| Toys Anno… The world's smallest,but the most beautiful exhibition space for old-day toys. Opening hours Monday-Friday:10a.m.-6p.m. Sunday:9a.m.-1p.m. National Museum,London Bus 26/91/206 | FREE service for all young people aged 8-16 ●Homework staff(工作人员) on hand to help you ●Space to work ●Books & revision guides ●FREE Internet use ●FREE printing Manchester Library&Information Service |
| Escape(逃脱) from the Mummy's Tomb! Let our new online game take you to an old Egyptian tomb(埃及古墓). Become a brave explorer and collect wonderful things thousands of years old.But he careful-there's a mummy(木乃伊) going around the tomb. Can you bring the wonderful things safely back to World museum without being hurt by the mummy? Visit www.livepoolmuseum.org uk/mummystomb and find out! | Learning from poo (粪便)! 1:30 p.m,2:15 p.m,& 3 p.m.July It might sound terrible but archaeologists(考古学家) can find out many things from poo-like how people in the past lived and what they are.If you have interests,come and join us to watch some samples(not real pool) and see if you can recreate the diets of our ancestors(祖先). Pick up a free ticket from the World Museum welcome desk. |
分析 这是几个广告.包括展览,辅导中心;电脑游戏和科学研究.
解答 CABA
38.C 细节理解题.根据Toys Anno…The world's smallest,but the most beautiful exhibition space for old-day toys.描述可知Toys Anno…是展览旧玩具的,故选C.
39.A 细节理解题.根据第二则海报FREE service for all young people aged 8-16 描述可知作业中心的人们可以帮助8-16岁的孩子做作业,免费印刷,上网,没有提到让工作人员做作业,故选A.
40.B 细节理解题.根据第三则海报Escape(逃脱) from the Mummy's Tomb!Let our new online game take you to an old Egyptian tomb(埃及古墓).描述可知这好似一个网络游戏,故选B.
41.A 细节理解题.根据but archaeologists(考古学家) can find out many things from poo-like how people in the past lived and what they are.描述可知考古学家通过研究它们的粪便可以过去人们的生活.故选A.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子进行选择或推理判断,找出符合文章内容的正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| 个人介绍 | 热心有礼,助人为乐,善于交友,擅长英语.(就其中一项举一例说明) |
| 申报条件 | 目前是校英语俱乐部的主席;去年作为交换留学生(exchange student)在英国学习;…(至少一点) |
| 申报目的 | 努力帮助来自世界各地的朋友了解南京;…(至少一点) |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | mistake | B. | machine | C. | perfect |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | or | B. | but | C. | because | D. | so |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com