分析 这篇文章主要讲了Roger在英国小学教汉语.他告诉孩子们,很多亚洲国家的人们葬礼上穿白色,而美国和欧洲的国家婚礼上穿白色.
解答 答案:56.B 细节理解题.根据第一段第一行句子Roger,a young man from China,has taught Chinese in a primary school in England for 3 years.罗杰,一个来自中国的年轻人,已经在英国的一所小学教了3年中文,可知他在英国教汉语.故选B.
57.B 细节理解题.根据第一段第二行句子All the pupils are quite interested in what Roger teaches them.They learn quickly and do everything carefully.可知他们学得很快,认真地做每一件事,说明他们很聪明和认真.故选B.
58.A 细节理解题.根据"What colour does an English woman wear when she gets married?"Mary said,"White,sir,because she is happy.英国女人结婚时穿什么颜色的衣服?"玛丽说,"白色,先生,因为她是幸福的.",可知当她结婚时,穿白色衣服.故选A.
59.B 细节理解题.根据"Why do men wear black in our country when they get married,sir?"为什么我国男人在结婚时穿黑色,先生?",可知是黑色.故选B.
60.D 细节判断题.根据最后一段句子But then one boy in the class put up his hand."Yes,Dick?"Roger said,"Do you have a question?""Yes,"Dick said."Why do men wear black in our country when they get married,sir?"但是在班上的一个男孩举起了手."怎么了,迪克?"罗杰说,"你有问题吗?""是的,"迪克说,"为什么我国男人在结婚时穿黑色,先生?",可知他是一个聪明的,爱问问题的男孩,故选D.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A Day Out | |
| When and where to go | They will go to Sunshine Park (13)C. |
| How to go | They will go there by (14)A. |
| What to do | They will (15)Cin the morning and boat in the lake in the afternoon. They will have a picnic in the park. |
| 13.A.this Sunday | B.next Sunday | C.next Saturday |
| 14.A.bike | B.bus | C.car |
| 15.A.go swimming | B.play volleyball | C.fly kites. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Hi Jack, You must hand in the order list of books by the first working day of every month.The rules for choosing books are: For textbooks: •August is coming.We must have all textbooks,without thinking of other rules. For books which are not textbooks: •If more than 5copies were sold last month,we choose them.But if there are 5or more in stock(现货),we do not make an order. •If the wholesale(批发) prices are higher than﹩75,we don't choose them.And we don't order anything whose retail(零售) price is higher than﹩100. |
| Title:Homeland English Publisher(出版社):Homeland Ltd Wholesale price:﹩110 Retail price:﹩140 Textbook:Yes Copies sold last month:3 Copies in stock:2 | Title:How to Become Successful Publisher:Founders Company Ltd Wholesale price:﹩25 Retail price:﹩40 Textbook:No Copies sold last month:2 Copies in stock:1 |
| Title:Biology at a Glance Publisher:New Times Publishing Ltd Wholesale price:﹩70 Retail price:﹩95 Textbook:No Copies sold last month:18 Copies in stock:3 | Title:Good Health in 20Days Publisher:Oscar World Ltd Wholesale price:﹩50 Retail price:﹩66 Textbook:No Copies sold last month:10 Copies in stock:20 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com