Ballet NY Dancing can provide an outstanding cardiovascular (心血管的) workout, but this week the members of Ballet NY come to Pittshurgh to dance for people whose hearts need help. The performance will benefit the Artificial Heart Program of the Heart, Lung and Esophageal Surgery Institute of UPMC. Ballet NY was founded 10 years ago by former New York City Ballet principal ballerina Judith Fugate and internationally famous dancer Medhi Bahiri, and former members of top dance companies. The performance starts at 8 p.m. Wednesday at the Byham Theater, Downtown. Admission: $35~$125. The top price includes post-concert coffee and dessert reception with the dancers. Details: 412-453-7777. |
Classic rock, literally Mannheim Steamroller will bring a breath of “Fresh Air” to the Benedum Center, Downtown, Monday. The band, which blends (交融) classical and rock influences with electronic and ancient instruments, is on the road in its “Fresh Air” tour. The name comes from a series of eight albums with that title. Music begins at 8 p.m. Admission: $40, &50 or $60. Details: 412-456-6666. Expansive endeavors Outdoors adventure goes beyond fun. It is a way of encountering the weakness of our existence and seeing ourselves as rather small creatures after all. The Banff Mountain Film Festival helps us see that with movies that also are just downright good. Sponsored here by Venture Outdoors, the festival will be at 7 p.m. Thursday and Friday at the Byham Theatre, Downtown, with different films each night. Admission: $10, or $15 for both nights, in advance﹙提前﹚; $15 at the door. Details: 412-255-0564. |
In bloom Children with spring fever (春倦症) can find an outlet on Saturday at the Frick Art& Historical Center, which is hosting “Green Kids—What’s up?” The program brings children aged 4-8 into the garden on Frick’s Point Breeze grounds, so that they can see what flowers are coming up in the early spring. The program, which runs 11-11:45 a.m., is free and includes an interactive tour and take-home activity. Meet in the Visitors’ Center at the Frick, 7227 Reynolds St., Point Breeze. Details: 412-371-0600. |
1.Where can you enjoy a program for free?
A. Classical rock, literally.
B. Expansive endeavors.
C. In bloom.
D. Ballet NY.
2.If a person with heart problem goes to Ballet NY, he will _________.
A. enjoy some wonderful dances
B. be cured of his illness
C. dance on the stage
D. drink coffee for free
3.If you are a music fan, you should go to _________.
A. Expansive endeavors B. Classical rock, literally
C. Ballet NY D. In bloom
4.If three adults go straight to the Byham Theatre and buy tickets just before the festival starts, how much will they spend?
A. $40. B. $30
C. $45. D. $35.
1.C
2.A
3.B
4.C
【解析】
试题分析:这是一篇广告,介绍了三个项目:Ballet NY;Classical Rock,literally;In Bloom。分别介绍了这三个项目的内容和票价、联系电话等,不同的人群可以根据项目内容进行选择。
1.细节理解题。介绍最后一个项目In bloom时,最后两行The program, which runs 11-11:45 a.m., is free and includes an interactive tour and take-home activity.“这个项目,上午11:00到11:45运行,是免费的并包括一个互动之旅和带回家的活动。”可知In bloom是免费的,故选C。
2.细节理解题。根据第一段第二行but this week the members of Ballet NY come to Pittshurgh to dance for people whose hearts need help.“但是这周Ballet NY的成员来到Pittshurgh为那些心脏需要帮助的人准备的舞蹈。”可知有心脏疾病的人来到Ballet NY可以享受跳舞,故选A。
3.细节理解题。文章第二框介绍Classical Rock“古典摇滚乐”是介绍音乐的,因此如果你是一个音乐爱好者可以来到Classical Rock,literally。故选B。
4.细节理解题。题意:如果三个大人去Byham剧院,在节目马上开始之前买票需要多少钱?根据文章介绍这一部分的Admission:$15 at the door.“临近时15美元”;因此三个大人是45美元。故选C。
考点:广告布告类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2014年江苏省宿迁市五校联考中考模拟英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Today, the forests have almost gone. People must ______down too many trees.
A. stop cut B. stop to cut
C. be stopped from cutting D. be stopped cutting
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年江苏省启东市中考适应性考试英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
The father’s role in the family is important. One researcher says babies who are cared for by their fathers have greater cognitive (认知的) development at one year of age than babies not cared for by their fathers. Another researcher reports that by spending time with their pre-school children, fathers can help to develop children’s language ability. Researchers also point out that for school-age children, fathers are one bridge with the outside world.
Fathers who value (重视) education have children who do better in school than those children whose fathers don’t value education. What’s more, fathers who spend quality time with their children may give their children happy memories which may last a lifetime.
While each father is a unique person who educates children in his own style, good fathers have something in common.
Good fathers attend their children’s school activities. They also involve the children in their lives and the adult world by taking them to see the workplace, or by taking them when the car needs to be repaired, etc.
Good fathers expect a great deal from their children, but also accept and support the unique individuals (个体) that their children are becoming.
Good fathers prefer explanations and reasoning to force.
Good fathers know their time with children is really an investment (投资) in them.
Being an involved father is good for children and good for fathers. Both children and fathers have the chance for growth and development. Today’s lifestyles are changing. More and more fathers are keeping a balance between their personal life, work, and family time.
1.According to the passage, we can find that .
A. fathers have an important influence on their children from babyhood through adulthood
B. fathers’ involvement (介入) is the most important in children’s development
C. all fathers have the same way of educating their children
D. fathers are more important than mothers in the family
2.A unique person in the third paragraph means “a person who ”.
A. has the same ideas as others
B. is the only one of his type
C. does everything without considering others’ ideas
D. tries to do everything well
3.Which of the following statements is CORRECT according to the passage?
A. Good fathers attend their children’s school activities but never take them to their workplace.
B. Good fathers expect a great deal from their children and force them to work hard.
C. Good fathers try to make it clear to their children that staying with their fathers is an investment.
D. Good fathers improve themselves when they spend time with their children.
4.The passage is mainly about __________ .
A. how to be a qualified father
B. the growth and development of both fathers and children
C. the father’s role in the growth and development of children
D. the change of the father’s role in modern society
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年江苏省启东市中考适应性考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—What happened to her _______ that cold winter evening?
— I don’t know, and I’m also curious _______ it.
A. /, of B. in, aboutC. on, aboutD. on, for
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年江苏省南通市海安县中考第三次模拟英语试卷(解析版) 题型:其他题
polite fog develop two they |
1.The Youth Olympic Games will be held in Nanjing between August 16 and 28, 2014.
2.You won’t be welcomed by anyone if you behave so in public.
3.It was even this morning. As a result, all the highways were closed.
4.This year’s new policy of the high school recruitment(招生) can lead to a better balanced of education.
5.The stories are not very interesting, but the music sounds wonderful.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年江苏省南通市海安县中考第三次模拟英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—I’m very tired these days because of walking to school every day.
—________ useful exercise you are taking! It can help you keep healthy.
A. What B. How
C. What a D. What an
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年江苏省南通市海安县中考第三次模拟英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Some people like iphone 6 _______ much that they want it to be on China’s market as soon as possible.
A. veryB. quite
C. tooD. so
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年江苏省南通市一模英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—It is reported that it will rain hard next Sunday.
—_______. We' re planning to go boating that day.
A. I don't think so B. I hope so C. I’m afraid not D. I hope not
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年江苏省南京市鼓楼区中考一模英语试卷(解析版) 题型:单词拼写
根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词。
Malaysia Airlines deeply regrets that MH370 ended in the southern Indian Ocean. MH370 first d__1.__ in the early hours of March 8th, while flying from Kuala Lumpur to Beijing.
We should know how to s___2.__ ourselves when the crash happened. Australian profess
or Galea, summed up 6 golden rules after years of research. It might be able to help you escape in case of emergency. S___3.__ 1985, Australian professor ED Galea has interviewed 2,000 survivors of 105 plane crashes, searching for the keys to survival.
First, if you are traveling in a f ___4.___ group, you should insist that the airline does not separate (分开)you throughout the aircraft. Why? It’s natural that if you’re involved in that kind of situation that you’re going to want to meet the family before you move out.
Second, how do you untie your seat belt in a plane? You press a button. If you can’t untie your seat belt, then, you can’t run away and your c___5.__ of survival will drop.
Third, sit within seven rows of an exit and count exactly how many rows you are from the nearest two exits. Count so that you can find an exit in the d___6.___.
Fourth, we would all be safer if airline seats faced backward. But the difficulty with this is that the most of the tourists don’t like t___7.__ with their back facing the direction of travel.
Fifth, “Smoke is h___8.___ to your health. If you take in enough of them, you will die,” explains Galea. You must learn how to use a smoke mask. Otherwise, you’ll waste time trying to put it on -- time that could be used for running a ___9.__.
At last, listen to the preflight bricfing by the flight attendants and read the s___10._ instructions. Always be prepared. Good luck to you.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com