分析 文章讲述了孩子的教育问题.通常父母会严格要求孩子,但在教育的宽容期,一些父母对孩子采取放任政策,这对孩子造成了不良的影响.现在是时候加强对孩子的约束了.
解答 57-59:AAA
57.A 归纳题.文章第一段大意这比你更让我伤心","这是为了你好."我母亲多年前就这么说过,那时我必须学拉丁语,打扫房间,呆在家里做作业.可知作者的妈妈对他很严格,故选A.
58.A 词汇题.根据句子That was before we entered the permissive period in education in which we decided it was all right not to push our children to achieve their best in school那是在我们进入宽松教育阶段之前,当时,我们确认不强制孩子们在学校全力以赴是很正常的.选择A.
59.A 主旨大意题.根据文章大意文章讲述了孩子的教育问题.通常父母会严格要求孩子,但在教育的宽容期,一些父母对孩子采取放任政策,这对孩子造成了不良的影响.现在是时候加强对孩子的约束了.故选A.
点评 阅读理解是考查语篇理解能力.常考的题型有:推理判断题;主旨大意题;细节理解题;猜测词意题.近几年又出现了两种新的考查方式:写作态度判断题和文章结构题.解题时,在读懂文章的基础上,还有特别注意掌握题型的特征,尤其是细节题和推断题不可混淆:细节题是文章信息的再现;推断题是文章信息的提取.本题是广告类文章,考查主要是以细节题为主,细节题要注意常用的出题陷阱有:夸大,缩小,张冠李戴,偷梁换柱,无中生有等,做题时要看清看准.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 66.Jack likes science fiction (科幻) very much.This weekend,he is going to see a new kind of movie with special technical image called 3D movie.B 67.Thomas is a super fan of Hong Kong made movies,he wants to watch a movie which is a little funny and with exciting action scene.E 68.Rose is a little weak,the doctor asked her to do a little exercise to get stronger.C 69.Han Mei is a college student and she wants to buy an MP3,but she doesn't have enough money.She wants to get a part-time job on weekends.D 70.John comes from the USA.He likes to know more about the interesting places in China,he wants to visit some historic sites in China.G | A.Teacher Needed:A boy needs an English teacher.Work on Tuesday and Thursday evenings.Call 020-22326779.Good pay. B.Avanda:an extremely exciting movie with super large screen,with high technical skill in the film making,bring you to a fantastic land and great feeling to its amazing 3D effect. C.Yoga club:If you want to be healthier,if you don't want to do exercise that makes you too tired,come and join our club.Suitable for girls or women. D.McDonald's waiters needed:We need some waiters who work for us on Saturdays and Sundays.10RMB per hour.Call 0755-3322333. E.Kungfu:This is a movie made by Zhou Xingchi.Very funny with some action scene.You can't miss it. F.Food in China.com:This website tells you a lot of information about different local Chinese food. G.Kanghui Travel Agency:Detail information for traveling every part around China,experienced tour guide,good service and good explanation during the trip.Call 020-2212666 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | wait; angrily | B. | to wait; angrily | ||
| C. | to wait; angry | D. | wait; angry |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com