精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
12.
      A Giant Cycling Holiday
Are you between 12and 20years old?
Are you looking for the perfect holiday?
Would you like fun,new friends and a new experience by bike?
We have the answer!And all you need is a bike!Join a Giant Cycling Holiday!
You will join a group of ten members and two leaders.The cycling lasts from July 1st to July 15th.You'll see mountains,clear rivers,pretty country villages and lakes.You'll cycle about 5hours every day.Don't worry because you don't need to cycle up any mountains and you can go quite slowly if you want.On the days when you don't cycle,you can do some different sports,like swimming,playing basketball and running.You will move to a different hotel every night.
At the end of your holiday,you'll find you are fitter,more active and have more friends!It is really a perfect holiday.
Welcome and book your place now!
Phone 005 6867 4758or visit our
website:www.Giantcycling.cn.
56.You needA if you want to join the Giant Cycling Holiday.
A.a bike         
B.a guide book       
C.a leader     
D.a basketball
57.There will beB people in a group.
A.ten           
B.twelve           
C.fourteen     
D.twenty
58.People will cycle aboutCevery day.
A.two hours        
B.three hours      
C.five hours   
D.six hours
59.You can see many places EXCEPTC during the cycling holiday.
A.mountains     
B.clear rivers     
C.beautiful seas      
D.pretty country villages
60.According to the advertisement,we know thatD.
A.all the young people can join the cycling holiday
B.the cycling lasts about one week
C.the people need to cycle up some mountains
D.they will stay in the hotel at night.

分析 这是一则关于A Giant Cycling Holiday的广告,介绍了这次自行车旅行的人员,时间,线路和联系方式.

解答 56.A细节理解题.根据And all you need is a bike!Join a Giant Cycling Holiday!可知如果你想加入Giant Cycling Holiday.应该有一辆自行车,故选A.
57.B 细节理解题.根据You will join a group of ten members and two leaders可知一个小组有8个人和两个领队,共10人,故选B.
58.C 细节理解题.根据You'll cycle about 5hours every day!可知每天骑5个小时,故选C.
59.C 细节理解题.根据You'll see mountains,clear rivers,pretty country villages and lakes可知能看到山,河,村庄,湖泊,故选C.注意题干中except的意思是"除了",即"除了…你能看到许多",故选C.
60.D细节理解题.根据You will move to a different hotel every night.我们每天晚上都待在旅馆里,故选D.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.
53.live
54.getting
55.cooked
56.was told
57.have taken place
58.visit.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.小伙子,你哪不舒服?
What's wrong with you,yang man?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

20.(A)Smith was a landlord(地主) and he was selfish(自私的).He loved money very much and never gave anything to anybody.Soon he became rich.
One day the weather was fine.There wasn't a cloud in the sky and the sun was very warm.The landlord was walking along a river with his friends,when,all of a sudden,he slipped and fell into it.He cried,"Help!Help!"One of his friends held out his hand and said,"Give me your hand and I will pull you out."The landlord's head went under the wather and then came up again,but he did not give his hand to his friends.Then another of his friends tried but the same thing happened.
Just then a farmer came over and saw all this.He knew the landlord very well.(B)He said to the others,"Let me try." He held out his hand and said to the landlord,"Take my hand and I will pull you out."Hearing this,the landlord took the farmer's hand,and in a minute the farmer pulled the landlord out of the water.All the others got very surprised at this and asked the farmer,"Why did he give his hand to you but not to us?"The farmer said,"You don't know your friend very well,When you say'give'to him,he does nothing,but when you say'take',he takes."

根据题后要求作答.
61.Who knew the rich man very well?(根据短文回答问题)
The farmer.
62.What's the best title for this passage?(根据短文回答问题)
Give and take
63.Why did Smith become rich?(根据短文回答问题)
BecauseHelovedmoneyverymuchandnevergaveanythingtoanyboy.
64.将文中画线A处句子合并成一个含有定语从句的复合句.
Smith was a landlord who was selfish.
65.在下列横线上填入合适的词,对文中B处画线句子进行合并改写.
He told the others to let him try.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

7.How often do you let other people's rude actions change your mood?Do you let a bad driver or an impolite waiter make your day in a mess?However,the mark of your wise reply to the actions is how (15)B you can come back to smiling to them.Sixteen years ago,I learned this (16)C at the back of a taxi in New York.
We were driving fast in the right lane (车道)when suddenly,a black car jumped (17)A a parking space right to front of us.My taxi driver stepped on the brake(刹车)as hard as possible,and at the(18)Dmoment our car stopped just one inch from the back of the other car.
I couldn't believe what happened next.The driver of the car turned his head around and started(19)Abad words.But then here's what really(20)C me.My taxi driver just smiled and waved(挥手致意) at the guy.I said,"Why did you just do that?This guy nearly (21)Bus!"He told me what I now remember"The Law of the Garbage(垃圾)Truck."
He said,"Like garbage trucks,many people run around full of garbage,full of anger,and full of regret.(22)Ctheir garbage increases more and more,they look for a place to pour it.If you let them,they'll pour it on you.So when someone wants to pour it on you,don't feel hurt.Just smile,wave,and move on.You will be(23)A."
I started thinking:how often do I let Garbage Trucks run right over me?And how often do I take their garbage and(24)Cit to other people?Then I knew clearly what I should do.
I began to see Garbage Trucks.I see the bad mood people are carrying.I see them coming to pour it.And like my taxi driver,I don't feel hurt.I just smile,wave,and move on.
15.A.clearlyB.quicklyC.exactlyD.correctly
16.A.exampleB.experienceC.lessonD.case
17.A.out ofB.acrossC.next toD.far from
18.A.nextB.busyC.rightD.last
19.A.shoutingB.tellingC.whisperingD.expressing
20.A.cheeredB.encouragedC.surprisedD.satisfied
21.A.attackedB.killedC.warnedD.beat
22.A.SinceB.WhileC.AsD.Before
23A.happierB.busierC.saferD.luckier
24.A.donateB.lendC.spreadD.hang.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.-Have you ever been to North Korea?
-No,I hear tourists are allowed into it only on organized tourscloselyguarded by the state.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

4.A farmer bought an old and run-down farm.The fields were grown over with weeds,the farmhouse was falling apart,and the fences(篱笆) were broken all around.The roads were hidden because of the grass that were growing madly.And there were not any animals on it.However,the farmer planed to turn it into a pleasant and loving place.
During his first day of work,the town preacher(牧师) passed by.He looked at the farmer and then the mess,saying,"May you and God work together to make this the farm of your dreams!"
A few months later,the preacher stopped by again to call on the farmer.He was so surprised to see a completely different place--the farmhouse is rebuilt and in excellent condition,there were plenty of cows,sheep,hens and other livestock eating happily in the fence which had already been well repaired,and the fields were filled with crops planted in rows.A lot of flowers and small trees were growing along the road.He even saw some ducks swimming in a small pool."Amazing!"the preacher said."Look what God and you have finished together!"
"Yes,"answered the farmer,"but remember what the farm was like when God was working it alone!"
51.What was the farm like at first?D
A.It was old and broken.
B.It was full of grass.
C.There were many animals on it.
D.Both A and B
52.What's the underlined sentence meaning?A
A.He thinks it is impossible for the farmer to achieve his dream.
B.He thinks the God can help the farmer.
C.He thinks if the farmer and the God work together,the dream will come true.
D.He thinks the farmer can finish the job easily.
53.What happened to the farm a few months later?D
A.The farm became a completely different place.
B.The farmer rebuilt the house and feed many livestock.
C.The fields were filled with crops,and flowers and trees are around the roads instead of wild grass.
D.Both A,B and C
54.Is there a pool on the farm?A
A.Yes,there is.
B.No,there isn't
C.Yes,and some hens are swimming in it.
D.No,there isn't any animals on the farm.
55.Does the farmer believe in God?A
A.Yes,he does    
B.No,he doesn't.
C.The passage doesn't tell us.
D.Yes,he is.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.你每天最好多吃蔬菜和水果.
You'd better eat more fruit and vegetables every day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.---Can you play the guitar?
---Sorry,I can't.____ I can sing some English songs.(  )
A.AndB.ButC.OrD.For

查看答案和解析>>

同步练习册答案