Climb to the top of the amazing Sydney Harbour Bridge and look down 134 meters at the water below! This 4-hour climbing tour is fantastic! Book your tour now?
![]()
Tour includes:
A certificate to prove your climbed the bridge.
A photo of you and your friends on top of the bridge.
We also offer you :
★ Special clothes to protect you from the strong wind.
★ A radio to communicate with the tour leader.
★ Snacks(for lunch and dinner tours only).
![]()
★ Prices are in Australian dollars
★ Children must be with a adult. At most 2 children per adult.
★ For more information,email us at tours@touraustralia.com.
1.This is most probably a(n) .
A.invitation B.timetable
C.notice D.advertisement
2.What can we learn from the article?
A.Children can join in the tours alone if they are about 10.
B.It can be quite windy sometimes on the top of the bridge.
C.Free snacks are offered to the climbers during the tours.
D.It takes at least 4 hours to climb to the top pf the bridge.
3.Mr. and Mrs.Johnson are going to take their twin daughters (aged 11) to climb the bridge this Sunday morning(June 22). How much do they pay for the tour?
A.$480 B.$560
C.$640 D.$880
1.D
2.B
3.C
【解析】
试题分析:本文是一则广告,介绍游客了爬Sydney Harbour Bridge的时间及不同的价位,旅游公司都有哪些服务项目,如果想了解更多的也可发电子邮件。
1.细节理解题。根据Climb to the top of the amazing Sydney Harbour Bridge and look down 134 meters at the water below! This 4-hour climbing tour is fantastic! Book your tour now?可知这是旅游公司做的一则广告,故选D。
2.细节理解题。根据Special clothes to protect you from the strong wind.可知桥的顶部有风,故选B。
3.细节理解题。根据表格的内容可知在6月22日星期天,成人票是$190,因为孩子已经11岁了,属于购买儿童票的范围,儿童票是$130,两个成人票是$380,两个儿童票是$260,共计$640,故选C。
考点:广告类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2014年初中升学考试(湖南娄底卷)英语(解析版) 题型:单项填空
—You’re not good at biology, are you?
—______.
A. Yes, I’m not.
B. No, I am.
C. Yes, I am.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年初中升学考试(江苏淮安卷)英语(解析版) 题型:补充句子
1.It’s __________(possible) to finish the job in such a short time. We need two more days.
2.Now people hope to eat healthily and begin to care about the _________(safe) of food.
3.They are looking forward to _________(win) the first prize in the coming competition.
4.Which do you think is _________ (interesting), going on a picnic of going fishing?
5.Follow that _________(doctor) advice and you will get better soon.
6.It’s reported that some wild animals __________(face) the danger of dying out now.
7.I can’t understand your suggestion. Would you mind explaining it __________(clear)?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年初中升学考试(江苏淮安卷)英语(解析版) 题型:单项填空
The old man can’t hear us well because there’s something wrong with his ______.
A. mouthB. nose
C. earsD. eyes.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年初中升学考试(江苏无锡卷)英语(解析版) 题型:补充句子
1. (compare) with the older model ,the new robot costs less but lasts longer.
2.The officer promised they (keep) searching for the missing plane until it was found.
3.—Will you ever leave her alone?
—Only if she (ask) me to.
4. (print) your report out,you only need to clink on that icon.
5.—I can’t find the new road on my mobile phone.Are you sure you’ve got the name right?
—Yes.But you (download)the latest map?
6.Wuxi Underground Line 1 (expect)to be in service later this month.
7.By the time the factory was shut down, it (dump)its waste into the lake for years.
8.—I can’t believe you’ve sold me such a terrible camera.I want my money back…
—I (listen),madam.Can you just slow down and tell me what’s wrong?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年初中升学考试(江苏无锡卷)英语(解析版) 题型:单项填空
—Has David finished his project yet?
—I guess not. He on it at lunchtime. Do you want me to confirm it?
A.is working B.was working
C.has worked D.had worked
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年初中升学考试(江苏无锡卷)英语(解析版) 题型:单项填空
A little wine will not be to your health. Just don’t drink too much.
A.helpful B.helpless
C.harmful D.harmless
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年初中升学考试(江苏徐州卷)英语(解析版) 题型:单项填空
Healthy eating regular exercise is the best way to keep fit.
A.1ess than B. instead of
C. such as D. together with
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年初中升学考试(江苏宿迁卷)英语(解析版) 题型:阅读理解
As an old Chinese saying goes, food is what matters most to people. A Bite of China Season Two, all about the history and culture of eating and cooking in China, broadcast on CCTV-1 from April 18 to June 6. Food plays an important role in our daily life. It is also one of the most important parts of Chinese culture. Besides the rich food culture in China, A Bite of China Season Two also wants to show the joys and sadnesses of ordinary Chinese in changing times through food.
The documentary makes viewers long for home and the tastes of childhood. One Weibo user wrote, “A Bite of China Season Two makes me have so many words to say. It makes me think of my parents and grandmother. I remember my father taught me how to fish when I was a kid. I haven’t been home for a long time, so I’ve decided to go back in a few days.”
The documentary uses food as a window to introduce China to the world. Viewers can see how Chinese people love life by loving food. The new season is not just an introduction to food. It also explores the relationship between Chinese people and their food. Anyone who wants to know more about Chinese food culture and Chinese society should have a bite of the programme.
1. What type of TV programme is A Bite of China Season Two?
A. A cartoon.B. A documentary.
C. A comedy.D. A chat show
2. When did the programme begin on CCTV-1?
A. April 6.B. April 18.
C. June 6.D. July 6.
3. What’s the main idea of the programme?
A. The development of Chinese history.
B. An introdution to Chinese culture.
C. The history and culture of Chinese food.
D. Feelings of ordinary Chinese.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com