分析 【文章大意】这篇文章主要讲述了英国一个特殊的节日--带女儿上班日.文中详细的介绍了这个节日的由来以及这个节日的主要内容及这样做的目的.
解答 51 A 细节理解题.根据文章第一段:It was brought to Britain in 1994from America.可知带女儿上班日是由美国传至英国的.故选A.
52 C 细节理解题.根据文章第一段:On that day thousands of girls take a day off school and go with one of their parents to their work places.可知在那一天女孩们会跟他们的父母一起到工作的地方.故选C.
53 D 细节理解题.根据文章第二段:This helped her understand her mother's work better.可知这个活动可以让他们能够更好地了解父母的工作.根据文章第一段:By doing this,it can teach girls more about the society where they live.可知这个活动可以教他们更多关于他们所生活的有关社会的东西.根据文章第二段:She said that this made her feel more confident about her future.可知这个活动可以让女孩感觉对他们的未来更有信心.故选D.
54 C 细节理解题.根据文章第一段:By doing this,it can teach girls more about the society where they live.第二段:This helped her understand her mother's work better.以及She said that this made her feel more confident about her future.可知女孩们喜欢这个节日的原因是因为能得到很多益处,并不是不愿意去上学.故选C.
55 B 细节理解题.根据文章第二段:She said that this made her feel more confident about her future.以及文章第四段:Experts think that girls with more self-confidence are more likely(可能的)to be successful than common girls.可知在他们的将来,自信对女孩们来说是最重要的.故选B.
点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | get to | B. | get | C. | arrive in | D. | arrive at |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Put them away | B. | Put away them | C. | Put it away | D. | Put away it |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.However according to some stories,hamburgers came from Hamburg,Germany. B.So,go and get some of your favorite and enjoy it. C.Many people think the English found out about curry from people in India in the 1660s. D.As for pizzas,this dish was probably first made in Persia(波斯). E.In fact,the word"curry"can be found in the English language as far back as 1377. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.basket | B.bag | C.box | D.bottle |
| 17.A.After | B.When | C.Since | D.Although |
| 18.A.park | B.square | C.concert | D.station |
| 19.A.designer | B.seller | C.producer | D.owner |
| 20.A.how | B.when | C.where | D.what |
| 21.A.big | B.confident | C.proud | D.wild |
| 22.A.patience | B.kindness | C.courage | D.sadness |
| 23.A.obviously | B.naturally | C.exactly | D.probably |
| 24.A.looking at | B.looking for | C.looking after | D.looking through |
| 25.A.own | B.accept | C.carry | D.buy. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com