精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
18.根据短文内容,选择最佳答案.(每小题2分.共20分)
●Become a volunteer and help those who need your help in your
community(社区)!
Volunteer work  includes helping the poor,helping  the families whose houses were destroyed(毁坏)by natural disasters or creating green areas for neighborhood families.Whichever service activity you choose,you have the right to make a difference and create a real change in the community!
Join the Volunteer Service Center today!Volunteers are the greatest people in the world.Let's work together to make the world a better place.
●We need students at the age of 16and up who study at school and want to give them chances to use their talents,skills and knowledge to help the little kids.They must have enough patience and are warm-hearted.
●Our summer holiday volunteer jobs are open to au Americans.
You don't need any special skills to join and there are no age limits (限制).with Biosphere Expedition(生物圈探险),you can be a wildlife and environmental volunteer for anywhere from two weeks to two months.You'll work with local scientists,and the leaders from Biosphere Expedition will be by your side.
61.The volunteers canD in the community.
A.clean up the houses                   B.build a house for the homeless
C.look after pet animals                 D.help the people who are poor
62.Biosphere Expedition is likely to be heldB
A.for three months                   B.in the summer holiday
C.only by local scientists                 D.between America and China
63.If Wu Dong isD years old,he can be a volunteer to help the little kids.
A.11             B.13            C.15             D.17
64.Which of the following is TRUE?C
A.The volunteer should create green areas for all the families.
B.To join the holiday volunteer work,special skills are required.
C.The volunteer can choose any service activity in the community.
D.The student who doesn't study at school can be a volunteer to help the little kids.
65.What is the best tide for this passage?B
A.A Job Interview  B.Volunteers Wanted
C.Education Service  D.An Expedition Club.

分析 本文主要招募义工,用来帮助社区中需要帮助的人,和科学家一起进行探险以及有耐心的帮助小孩子们,每项活动招募义工的要求都有所不同.

解答 61-65 DBDCB
61.D细节理解题.根据Volunteer work  includes helping the poor可知志愿活动包括帮助穷人,故选D.
62.B细节理解题.根据第二栏的Our summer holiday volunteer jobs are open to au Americans   You don't need any special skills to join and there are no age limits with Biosphere Expedition可知Biosphere Expedition是在夏天进行的,故选B.
63.D细节理解题.根据We need students at the age of 16and up who study at school and want to give them chances to use their talents可知16岁以上的学生可以参加志愿者,故选D.
64.C细节理解题.根据第一栏Whichever service activity you choose,you have the right to make a difference and create a real change in the community!
可知志愿者可以选择任何社区服务活动,故选C.
65.B主旨大意题.根据文章内容可知本文主要招募义工,故选B.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6._______ aren't enough.Please give me some more.(  )
A.Two pieces of paperB.Two piece of paper
C.Two pieces of papersD.Two piece of papers

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

7.Our way of life is changing because of online shopping.(对画线部分提问)
Why is our way of lifechanging?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.Have Fun & Learn in Little Rabbit
We pick up your children at school and give them a safe place to play,do homework,and learn after school.Experienced Teachers/Lunch & Snacks/Toys Books
      Ages 6 to 12
Our Programs:
*Languages*Math*Computer*Music
      Open 11:00a.m.to 7:00p.ra,Mon.to Fri.
      26Market Road,Star City
(between First Street and Second Street,next to the Flower Market)
       TEL:8765-4321

41.What can't children learn in Little RabbitA?
A.Art.
B.Music.
C.Computer.
D.Languages.
42.Mrs.Green can send her daughter Lucy to Little Rabbit exceptB.
A.6:00p.m.on Friday
B.7:00a.m.on Wednesday
C.11:00a.m.on Tuesday
D.12:00a.m.on Monday
43.Little Rabbit will be open forD in a week.
A.4 hours
B.8 hours
C.20 hours
D.40 hours
44.Who can have fun and learn in Little RabbitB?
A.Mike,a school boy of 13.
B.Mary,an eight-year-old girl.
C.Cathy,an experienced teacher.
D.Linda,a housewife without work.
45.Where's Little RabbitC?
A.It's on Second Street.
B.It's on First Street.
C.It's on Market Road.
D.It's in the Flower Market.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13.
注:courtesy礼貌,audience观众
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号里.
56.How many days will the show be onA?
A.For 10days   
B.For 12days  
C.For 15days             
D.For 18days
57.How long does each show lastC?
A.Half an hour  
B.One hour    
C.One hour and a half'
D.Two hours
58.If a family off our go to the theatre in the evening,they have to pay at least dollars for the ticketsC.
A.85           
B.100        
C.120                    
D.140
59.Dare not allowed to enter the theatre
A.Latecomers                
B.Adults without children
C.School students             
D.Kids below three years old
60.What information CANNOT be found in the advertisementB?
A.The name of the show.    
B.The name of the director.
C.The telephone number      
D.The name of the theatre.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.It took 13years of international effort to map the human biological blueprint of all the genes (基因) that make us different people.The first rough draft (草图) was made in 2000.The last of our 23chromosomes (染色体) was clearly described in 2006.Ever since then,the age of personal genetic testing has been upon us.Since that time,a growing number of private companies have come on the market mostly through the Internet,offering to scan (扫描) your personal DNA and compare it to some disease markers of the blueprint,called DTC genetic tests.
But over the last five years the medical world has been discussing excitedly about whether these DTC tests are helpful or harmful,scientifically believable or completely useless.One of the usual criticisms (批评) is that the science is so new that no one really knows yet how to explain the information.
"At present they largely remain in the period of research studies,"notes Dr Greg Feero,special advisor to the director of genomic medicine at the US National Human Genome Research Institute.Feero says there are two reasons."The first is that when they offer a test,are they really checking what they should check?And then the next is that even if it is believable,does what the test is checking really mean anything to your health?"
Other worries include the privacy of the results and how your personal genetic information might be used by insurance (保险) companies to refuse your insurance or your boss to dismiss you.Or you could learn information with a huge social or personal impact (冲击),such as finding out that genetically you cannot possibly be the father of your child.It can also give you risks (风险) that may break your life,such as whether you are at high risk of cancer,Parkinson or other terrible diseases.
Criticisms over the tests are such that some countries,such as Germany,have banned (禁止) them.In 2011,some scientists advised the US government that most tests should be done under the guidance of medical professionals (专家).The UK government also expressed its worries about DTC genetic tests and in August 2010made a set of rules to guide the development of genetic tests.
In 2011,three medical researchers published a review article in the International Journal of Clinical Practice,saying that such tests offered more risks than benefits.The most important reason is that the tests might create worries or unreal results or drive unnecessary medical treatments.They also noted some of the genetic information the tests are based on at present is far from being perfect.
56.When did the research of human genes begin?B
A.In 1987.   B.In 1993.    C.In 2000.   D.In 2006.
57.What is the result of the medical world's discussion about genetic tests?C
A.They are both good and bad for people.    
B.They are useful for some companies.
C.They still remain the period of research.  
D.They have caused a lot of criticisms.
58.The most important fact that causes the worries about genetic tests is thatD.
A.people are too weak to receive social or personal impact
B.we are afraid to face the bad news that will break our life
C.doing these tests is against the laws in a lot of countries
D.little is known about genes and the information they carry
59.What can we infer from the passage?C
A.Something must be done to stop genetic tests.
B.Discussion about genetic tests is needed among people.
C.More research work needs to be done about genetic tests.
D.With the help of the government,genetic tests can develop fast.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.---Jenny,the package you're looking forward toarriving (arrive) just now.
---Great!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.None of theastronauts (宇航员) felt uncomfortable after they landed on the moon.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.We should drink plenty of boiled water every day.(  )
A.muchB.manyC.too manyD.much too

查看答案和解析>>

同步练习册答案