分析 【文章大意】篇文章主要讲述了《英国时尚》杂志对500人做了一项调查,问"如果你有你你想要的所有钱,你想要做什么?"49%的人认为要买些物质东西,20%的人想要去旅行,17%的人想把钱捐给慈善机构,10%的人想要把钱捐给医疗机构,其余的人想把钱存在银行.Wilson博士认为用钱给别人的生活带来改变的人,才是最快乐的人.
解答 51 B 细节理解题.根据文章第一段:The magazine asked people the following question可知这是一本杂志.故选B.
52 A 细节理解题.根据文章第二段:Almost half (49%) of the people in the survey said they would buy material things such as a bigger house or a better car.可知房子或者汽车是物质的东西.故选A.
53 B 细节理解题.根据文章第二段:Almost half (49%) of the people in the survey said they would buy material things such as a bigger house or a better car.One fifth (20%) of the people said they would travel to the interesting or famous places.17% answered that they would give money to someone else.以及More than half of the rest of the people (about 10%) said they would give money to help medical research(医学研究).All the other people in the English Fashion survey said they would save money in the bank.可知在调查中的人们处理钱的方法有五种,故选B.
54 C 词义猜测题.根据文章此处上文:Lots of people think that if they buy bigger and better things,they will feel happier,"said Dr Mary Wilson.可知此处指的是买东西、购物带来的感觉.故选C.
55 D 细节理解题.根据文章第三段:"Lots of people think that if they buy bigger and better things,they will feel happier,"said Dr Mary Wilson."However,"she said,"this feelingwill not last(持续) long.After a while,they won't be happy with them any longer.可知Wilson博士认为买物质东西的人,过一段时间,就会不高兴,因此他们是最不高兴的人.故选D.
点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 36.A.short | B.hard | C.interesting | D.complete |
| 37.A.kitchen | B.market | C.restaurant | D.bedroom |
| 38.A.rose | B.to rise | C.boiled | D.to boil |
| 39.A.kept | B.pointed | C.handed | D.poured |
| 40.A.achieve | B.serve | C.cost | D.mean |
| 41.A.different | B.differently | C.normal | D.normally |
| 42.A.sour | B.sweet | C.soft | D.strange |
| 43.A.sit | B.sits | C.sat | D.sitting |
| 44.A.When | B.Unless | C.Though | D.Because |
| 45.A.held | B.changed | C.pressed | D.covered |
| 46.A.Which | B.Where | C.Who | D.How |
| 47.A.return | B.continue | C.break | D.come |
| 48.A.wondered | B.missed | C.understood | D.imagined |
| 49.A.refused | B.decided | C.hated | D.seemed |
| 50.A.deal with | B.think about | C.look after | D.learn from. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com