精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.
Sweet Tomatoes
Salad & Fruit & Vegetables
Eat as much as you can
Say goodbye to any meat,enjoy fruit and vegetables!
Adult…¥60
Child (6~12)…¥30
(under 6)…free
★Save¥5…Coupon in Sunday's China Daily
★First ten on 2nd Sunday each month…get one flee tasty chocolate
★Business hours:
11:00a.m.~10:00p.m.(Tue.~Fri.)
10:00a.m.~11:00p.m.(Sat.~Sun.)
Closed on Monday
★Our stores in Tai'an
☆Daiyue…(0538)3370-9531
☆Feicheng…(0538)3682-2366
☆Xintai…(0538)3866-8888
☆Ningyang…(0538)3270-9831
51.People can't go to Sweet TomatoesD for a meal.
A.on Wednesday       B.on Friday        C.on Sunday         D.on Monday
52.Mariah may callA to order the seats,because she lives in Ningyang.
A.(0538)3270-9831                B.(0538)3682-2366
C.(0538)3866-8888                D.(0538)3370-9531
53.Mr.and Mrs.White visited Sweet Tomatoes with two kids,Sara,age 7; Tom,age 4.They have to payC for the meal.
A.110         B.120         C.150         D.180
54.What's a"Coupon"used for?B
A.To invite a friend.         B.To save money.
C.To get a VIP card.         D.To be a reader of China Daily.
55.Where would you probably read this passage?C
A.In a story book.         B.In a math book.
C.In a newspaper.           D.In a geographic magazine.

分析 甜的西红柿
沙拉、水果和蔬菜
你能吃多少就吃多少
对任何肉类说再见,享受水果和蔬菜!
成人…¥60
儿童(6~12)…¥30
(6岁以下)…免费
★节省¥5…星期日中国日报的优惠券
★每月第二星期日前十名…得到一份美味的巧克力
★营业时间:
上午11点~10:00(星期二--周五.)
上午10时~11点(星期六--周日.)
在星期一关闭
★我们的店在泰安
☆岱岳…(0538)3370-9531
☆肥城…(0538)3682-2366
☆新泰…(0538)3866-8888
☆宁阳…(0538)3270-9831

解答 51.D 细节理解题.根据"Closed on Monday"可知这家店在星期一是关门歇业的.故在星期一人们是不能去这家店吃饭的.故选D.
52.A 细节理解题.根据"Ningyang…(0538)3270-9831"可知对于住在宁阳的Mariah来说,要想订座位就可以拨打(0538)3270-9831,故选A.
53.C 计算推理题.根据"Adult…¥60   Child (6~12)…¥30  (under 6)…free"可知成年人60元,6-12岁的孩子30元,6岁以下的免费.根据题干中"Mr.and Mrs.White visited Sweet Tomatoes with two kids,Sara,age 7; Tom,age 4."可知White夫妇两人加上7岁的孩子和4岁的孩子一起去.故应付60+60+30=150元.故选C.
54.B 细节理解题.根据"★Save¥5…Coupon in Sunday's China Daily"可知星期日中国日报的优惠券是为了省钱的.A选项表示为了邀请朋友;B表示为了省钱;C选项表示为了得到VIP卡;D选项表示为了成为中国日报的读者.故选B.
55.C 推理判断题.本篇是一广告.In a story book.在一本故事书中;In a math book.在一本数学书中;In a newspaper.在一份报纸上;In a geographic magazine.在地理杂志上.故选C.

点评 本题考查广告类阅读.出现了细节理解题、计算推理题、推理判断题.细节理解题去原文中找相关的原句进行判断.计算推理题则需要根据原文的信息进行计算.推理判断题需要联系生活实际来判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

3.  Confucius(孔子) is the greatest teacher in Chinese history.He was born on September 28,551BC(公元前) in the Kingdom of Lu,in today’s Shandong Province.When he was young,he and his mother had a hard life.At the age of fifteen,he began to learn music,and he did well in it.Then he went on learning other subjects.When he was thirty,he became a teacher.He started his own school.He believed everyone should have a chance to get education whether(无论) they were rich or poor.He had about 3,000students and many of them became famous.
  Chinese see Confucius as the greatest thinker and also the greatest teacher.His most important ideas are kindness and good manners.He said young people should take care of the old.People should stop thinking of themselves and work for others.His ideas are around in people’s everyday life.Today people can still hear them,and they go far into east and south Asia.

56.Confucius was bornC.
A.in Sichuan Province     B.on August 28
C.in the Kingdom of Lu    D.about 1500years ago
57.Confucius was good atA when he was fifteen.
A.music   B.Chinese     C.math   D.other subjects
58.As a teacher,Confucius thought thatC could get education.
A.only the rich          B.only the poor
C.not only the rich but also the poor    D.neither the rich nor the poor
59.Which of the following isn’t Confucius’idea?
A.Being kind.B.Looking after the old.
C.Working for others.D.Thinking of ourselves.
60.The underlined word“they”meansB.
A.good manners           B.Confucius’ideas
C.Confucius and his students     D.Confucius’students.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.Mary is so ________-she comes to you whenever you're in trouble.(  )
A.usefulB.carefulC.thankfulD.helpful

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-_______apples do we need to make fruit salad?
-Let me think….We need three apples.(  )
A.How longB.How oftenC.How muchD.How many

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.-Is________ here?
-No.Kate is ill in hospital.(  )
A.someoneB.anyoneC.everyone

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.______he go to Central Park?Yes,he did.(  )
A.DidB.DoC.DoesD.Is

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.He has something wrong with his ____.He cannot see clearly.(  )
A.legB.eyeC.handD.arm

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.One day,a woman walked into a pet store to buy a bird for her Thanksgiving Day party.The guysaid,"We only have one parrot.But I think you do not want it because it cantalk…"
The woman said happily,"That's great.I've always wanted a talking bird."
So the guy said,"Sinceyou are a nice lady,I'll give it to you as a gift."
And the lady wenthome and put the bird on her bed and walked out of the room.But as soon as shewalked int o the kitchen,the bird started to speak dirty words as loud as itcould.The woman walked back into the room thinking,"I can't have this at myparty!"So she took the bird and put it in the fridge.
A few hours later,while the woman was eating,she remembered that her bird was still in thefridge.Quickly,she opened the door and found it was shivering.Thenshe took out the bird at once.She said to the bird,"I'll keep you out ofthere if you don't use that language again.Do you agree with me?"
The bird nodded andasked,"Can I just ask a quick question?"The lady nodded and said,"Yes,youmay."
The bird pointed at the turkey behind him and asked,"What did he do?"

71.The woman went into the pet store becauseA.
A.she wanted to buy a bird for Thanksgiving Day party
B.she wanted to buy abird to ma ke a big meal
C.there were lots of nicebirds in it
D.she wanted to buy abird for his son's birthday
72.The woman got the birdC.
A.by paying the guy somemoney
B.by taking it awaywithout telling the guy
C.by giving the guy nothing
D.by asking the guy togive her
73.The woman put the bird in the fridge becauseD.
A.she wanted to cook iton Thanksgiving Day
B.she thought it's thebest place for it to live in
C.the bird liked livingin the cold place
D.the bird spoke dirty words
74.The underlined word"shiver"meansB.
A.睡觉         
B.发抖             
C.生气         
D.跳动
75.The bird wanted to knowA.
A.why the turkey was in the fridge
B.why itself was in the fridge
C.who could be in the fridge
D.how theturkey was put into the fridge.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.请根据每题所提供的图片和提示词(要求全部用上),写一个与图片情景相符的句子.
(Wang Wei,last Saturday)Wang Wei went fishing last Saturday..

查看答案和解析>>

同步练习册答案