分析 本篇文章讲述的是微笑的作用,当你看到周围人们都皱着眉头,你也会心情不愉快.如果这时你对你周围的人面带微笑,人们也就会对你微笑.
解答 78.He felt angry.细节理解题.根据第一段When Archie was walking alone through the town,he found a stranger who had a bigfrown(皱眉).The man looked at Archie unhappily.It made Archie angry 可知当Archie看到有人皱着眉头时,这叫他很不高兴,生气.故回答为 He felt angry.
79.He found most people seemed unhappy.细节理解题.根据第二段While Archie was walking along,he looked at people around him.He found that most people seemed unhappy.可知当他沿着路走的时候,他发现周围的人们似乎都不高兴.故回答为He found that most people seemed unhappy.
80.Because he wanted to make people happier.细节理解题.根据第三段Then a clever idea came into Archie's head.He would not wear a frown any more,he would smile.It seemed funny at first,he gave it a try.Archie smiled at the people who were walking past him.And to his surprise,most of them smiled back.Archie thought his idea was a great thing to do.Everybody seemed happier because of the smile of a clever young boy..可知因为Aechie冲着他周围的人们笑了,所以后来每个人比以前更加快乐了,也微笑了.故可知是希望让人们开心,故答案是Because he wanted to make people happier..
81.Yes,he is./Yes.细节理解题.根据Everybody seemed happier because of the smile of a clever young boy.可知是一个聪明的孩子,故用肯定回答Yes,he is./Yes.
82.Put a smile on my face.开放题.结合最后So when you see a frown,put a smile on your face and you'll find that the world is a happier place.可知面带微笑就会发现世界是快乐的,故答案是Put a smile on my face.
点评 初中英语阅读理解要注意养成良好的阅读心理,阅读时要去掉杂念,心绪要安定,精神要专一,要形成一种惬意的顺向心理.切不可一遇到几个生词难句,就心烦意乱,失去自控能力.心理学家告诉我们,任何恐慌,过分紧张的情绪都会形成一种消极因素妨碍大脑的正常思维功能.因此,遇到困难一定要从容不迫,心无旁骛.这样才能对所读的文章印象清晰,理解深刻.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Toys Anno… The world's smallest,but the most beautiful exhibition space for old-day toys. Opening hours Monday-Friday:10a.m.-6p.m. Sunday:9a.m.-1p.m. National Museum,London Bus 26/91/206 | FREE service for all young people aged 8-16 ●Homework staff(工作人员) on hand to help you ●Space to work ●Books & revision guides ●FREE Internet use ●FREE printing Manchester Library&Information Service |
| Escape(逃脱) from the Mummy's Tomb! Let our new online game take you to an old Egyptian tomb(埃及古墓). Become a brave explorer and collect wonderful things thousands of years old.But he careful-there's a mummy(木乃伊) going around the tomb. Can you bring the wonderful things safely back to World museum without being hurt by the mummy? Visit www.livepoolmuseum.org uk/mummystomb and find out! | Learning from poo (粪便)! 1:30 p.m,2:15 p.m,& 3 p.m.July It might sound terrible but archaeologists(考古学家) can find out many things from poo-like how people in the past lived and what they are.If you have interests,come and join us to watch some samples(not real pool) and see if you can recreate the diets of our ancestors(祖先). Pick up a free ticket from the World Museum welcome desk. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | mean | B. | means | C. | meaning | D. | meaningful |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | while | B. | when | C. | after |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com