restaurants. | |
| Musical Chairs Have you noticed how music makes the taste of your food better?This new restaurant has different types of live music every night except Sundays,and excellent food to go with it.Great fish dishes,beef and pizza.Monday is classic rock night,so see you there. The Chocolate Box The owner of this small cafe used to cook all kinds of food,but then she realized she preferred sweets to anything else.If you want meat or fish,don't come here.They only do desserts!Lots of different kinds of sweets.Chocolate lovers will be excited by the range of chocolate cakes. | Last Days of the Raj A centrally-located Indian restaurant,perfect for eating before or after the cinema or a show.In summer enjoy your meal in the beautiful garden.The most popular dishes are beef and chicken cooked with mild,medium or hot spices.For brave customers there is extra hot! A Tasty of Tuscany Whether you'd like a great value-for-money lunch or a relaxed evening meal at a fantastic restaurant,this is the place for you.The cooks have all been trained in Italy and they make both traditional and modern dishes.We recommend the pasta and seafood. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.Turn east,and then go another mile. B.But one thing will help you everywhere. C.People there think"I don't know."is not polite. D.Turn left at the big hotel and go past a fruit market. E.Then he or she will take you through the streets of the city to the post office. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| bring,father,short,look for,far,much,car,without,nothing,because |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | have; have | B. | has; has | C. | have; has | D. | has; have |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Wednesday is my favorite day,because I have music that day.Music is my favorite.I want to be a musician. |
| I don't like math,because it is difficult and the math teacher is too strict(严格的).Who's my favorite teacher?Mr.Brown.He is very fun.He teaches history and we are relaxed and happy in his class. |
| I love P.E.very much,because I think I'm a good basketball player.My favorite day is Friday.We can play basketball.But we have only one P.E.class a week. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com