分析 这是一篇人生感悟的文章,如果你的生活很是不如意,那么要积极乐观的面对,面对失败要有自信、不害怕、不放弃希望.态度决定一切,最后微笑会来临.
解答 答案:51.D 细节理解题.根据第一段Have you evercomplained why life is so tiring,人们通常抱怨生活无聊呀.可知人们有时候抱怨生活无聊.故选D.
52.C 细节理解题.根据第二段And with thetimely rain,crops in the fields will grow better and better and farmers willhave a good harvest.当有及时雨时,庄稼会长得更好,农民有更好的收成,可知如果有及时雨田间作物会变得更好.故选C.
53.D 细节理解题.根据第三段Whenwe face failure,we must be confident in ourselves,draw a useful lesson fromit and try our best to finish what we have to do.当我们面对困难时自信,吸取教训,竭尽全力完成,可知我们面对失败时要有自信、不害怕、不放弃希望.故选D.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 31.A.saying | B.word | C.sentence | D.information |
| 32.A.little | B.less | C.few | D.fewer |
| 33.A.languages | B.food | C.ideas | D.words |
| 34.A.ourselves | B.yourselves | C.themselves | D.oneselves |
| 35.A.cooking | B.eating | C.playing | D.speaking |
| 36.A.quietly | B.easily | C.hardly | D.loudly |
| 37.A.come on | B.come in | C.come out | D.come up with |
| 38.A.as soon as | B.until | C.when | D.while |
| 39.A.say | B.talk | C.tell | D.speak |
| 40.A.rude | B.kind | C.polite | D.happy |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| ※Remember your mother's age As children,we often do not think of our mother as having an age.Knowing our mother's age,not just in numbers of years but in terms of her psychological and physical state,often helps us to understand her better. ※Listen to your mother I have found that sometimes the things my mother told me long ago are pretty useful.If you respect her point of view,even if you do not share it,it will help your mother feel close to you. ※Ask your mother about your childhood history. If you are lucky enough to have living family,think of your life as a jigsaw puzzle and ask as many questions as you can to put the picture together.Understanding your roots and your childhood can help you know more clearly who you are,as part of a family which you share with your mother. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| London | |
| The (76)capital city of the UK | The 30th Olympic host city |
| The history of London | (77)Over 2000years |
| The (78)populationof London | About 7million |
| The ways of life | (79)Differentbut harmonious |
| The (80)symbol of London | A red double-deck bus |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | chatting; writing | B. | chatting; write | ||
| C. | to chat; writing | D. | to chat; write |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com