分析 短文讲述的是作者的妈妈的故事.她穿着干活穿的衣服,步行到学校,她在公共场所大声说笑.因为这些,在一次邀请家长参加的野餐活动上,作者给妈妈制定了规矩:不准吹口哨,不准大笑,不要鼓掌.虽然后来妈妈自娱自乐的登山歌让作者感到不自在,但是妈妈勇敢地捉蛇的行为却令所有的人佩服,作者也非常高兴.
解答 答案:1.A 词义猜测题.根据第一段第一行句子My mom isn't fancy like other moms.They wear fancy clothes and drive fancy cars.My mom wears her gardening clothes when she walks me to school.我妈妈不像别的妈妈那样fancy,她们穿着fancy的衣服,开着fancy的小车,而我妈妈穿着干活的服装,走着来学校.可知结合选项,应说我妈妈不像别的妈妈那样时尚,她们穿着时尚的衣服,开着时尚的小车,而我妈妈穿着干活的服装.可以推测出fancy的意思是时尚的,贵重的.故选A.
2.B 细节推理题.根据第二段句子You can hear my mom's laugh from down the hall.I show her how to laugh quietly and she practices.你可以从大厅里听到我妈妈的笑声.我教她如何安静地笑,她实践.At the talent show,my mom cheers loudly,"Bravo,everyone!Bravo!"instead of clapping politely the way fancy moms do.在才艺表演,我妈妈大声欢呼,"大家万岁!万岁!"妈妈做的方式不是礼貌地鼓掌.可知妈妈的一些特殊的行为使她感到不自在,她给妈妈订规矩是想要妈妈不要太特别,她怕妈妈会让她丢脸;故选B.
3.D 细节理解题.根据倒数第二段句子Later,Ms.Steele tells us to draw our favorite part of the hike.After a while,I look around quickly.Everyone's picture is of Mom and me with the snake.后来,Steele告诉我们要画徒步旅行我们最喜欢的部分.过了一会儿,我环顾四周,很快,每个人的照片是我和妈妈与蛇.可知当大家都在画我,妈妈和蛇时,我开始开始为她感到骄傲.故选D.
4.A 主旨归纳题.根据整篇文章内容及其第一段第一行句子My mom isn't fancy like other moms.They wear fancy clothes and drive fancy cars.My mom wears her gardening clothes when she walks me to school.我妈妈不像别的妈妈那样时尚,她们穿着时尚的衣服,开着时尚的小车,而我妈妈穿着干活的服装,走着来学校.可知本文介绍自己不时尚的妈妈也有其令人佩服的一面,即我的妈妈不时尚.故选A.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Find the way | |
| Why Lily and Nick will meet | will come to Nick's home (13) |
| Where Lily gets off the bus | (14) the shopping mall |
| Which room Nick lives in | (15) |
| 13.A.To play in the park. | B.To study. | C.To go to a shop. |
| 14.A.In front of | B.Behind | C.Near |
| 15.A.Room 1302. | B.Room 103. | C.Room 1202. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| The White's family | |
| Morning | Mrs.White (13)A Mr.White goes to work. Their children go to school. |
| Afternoon | Mrs.White goes to see her friends or goes shopping. Their children come back at(14)B |
| Evening | Have dinner. (15)C,go for a walk or watch TV. |
| 13.A.does housework. | B.takes her children to school. | C.goes to work. |
| 14.A.4:15. | B.4:30. | C.4:45. |
| 15.A.Read newspapers | B.Listen to music | C.Play games. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:听力题
| Personal information | Michael is fourteen.He likes to(21)help others. |
| Where to work | Michael wants to be a wolunteer in the old people's home or in the(22)hospital |
| What to do | In his opinion,he can get along well with the old.He can do some(23)cleaningand perform a play for them. Michael loves children and he likes to tell srories to the(24)sickchildren. |
| Other things | If you need his help,you can call him at(25)62875349. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com