精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.Katie Spotz is a 22-year-old girl form America.She wants to cross the Atlantic Ocean by boat.If she succeeds,she'll be the youngest and the first American to finish the 2500-mile trip.
Spotz began sailing when she was at university,but she has never tried to sail such a long way before.It will be a great challenge for her.In recent years,she has swum all the way down the 325-mile Allegheny River and traveled by bike form Seattle to Washington.
Spotz knows that she may see some dangerous things during the trip.It will be very dangerous if she meets very bad weather in the middle of the sea.But she believes that she can deal with all the difficulties.
"I never thought I could run 26miles,"she said."But once I finished it,I realized that maybe I could do something even more difficult."
Spotz wants to collect money by going on this trip.She wants to collect money for an organization called"Blue Planet run".The organization offers free,safe drinking water to people who need it.
It's take her about three months to finish this trip.Good luck to this brave girl and best wishes to her!
The age of Spotz(76)22 years old
The distance of the trip(77)2500 miles
A dangerous thing during the trip isthe (78)bad weather
The purpose of the tripto collect (79)moneyfor an organization
The trip will takeAbout (80)three/3months.

分析 本文是一篇人物故事类短文.主要介绍了凯蒂•斯波茨,一个22岁的美国女孩,她想独自划船横渡大西洋,如果她成功了,她将成为最年轻的完成2500英里旅途的第一个美国人.她在大学的时候就开始学划船,但是以前的时候,从来没有划过这么远,对她来说是一个巨大的挑战,近几年,她顺流而下,游完了阿勒格尼河325英里的距离,从西雅图骑行到华盛顿.她说她会预到到这次旅途的凶险,如果在海里遇到糟糕的天气将会是很危险的,但是她坚信自己能够应对所有的困难.她说"我从没想到自己能跑完26英里,但是一旦完成了,我就可以挑战更困难的事情"斯波茨想通过这次旅行来筹集一些钱,她想为一个叫"蓝色星球跑步"的活动募集钱,这个组织给那些需要的人免费提供安全的饮用水,这将会花费3个月的时间完成这次旅行,祝这个勇敢的女孩好运,一路顺风.

解答 76.22.细节理解题.根据"Katie Spotz is a 22-year-old girl from America."可知凯蒂•斯波茨22岁了,故填22.

77.2500.细节理解题.根据"she'll be the youngest and the first American to finish the 2500-mile trip"可知横穿大西洋的距离是2500英里,故填2500.

78.bad.细节理解题.根据"It will be very dangerous if she meets very bad weather in the middle of the sea"如果在海里遇到了糟糕的天气,这是很危险的,可知糟糕的天气是导致危险产生的原因,故填bad.

79.money.细节理解题.根据"She wants to collect money for an organization called"Blue Planet run"."她想为一个叫"蓝色星球跑步"的活动募集钱,故填money.

80.3/three.细节理解题.根据"It's take her about three months to finish this trip"这会花费她三个月的时间完成这次旅行,故填three或3.

点评 首先仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.Li Ping runs _______ than Ji Fang.(  )
A.more slowlierB.very much slowly
C.much more slowlyD.very slowly

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.Peking University was        in 1898.(  )
A.set upB.made upC.taken upD.put up

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Beef,of course,is the meat from a cow,and probably no food is more popular in the USA than a hamburger made from beef.In the 1960s a businessman named Ray Kroc began building small restaurants that sold hamburgers quickly,so people in a hurry could buy and eat them without waiting.By the end of the 1960s the McDonald's Company was selling hamburgers in a lot of restaurants from California to Maine.Not surprisingly,Ray Kroc became one of the richest businessmen in America.
Other business people watched his success.Some of them opened their own hamburger restaurants.One company,called"Wendy's"began to compete(竞争) with McDonald's.Wendy's said its hamburgers were bigger than those sold by McDonald's or anyone else's.The Wendy's Company created the expression"Where's the beef?"to make people believe that Wendy's hamburgers were the biggest.It produced a television advertisement to sell this idea.The Wendy's television advertisement showed three old women eating hamburgers.The bread that covered the meat was very big,but inside there was only a tiny(极小的) bit of meat.One of the women said she would not eat a hamburger with such a little piece of beef."Where's the beef?"she shouted in a funny voice.These advertisements for Wendy's hamburger restaurants were a success from the first day they appeared on television.As we said,it seemed that everyone began using the expression"Where's the beef?"It was one of the most popular expressions in the USA.

28.From the passage,we know that the McDonald's Company was first run byD.
A.McDonald     
B.Wendy    
C.Ray Kroc's good friends     
D.Ray Kroc
29.The underlined expression"Where's the beef?"in Paragraph 2means"C".
A.the beef in the hamburgers is lost
B.the beef is as good as it is said to be
C.the hamburger is not as good as described
D.the beef cannot be found
30.The passage implies(暗示) that some other people wanted to open hamburger restaurants becauseB.
A.hamburgers were easy to make
B.they wanted to make a lot of money
C.they could sell hamburgers from California to Maine
D.they thought hamburgers were good to eat.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Once upon a time a man became a great archer(射手).He asked the king to declare  him as the greatest archer of the country.The king was about to do so when an old servant of the king said,"Wait,sir.I know an old man who lives in the forest.He is a much greater archer.Let this young man go to him and learn from him for at least three years."
The man could not believe that there could be a greater archer than him,but he went and found the old man and he was!For three years he learned from him.Then one day,when he thought he had learned everything,the thought arose in him:"If I kill this old man,then I will be the greatest archer."
The old man had gone to cut wood and he was coming back carrying wood on his shoulder.The young man hid behind a tree,waiting to kill him.He shot an arrow(箭).The old man took a small piece of wood and threw it.It struck the arrow and the arrow turned back and wounded the young man.The old man came,took out the arrow and said."I knew that some day or other you were going to do this.That's why I have not taught you this secret.There is no need to kill me.My master is still alive,and I'm nothing before him.You must be with him for at least thirty years.And he is very old,So go fast!Find the old man!"

48.The underlined word in the 1st paragraph is closest in meaning to"C".
A.崇拜       
B.建议      
C.宣布    
D.夸奖
49.The young archer wanted to kill the old man becauseB.
A.he had nothing more to learn from him
B.he could then become the greatest archer
C.the old man refused to teach him everything
D.the king's old servant ordered him to do so
50.What do you think would most probably happen next?D
A.The young archer died from the wound soon after.
B.The king declared the young man the greatest archer.
C.The young archer found the old man's master and killed him.
D.The young archer set off to look for the old man's master.
51.What lesson can you learn from the story?A
A.There's always someone better than you in this world.
B.You must never try to become better than your teacher.
C.The older a man is,the better archer he usually becomes.
D.Always use a piece of wood to protect yourself from an arrow.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

6.A.Good idea.
B.See you then.
C.We can go by bus.
D.This is Li Feng speaking.
E.What time shall we start?

A:Hello!This is Wei Hua.May I speak to Li Feng?
B:(56)D
A:Hi,Li Feng.Would you like to visit Fujian Tuhou this Sunday?
B:Yes,I'd love to.(57)E
A:How about half past eight?
B:All right.How can we get there?
A:(58)CIt takes about three hours to get there.
B:Oh,why not invite Mike?Maybe he wants to go with us.
A:(59)A I'll call him later.And let's meet at the bus station at 8:30in the morning.
B:Ok.(60)B
A:See you.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.You should really        smoking.It's a terrible habit.(  )
A.grow upB.pick upC.give upD.set up

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.-Can you sing this English song?
-Of course,I can.It _______ many times on the radio.(  )
A.taughtB.has taughtC.is taughtD.has been taught

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

2.Simon:Hello,Daniel.The weekend is coming.(71)A
Daniel:Yes,I'd love to.(72)F
Simon:What about the Palace Museum?There is a great show there.
Daniel:That's really a wonderful place to visit.(73)E
Simon:We can see fine works of art there.
Daniel:That sounds great.(74)C
Simon:The best way is to take the underground.It takes only 20minutes.
Daniel:All right.(75)D
Simon:Shall we meet at my home at 8 a.m.tomorrow?
Daniel:OK.See you tomorrow.
Simon:See you.
A:Would you like to go on a trip with me?
B:Who will go with us?
C:How can we go there?
D:When and where shall we meet?
E:Then what can we do there?
F:But where shall we go?
G:Is it a long way to get there?

查看答案和解析>>

同步练习册答案