精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.The kids at the top of the class get there by mastering a few good ways that others can learn.Here are some secrets of straight-A(成绩全优的) students.
①Take good notes and use them.The teacher will test you on what he or she emphasized.That's what you find in your notes.
②Study anywhere or everywhere.Some students work late at nights when the house is quiet.Others wake up early.but straight-A students study as soon as they come home from school.All agree that they succeed in their study because they can studying like this.
③Organize well.Don't waste time looking for a pencil or missing paper.Keep everything at the right place.
④Plan your time.If you want to be a straight-A student,make sure to finish all your tasks before the deadline.
⑤Do more than you are asked..Part of learning is practicing.The more you practice,the better you will learn.
任务一:根据内容完成下列表格.
Secrets of Being a Straight-A Student
Secret 1(56)Take good notes and use them
Secret 2(57)Study anywhere or everywhere.
Secret 3Organize well.
Secret 4(58)Plan your time.
Secret 5(59)Do more than you are asked.
任务二:你一定还有你的有效学习经验,请你写用英语一条出来与同学们一同分享.
(60)Your Secret:Preview and review your lessons.

分析 本文主要讲述学习问题.文章重点介绍了成绩全优学生取得好成绩的几点秘诀.

解答 56.Take good notes and use them细节理解题.根据第一个秘诀的介绍可知应填Take good notes and use them.
57.Study anywhere or everywhere.细节理解题.根据第二个秘诀的介绍可知应填Study anywhere or everywhere.
58.Plan your time.细节理解题.根据第四个秘诀的介绍可知应填Plan your time.
59.Do more than you are asked.细节理解题.根据第四个秘诀的介绍可知应填Do more than you are asked.
60.Preview and review your lessons..就学习而言,预习和复习也同样重要,成绩全优学生必定注重预习和复习.故可填Preview and review your lessons.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13.There are over 800boarding schools in the UK with students from home and foreign countries.Boarding schools started hundreds of years ago in the country.But the earliest boarding schools were set up for white,rich boys only.Now both boys and girls can go to boarding schools from the age of 7to 18.
What to do?
In the UK,boarding schools have three terms in a school year,with about 13weeks in each term.Students study and live together.They can't go outside if they are not allowed to.In some schools,each student has his or her subject plan.Besides the usual classrooms and laboratories,the boarding schools have lots of other facilities for their students,including music rooms,boats,swimming pools,cinemas and theatres.Most boarding schools have a light-out time.So when it's time to go to bed,all the lights in the bedrooms are turned off.There are house-masters to take care of students all the time,especially after school hours.
What to wear?
Nearly all students at boarding schools wear a school uniform.Boys usually wear a shirt and a tie,and girls wear a white blouse,sometimes also a tie and a skirt.As students get older,the rules become less strict.
.?
In the UK,boarding schools provide students with delicious food.They can choose to have a full English breakfast or simply bread.They can also choose between a meal with no meat and another meal at lunch and dinner.And there is always self-service for salad (沙拉).Students can also make themselves something to eat at any time in a kitchen,or drink tea or have a snack between meals.

51.The underlined word"facilities"meansB in Chinese.
A.教师          
B.设施        
C.活动     
D.课程
52.Most boarding schools have a light-out time whenC.
A.the house-masters come to look after the students
B.the students have finished their subject plans
C.it's the time for the students to go to bed
D.all the students are in after-school hours
53.Students can make themselves something to eat in a kitchenB.
A.at breakfast time                    
B.at any time
C.in the classroom                     
D.in self-service area
54.Which is the best topic (主题) for the last paragraph?A
A.What to eat   
B.When to eat      
C.Where to eat   
D.How to eat
55.Which of the followings is TRUE according to the passage?D
A.Only white children were allowed to attend the earliest boarding schools.
B.Students in a boarding school are looked after only after school hours.
C.As students get older,the rules about wearing school uniforms become stricter.
D.Students can have different activities in a boarding school.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.It's important ______ a lot of water when you have a cold.(  )
A.to drinkB.drinkC.drinkingD.for drinking

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.Michael was watching TV_____ his father came in.(  )
A.whenB.whileC.as soon as

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.The driversloweddown(减速) When he crossed the busy road.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

8.Jane:Tomorrow is Saturday.What do you often do on weekends?
Bill:(36)B What about you?
Jane:I often go to the movies.
Bill:(37)C How often do you go to the movies?
Jane:(38)E
Bill:What's your favorite movie?
Jane:(39)A
Bill:Who do you often go with?
Jane:(40)D
Bill:Are you going there this weekend?
Jane:Yes,do you want to go with us?
Bill:Sorry,I have a lot of work to do.
A.Harry Potter.
B.I often do my homework at home.
C.I like movies,too.
D.My best friend,Kate.
E.Twice a month.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.---Excuse me,where's the post office?
---Oh,it'sacrossfrom (在…对面)the Bank of China.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.The headmaster called on the students toraise money(筹钱) for the poor boy.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-Could you please take out the rubbish,dear?
-OK,I _______that as soon as I ______my homework.(  )
A.will do; will finishB.will do; finish
C.do; will finish   

查看答案和解析>>

同步练习册答案