分析 全文大意:
一位农夫买了一个破旧的农场.地里长满了杂草,农舍岌岌可危.周围的篱笆都坏了.道路也由于疯长的草被遮住了.农场上也没有动物.然而,农夫计划把它变成一个令人愉快的和充满爱的地方.在他工作的第一天,镇上的牧师路过.他看了看农夫然后看了看周围的一片混乱,说"愿你和上帝共同劳作让这个农场变成你梦想中的样子."几个月后,牧师路过时再次停了下来和农夫打招呼.他很惊讶地看到一个完全不同的地方--农舍是重建的而且非常好.有大量的牛、羊、鸡和其他家畜在已经修复好的篱笆里快乐地吃食.田野里长满了一排排的庄稼.沿着路边种了许多花和小树.他甚至看到一些鸭子在水塘里游泳.牧师说"太神奇了!看看上帝和你一起完成了!"农夫回答"是的,但是记住上帝独自一人工作时农场是什么样子的!"
解答 答案:
51、D 细节理解题 根据第一段A farmer bought an old and run-down farm.The fields were grown over with weeds,the farmhouse was falling apart,and the fences(篱笆) were broken all around.The roads were hidden because of the grass that were growing madly.And there were not any animals on it"一位农夫买了一个破旧的农场.地里长满了杂草,农舍岌岌可危.周围的篱笆都坏了.道路也由于疯长的草被遮住了.农场上也没有动物."可知这个农场又旧又破而且长满了杂草.故选D
52、A 句意猜测题 根据划线句子的上文He looked at the farmer and then the mess,可知他看了看农夫然后看了看周围的一片混乱,结合划线句子的意思"愿你和上帝共同劳作让这个农场变成你梦想中的样子"可推测他认为农夫不可能实现他的梦想,故选A.
53、D 细节理解题 根据第三段He was so surprised to see a completely different place--the farmhouse is rebuilt and in excellent condition,there were plenty of cows,sheep,hens and other livestock eating happily in the fence which had already been well repaired,and the fields were filled with crops planted in rows.A lot of flowers and small trees were growing along the road.He even saw some ducks swimming in a small pool.""可知牧师惊讶地看到一个完全不同的地方--农舍是重建的而且非常好.有大量的牛、羊、鸡和其他家畜在已经修复好的篱笆里快乐地吃食.田野里长满了一排排的庄稼.沿着路边种了许多花和小树.他甚至看到一些鸭子在水塘里游泳.故选D
54、A 细节理解题 根据第三段He even saw some ducks swimming in a small pool."他甚至看到一些鸭子在水塘里游泳"可推知农场里有水塘,故做出肯定回答,故选A
55、A 细节理解题 根据上文提到牧师说"太神奇了!看看上帝和你一起完成了!"结合农夫的回答Yes,"answered the farmer,可推知他相信上帝,故做出肯定回答,故选A
点评 本篇阅读理解主要考察细节理解题,答题时在文章找到对应的地方,用笔进行标记,这有利于后期有时间检查时可以立刻找到答案的位置.仔细理解作者所讲的意思,再结合选项,通过排除法和自己对全文的把握,选出正确答案
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.Let's go there together. B.How can I help you? C.Would you like to see it? D.I have to finish my report. E.What are you doing tonight? F.Are you doing anything then? G.But let me pay for the tickets. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A Giant Cycling Holiday Are you between 12and 20years old? Are you looking for the perfect holiday? Would you like fun,new friends and a new experience by bike? We have the answer!And all you need is a bike!Join a Giant Cycling Holiday! | |
| You will join a group of ten members and two leaders.The cycling lasts from July 1st to July 15th.You'll see mountains,clear rivers,pretty country villages and lakes.You'll cycle about 5hours every day.Don't worry because you don't need to cycle up any mountains and you can go quite slowly if you want.On the days when you don't cycle,you can do some different sports,like swimming,playing basketball and running.You will move to a different hotel every night. At the end of your holiday,you'll find you are fitter,more active and have more friends!It is really a perfect holiday. | |
Phone 005 6867 4758or visit our website:www.Giantcycling.cn. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.When is your birthday? B.I don't know what I should wear. C.Let's go together. D.Yes,of course. E.What gift should I give him? F.When and where shall we meet? G.Sorry,I have something to do at that time. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | smaller | B. | small | C. | smallest | D. | the smallest |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | In | B. | From | C. | At | D. | On |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | was given; writes | B. | was given; write | ||
| C. | given; are written | D. | given; writes |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com