分析 【文章大意】这篇文章主要介绍了Annie的老板Jack刚愎自用,经常对职员发火,在Annie去他办公室说了一番话之后,Jack改变了,而且在Annie得了乳腺癌之后,Jack到医院探望,并给了Annie鼓励.
解答 42.C 细节理解题.根据文章:Annie,next time you want to change anything,ask me first,"he said,turning around and leaving me in anger."How dare (敢) he treat me like that?"I thought.I had changed one long sentence,and corrected grammar.可知Annie为了纠正语法改变了一个长句子遭到了老板无礼的指责. 故选C
43.D 细节理解题.根据文章:."I will treat you as you deserve to be treated,with respect (尊敬) and kindness.You deserve that.Everybody does."可知作者认为朋友之间应该互相尊重.故选D.
44.B 细节理解题.根据文章:I brought cookies to the office one day and left some on his desk.可知Annie给Jack买了食物.故选B.
45.A 推理判断题.根据文章:If you plant them when you get home,they'll come up next spring.I just want you to know that I think you'll be there to see them when they come up."Tears clouded my eyes and I reached out my hand.可知Jack虽然只说了几句话,但是却鼓励了作者.作者感受到了友谊的温暖.故选A.
点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | but | B. | and | C. | or |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Thirty years in the(56)future | ||
| Digital money | Advantages | Using cards is much easier and (57)safer than using cash. |
| The future | Sweden stopped taking cash last year and America may follow its(58)example. | |
| Bionic eye | (59)Advantages | A bionic eye can use a camera to"see"the environment and send data directly to the brain so the (60)blind may have a chance to get their sight back. |
| The future | Although now blind people wearing a bionic eye can only see lights and unclear shapes,there could be (61)better ones in just a few years. | |
| Self-driving car | How it (62)works | Sensors and cameras make it possible to keep a safe distance from other cars. |
| Advantages | A self-driving car will strictly keep to the (63)road rules and the number of road accidents will e greatly (64)reduced. | |
| The future | Many vehicle companies are planning self-driving cars. Driverless(65)cars/vehicles will no longer be science fiction in 30years. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| with lose one throw I eye self however usual receive break sit |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | because | B. | so that | C. | but | D. | because of |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | badly | B. | gradually | C. | lately |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com