| Space vegetables | |
| Space vegetables are healthy,good and safe for you to eat. | |
(1)Steps taken to ensure the quality of space vegetables | Before being taken to the outer space,the seeds are carefully selected. |
| When being brought back from space,seeds are (2)tested to see whether there are traces of radiation which might (3)lead to cancer.The testing has proved that they are perfectly healthy. | |
(4)Advantages of space vegetables | After being affected by the radiation and low gravity in outer space,the seeds produce bigger and healthier vegetables.For example,space peppers contain more Vitamin C. |
| Space tomatoes stay much longer than normal tomatoes. | |
| There is no (5)harm of eating something that may damage your health because none of the genes is changed. | |
分析 我想和大家谈谈太空蔬菜,并且向你们展示太空蔬菜很健康,对大家很有好处.
太空蔬菜是由被带去外太空又从外太空带回来的种子所种植的.这些种子受了外太空上辐射和低引力的影响.当它们被带回地球时,这些种子种出的蔬菜比平常的更大,更健康,更有营养.然而,有些人却对吃太空蔬菜感到担忧.他们觉得太空蔬菜也许对我们没什么好处,并且在太空中暴露在了辐射下,也许会致癌.人们无需害怕,因为太空蔬菜实际上是非常健康的.以下是一些关于太空蔬菜大家需要了解到的情况:太空蔬菜的种子是被认真挑选过的.当种子从太空带回来时,人们对它们进行测试以保证它们能安全生长来给我们吃.测试后已经没有辐射的痕迹了对大家来说,太空蔬菜比普通蔬菜更好.比如,太空蔬菜可以在二十天内保持新鲜,这比普通蔬菜时间长两周.另一种受欢迎的太空蔬菜是辣椒.太空椒比普通椒富含多百分之二十的维生素C.转基因食品在市面上出现后,人们总担心他们在吃不明物.比如,如果把坚果的基因放在土豆里,吃了这些土豆,对坚果过敏的人就会觉得恶心,因为他们不知道他们也吃了坚果.不像转基因食品,太空蔬菜的基因没有变化.这意味着这些蔬菜中没有加入新的基因.因此,它们不会损害您的健康.
解答 1.Steps 要点归纳题.此题所在表格后面例出的两个小点都是在介绍关于确保太空蔬菜质量的步骤,所以填step的复数形式表示步骤.
2.tested 细节理解题.由"When seeds are brought back from space,people test the seeds to make sure that the vegetables they grow will be safe to eat."可知应该是作测试,主语seed是test的逻辑宾语,所以要用被动语态,be动词are已经给出,填test的过去分词即可.
3.lead 细节理解题.由"They think that space vegetables might not be good for us and could give us cancer as a result of their exposure (暴露)to radiation in space."可知此题应该用lead to cancer表示致癌,lead在情态动词might后用原形.
4.Advantages 要点归纳题.此题所在表格后面例出的三个小点都是在介绍太空蔬菜的优点,所以填advantage的复数形式来表示优点.
5.harm 细节理解题.由"This means that no new genes are put into the vegetables.Therefore,they won't damage your health."可知太空蔬菜不会损害人的健康,由此可知此题用no harm表示没有伤害.
点评 做此类题要先快速读一遍文章,对大意有个了解,再带着问题到文章中找答案,此时要注意细节的理解,还考查了归纳要点的能力.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | across from | B. | next to | C. | behind | D. | in front of |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | will come,will come | B. | comes,comes | ||
| C. | comes,will come | D. | will come,comes |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | brother | B. | cousin | C. | sister | D. | father |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com